Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Πόλεμος Τουρκία makpress

 

Ο δυνατός προχωρά μέχρι εκεί που του επιτρέπει η δύναμή του και ο αδύναμος υποχωρεί μέχρι εκεί που του επιβάλει η αδυναμία του.
Ε, η δική μας αδυναμία, μας ΕΠΙΒΑΛΕΙ να καταπίνουμε όλες τις προκλήσεις της Τουρκίας. Για την Ελλάδα, τίποτε δεν είναι αιτία πολέμου, επειδή ....πολύ απλά φοβόμαστε τον πόλεμο. Όποιος είναι έτοιμος να αφήσει το facebook και να ζωστεί χειροβομβίδες να πάει ΤΩΡΑ στον Έβρο, να μπει στα χαρακώματα ΣΗΜΕΡΑ το βράδυ, έτοιμος να πεθάνει, να σηκώσει το χέρι.. Τόσο απλά.

Για την Τουρκία, όλα είναι αιτία πολέμου, επειδή ο πόλεμος είναι ρουτίνα για αυτούς. Δεν τρέμουν στην ιδέα ότι θα μας βομβαρδίσουν, ενώ εμείς τα κάνουμε πάνω μας, στην ιδέα ότι θα τους βομβαρδίσουμε.

Σαράντα χρόνια τα ίδια πράγματα, κάθε φορά που προκαλεί η Τουρκία, επειδή πολύ απλά τους τρέμουμε: η μοναδική μας απάντηση στις προκλήσεις είναι "δεν θα μπείτε στην Ε.Ε.".
Εδώ και 20 χρόνια οι Τούρκοι μας ξεκαθάρισαν ότι με αυτή την "απειλή" γελάνε, γιατί πιστεύουν ότι η Ε.Ε. θα τους παρακαλάει γονατιστή να ενταχθεί αυτή στην Οθωμανική αυτοκρατορία κι όχι οι Τούρκοι στην Ε.Ε., αλλά εμείς, χεσμένοι από το φόβο, κραδαίνουμε ως απειλή κάτι που προκαλεί τρανταχτά γέλια στους Τούρκους.



Αυτά γράφαμε και ξαναγράφαμε και ξαναγράφαμε, επί 15 ετία τώρα. Κάθε φορά, που η Τουρκία "προκαλεί", γεμίζουμε πατριώτες που κατηγορούν την κυβέρνηση ότι κάνει την πάπια. Στο ερώτημα: "ε, τι ΑΚΡΙΒΩΣ θέλετε να κάνει; Αν σας βάλουν εσάς προσωπικά στο κέντρο ελέγχου θα δώσετε τη διαταγή "κατάρριψέ το";"

δεν απάντησε ποτέ κανείς.


ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΛΟΙΠΟΝ....


 Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Συγκλονιστική αποκάλυψη του φόβου της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία: «Μου ζήτησαν ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ να κάψω τη σημαία των Ιμίων!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη, στην οποία είχε κάνει και κατά το παρελθόν, προχώρησε ξανά την Πέμπτη (31/1), 23 χρόνια μετά τη νύχτα των Ιμίων, ο επικεφαλής των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού ο οποίος.....
επιχειρούσε τότε στην περιοχή.

«Δύο μήνες μετά την κρίση, άγνωστο πως, βρέθηκε στην βραχονησίδα των Ιμίων μια σημαία κάτω, μεγάλη σε μέγεθος μαζί με ένα δάφνινο στεφάνι. Χτύπησαν αμέσως τα τέλια, οι Τούρκοι διαμαρτυρήθηκαν και ο κυβερνήτης της φρεγάτας της ελληνικής που παρέπλεε την περιοχή, έδωσε εντολή σε μια ομάδα βατραχανθρώπων εκεί δική μας και με το φουσκωτό πήγαν και την πήραν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κολιτσόπουλος.



Ποιος έδωσε την εντολή


Ο διοικητής της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών υποστηρίζει ότι η άνωθεν εντολή να καεί η ελληνική σημαία, δόθηκε για να μην πυροδοτήσει την τουρκική προκλητικότητα, καθώς η ειρήνη ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία κρεμόταν από μια κλωστή.

«Με την επιστροφή της πήρα εντολή άνωθεν, στρατιωτική και πολιτική, ότι η σημαία πρέπει να καεί. Όταν το άκουσα, ζήτησα επανάληψη και όταν επιβεβαιώθηκε, ένιωσα την μεγαλύτερη ντροπή και ξεφτίλα της ζωής μου».

Ο επικεφαλής των Ελλήνων «κομάντος», αρνήθηκε να υπακούσει στην εντολή και να κάψει την σημαία. Οι πιέσεις όμως προς τον Έλληνα αξιωματικό να προβεί σε αυτήν την αχαρακτήριστη πράξη έγιναν αφόρητες. Για το λόγο αυτό, έστειλαν Έλληνα ανώτερο αξιωματικό στον οποίο ανατέθηκε η επιτήρηση της καύσης του εθνικού μας συμβόλου.

https://www.thepressroom.gr/


(Είδατε πόσο σχολαστικό είναι το ελληνικό κράτος, όταν πρόκειται να δηλώσει συμμόρφωση στην Τουρκία; Αυτά γιατί βαρεθήκαμε τους ψευτοπαλικαράδες υπουργούς και στρατηγούς, που είναι όλο δηλώσεις. Το γράφουμε χρόνια: ας παραδεχθούμε ότι το μόνο όπλο που έχουμε είναι ο κατευνασμός της Τουρκίας και ας σταματήσουμε τις μπαρούφες για "ισοπεδώσεις").

Ξαναθυμίζω:

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

Δηλαδή κάθε μέρα πρέπει να υπενθυμίζουμε τον Θουκυδίδη;


Ε, τι άλλο να πει ο πρόγονός μας; Τα είπε όλα: Ο δυνατός προχωρά μέχρι εκεί που του επιτρέπει η δύναμή του και ο αδύναμος υποχωρεί μέχρι εκεί που του επιβάλει η αδυναμία του.
Ε, η δική μας αδυναμία, μας ΕΠΙΒΑΛΕΙ να καταπίνουμε όλες τις προκλήσεις της Τουρκίας. Για
την Ελλάδα, τίποτε δεν είναι αιτία πολέμου, επειδή πολύ απλά φοβόμαστε. Τόσο απλά.

Για την Τουρκία, όλα είναι αιτία πολέμου, επειδή ο πόλεμος είναι ρουτίνα για αυτούς. Δεν τρέμουν στην ιδέα ότι θα μας βομβαρδίσουν, ενώ εμείς τα κάνουμε πάνω μας, στην ιδέα ότι θα τους βομβαρδίσουμε.

Σαράντα χρόνια τα ίδια πράγματα, κάθε φορά που προκαλεί η Τουρκία, επειδή πολύ απλά τους τρέμουμε: η μοναδική μας απάντηση στις προκλήσεις είναι "δεν θα μπείτε στην Ε.Ε.".Εδώ και 20 χρόνια οι Τούρκοι μας ξεκαθάρισαν ότι με αυτή την "απειλή" γελάνε, γιατί πιστεύουν ότι η Ε.Ε. θα τους παρακαλάει γονατιστή να ενταχθεί αυτή στην Οθωμανική αυτοκρατορία κι όχι οι Τούρκοι στην Ε.Ε., αλλά εμείς, χεσμένοι από το φόβο, κραδαίνουμε ως απειλή κάτι που προκαλεί τρανταχτά γέλια στους Τούρκους.


Το γράψαμε πολλές φορές και θα το ξαναγράψουμε ακόμη μία: Αν δεν σταματήσει η ΜΟΝΑΔΙΚΗ μας απάντηση να είναι το "δεν θα μπείτε στην Ε.Ε.", οι Τούρκοι θα μας ξ-ε-φ-τ-ι-λ-ί-ζ-ο-υ-ν-.

Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να καταλάβουμε ως χώρα ότι, η απάντηση σε κατάληψη νησιού μας, αιχμαλωσία στρατιωτικών μας, εμβολισμό πλοίων μας, κατάρριψη ελικοπτέρου και δολοφονία 3 αξιωματικών μας, ΔΕΝ είναι το "δεν θα μπείτε στην Ε.Ε.". Οι πολιτικοί μας ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ τη χώρα συστηματικά με αυτή τη ΓΕΛΟΙΑ ψευτοαπειλή, που οι Τούρκοι γράφουν στους όρχεις τους.

Ας το ξεκαθαρίσουμε: δεν έχουμε κόκκινες γραμμές, τίποτε, μα τ-ί-π-ο-τ-ε δεν αποτελεί αιτία πολέμου για μας, τρέμουμε να προφέρουμε τη λέξη "πόλεμος", δεν διανοούμαστε να πολεμήσουμε για κανέναν, κανέναν, μα κανέναν λόγο, επομένως ....τι θέλετε; Πόλεμο;

Αυτό δεν λένε κάθε φορά που τρώμε φάπα από τους τουρκαλάδες οι πολιτικοί μας και η πλειοψηφία των πολιτών; "Ε, τι θέλετε να κάνουμε ; Πόλεμο;" ΚΑΙ όλοι κοιτάμε αμήχανα και κανείς δεν απαντά "ε, ναι ρε! Φυσικά και θα κάνουμε πόλεμο!".

Αν αιχμαλωτίζαμε εμείς δύο τούρκους αξιωματικούς και τους βάζαμε ισόβια, τι νομίζετε ότι θα έκανε η Τουρκία; Θα μας απειλούσε ότι θα σταματήσει να στέλνει τούρκους τουρίστες στη Θεσσαλονίκη; Ας το δοκιμάσουμε, να μας λυθεί η απορία.


Αυτοί που κόλλησαν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ τις αφίσες, κυβερνούν τη χώρα. Θα πολεμήσουν αυτοί για σένα ή εσύ για αυτούς;
Σε ανάλογες προδοτικές αφίσες, η Ισραηλινή Μοσάντ θα είχε εντοπίσει σε μισή ώρα τους συντάκτες του μηνύματος και θα τους είχε θάψει ζωντανούς, χωρίς δίκες και άλλα παραμύθια. Το ίδιο θα έκανε και η ΜΙΤ και η FSB και η CIA. Στην Ελλάδα, η Ε.Υ.Π. δεν μπορεί να τους εντοπίσει ούτε σε χίλια χρόνια.

Ας ρουφήξουμε λοιπόν το αβγό μας, όσο δεν έχουμε κόκκινη γραμμή, που αν την ξεπεράσει κάποιος, πάμε ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ σε πόλεμο. Επειδή δεν πάμε για κανένα λόγο, (μα κανένα!) , ας μη φλυαρούμε άσκοπα εδώ και 40 χρόνια. Φοβόμαστε, σκύβουμε το κεφάλι, τρώμε τη φάπα μας και περιμένουμε την επόμενη.

Έχουμε ξεκαθαρίσει με απόλυτο τρόπο ότι δεν πάμε σε πόλεμο για τίποτε. Άρα ....υποχωρούμε μέχρις εσχάτων και παραδινόμαστε χωρίς τουφεκιά, όταν οι τούρκοι σηκώσουν, χωρίς καμία αντίσταση, την ημισέλινο στην Ακρόπολη. Ε, αφού όλοι όσοι προλάβουν θα φύγουν στο εξωτερικό ! Ε, αυτή είναι η αλήθεια, γιατί να υποκρινόμαστε; Λίγο ζόρισαν τα πράγματα και οι μισοί Έλληνες άρχισαν να κάνουν σενάρια φυγής στο εξωτερικό για να γλιτώσουν το τομαράκι τους. 

Ε, αυτή είναι η αλήθεια, τι να κάνουμε τώρα; Να λέμε αερολογίες για να περισώσουμε την περηφάνειά μας; Μιλήστε με 10 ανθρώπους και πείτε τους "βλέπω να έρχεται πόλεμος". Όλοι θα σας πουν "μη γίνει τίποτε ξαφνικά, τουλάχιστον να προλάβουμε να πάρουμε το αεροπλάνο, να πάμε στη Γερμανία".

Ε, αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί να μας πονάει η τόση ξεφτίλα, αλλά κανείς δεν τολμάει να προφέρει τη λέξη πόλεμος, ούτε καν να τη σκεφτεί,. Ο φόβος μας κατακυρίευσε.

Ε, αυτή είναι η αλήθεια, ας αφήσουμε τους λεκτικούς λεονταρισμούς. Θα υποχωρούμε όσες φάπες κι αν τρώμε. Τόσο απλά και τόσο ειλικρινά.

Β.Π.

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Η φράση που είπαν σήμερα οι μισοί Έλληνες

Τουλάχιστον οι μισοί από σας την έχετε πει σήμερα, έτσι ακριβώς:


Από πού κι ως πού είναι εξωτερική πολιτική το τι συμβαίνει εντός του ελληνικού εδάφους; Μας ντροπιάζει, όπως δήλωσε ένας συριζαίος βουλευτής που 3 Έλληνες ύψωσαν την ελληνική σημαία σε ένα ελληνικό νησί! Είμαστε με τα καλά μας;



Aυτό αναρωτήθηκαν σήμερα οι μισοί και πλέον έλληνες, βλέποντας γελοίες δημοσιογράφους να λένε ότι οι 3 νεαροί που ύψωσαν ελληνική σημαία σε ελληνικό νησί έκαναν κακή ....εξωτερική πολιτική!
Δηλαδή βρε γελοίοι, αν ύψωναν την ελληνική σημαία στη βραχονησίδα Φασκί απέναντι απ΄την Ιθάκη, θα τους κατηγορούσε κανείς; Ντόρος έγινε επειδή ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ να δείξουμε ότι οι ελληνικές βραχονησίδες που είναι κοντά στην Τουρκία, είναι ελληνικές ! Φ-ο-β-ό-μ-α-σ-τ-ε ! Όλοι λένε τις εύκολες παρλαπίπες "δεν παραχωρούμε σπιθαμή εδάφους, η βραχονησίδα τάδε είναι ελληνική", αλλά άμα τους πεις "ε, αφού είναι ελληνική, πάμε να βάλουμε τη σημαία οι δυό μας", τα κάνουν πάνω τους από το φόβο. Ε, μην ξαναλέμε χίλιες φορές τα ίδια πράγματα για το φόβο....

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018

Μην επεκτείνετε την αιγιαλίτιδα ζώνη στο Ιόνιο. Θα γίνουμε απλώς ρεζίλι (και κυρίως η ΝΔ)

Ελάτε βρε παπατζήδες πολιτικοί, φτάνει! Χίλιες φορές τα είπαμε. Μην στρουθοκαμηλίζουμε. Το να επεκτείνουμε την α.ζ. στο Ιόνιο, δεν έχει κανένα πρακτικό νόημα. Η ουσία είναι....
το Αιγαίο, όπου φοβόμαστε. Φ-ο-β-ό-μ-α-σ-τ-ε- ! Ε, φοβόμαστε την Τουρκία, τι να κάνουμε τώρα, να ζούμε στο ψέμα και το παραμύθι;

Το μόνο που καταφέρνουμε με τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις είναι να αυτο-εξευτελιζόμαστε, αφού τελικώς κάνουμε μια μεγαλειώδη κωλοτούμπα. Τι "κυριαρχικά δικαιώματα" και μπαρούφες; Αφού ο τούρκος ξεκαθάρισε: "στα μέζεά μου το διεθνές δίκιο και τα κυριαρχικά σου δικαιώματα. Αν τα ασκήσεις ....πόλεμος". Χίλιες φορές τα ΄παμε: ο τούρκος δεν φοβάται να πει τη λέξη πόλεμος (και τον εννοεί), εμείς τρέμουμε. Ε, αυτή είναι η πραγματικότητα, φτάνει πια το πατριωτικό παραμύθι. Και δεν τον θέλουμε για κανένα λόγο τον πόλεμο και τον φοβόμαστε και κανείς δεν έχει όρεξη να πολεμήσει σ΄αυτή τη χώρα, σε αντίθεση με την Τουρκία που πολεμά συνεχόμενα επί δεκαετίες, έχει εκατομμύρια αναλώσιμους και δεν το ΄χει σε τίποτε να ξεκινήσει πόλεμο. Όχι ότι θα μας κατακτήσει κιόλας! Θα φάνε τα μούτρα τους οι τουρκαλάδες, αλλά κι εμείς θα έχουμε σοβαρές απώλειες για να υπερασπιστούμε την Ελλάδα κι αυτό το ...ξεσυνηθίσαμε. Εμείς δεν είμαστε για πόλεμο (παρά το γεγονός ότι αν πάμε τελικά, θα αποδειχθούμε too hard to die), οι τούρκοι είναι. Αυτό είναι το μεγάλο τους πλεονέκτημα, το γνωρίζουν, για αυτό και υποχωρούμε συνεχώς και ακολουθούμε κατευναστική πολιτική.

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Μας ξεφτίλισαν για μια ακόμη φορά οι Τούρκοι στα Ίμια

Κι εμείς το μόνο που τολμούμε να πούμε είναι το τετριμμένο "μη μας βιάζεις άλλο αφέντη, θα κινδυνέψει η ένταξή σου στην Ε.Ε.". -Ρε μαλάκα, ποιά Ε.Ε.μου τσαμπουνάς, θέλω ...
να πλακωθούμε, σου βιάζω την κόρη, δεν θα παλέψεις;
-Αυτό που κάνετε κύριε δεν σας τιμά. Θα απαντήσουμε με ...έντονο διάβημα.

Ας θυμηθούμε πώς εθιστήκαμε να υποχωρούμε και να καταπίνουμε και να καταπίνουμε και να ντρεπόμαστε μάλιστα να ομολογήσουμε "ναι ρε φοβόμαστε, δεν θα πολεμήσουμε ακόμη κι αν μας πάρουν την Πάτρα". Ε, πείτε το ντε να λυτρωθείτε, κότες ! Τι τις θέλετε τις γελοίες δηλώσεις περί "ευρωπαϊκού προσανατολισμού" της Τουρκίας; Κάν΄τε τουμπεκί και ομολογήστε το: δεν υπάρχει καμία κόκκινη γραμμή με την Τουρκία. Στο λαιμό θα φτάσει κι ακόμη θα τους απειλούμε ότι "δεν θα μπουν στην Ε.Ε." !!!  
-Ε και τι θες ρε φιλαράκι; Πόλεμο;
-Να αντιστρέψω την ερώτηση; Πες μου εσύ, πότε μια χώρα πρέπει να απαντά με ίσα μέτρα; Ποιά είναι η κόκκινη γραμμή σου; Αν μπουν 40 τουρκικά F16 και προσγειωθούν στο Ελ.Βενιζέλος, θα κάνουμε κάτι ή ...διαβήματα; Μπορείς να μου πεις ποιά είναι η ενέργεια, που θα μας κάνει να απαντήσουμε; Γιατί απαντήσαμε με πόλεμο στην Ιταλία; Δεν ήθελαν οι Ιταλοί να καλλιεργήσουν τα αμπέλια μας, αβλαβή διέλευση για να περάσουν στην Αφρική ήθελαν. Γιατί τότε πολεμήσαμε; Αν μας ζητήσουν οι Τούρκοι να περάσουν 200 τανκς μέσω Εγνατίας στην Αλβανία, τι να κάνουμε; Τελικά, τι είναι casus beli για την Ελλάδα, τολμάς να μου δώσεις ένα παράδειγμα;




"Ακόμα και θερμό επεισόδιο με επικίνδυνη αναχαίτιση ελληνικού ελικοπτέρου πάνω από το Φαρμακονήσι διακινδύνευσε να προκαλέσει χθες η Άγκυρα στην προσπάθειά της να προβάλει ακόμη μεγαλύτερες αξιώσεις, που φθάνουν πλέον πολύ πέραν των «γκρίζων ζωνών» τύπου Ιμίων. "

"Εντονο προβληματισμό προκαλεί στην κυβέρνηση η ποιοτική αναβάθμιση των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο, καθώς η Αγκυρα υποστηρίζει ότι ο εναέριος χώρος γύρω από το Φαρμακονήσι είναι δικός της. Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών προχώρησε σε δύοδιαβήματα διαμαρτυρίας και ενημέρωσε τόσο την Ε.Ε. όσο και το ΝΑΤΟ."

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα κατάποσης (εκ του καταπίνω τις τουρκικές προκλήσεις) κατέκτησε για μια ακόμη φορά η Ελλάδα. Η "πατρίδα" μας....

Για χιλιοστή φορά τα τελευταία 30 χρόνια, οι Τούρκοι εισέβαλαν σε ελληνικό έδαφος και εμείς απαντήσαμε με ..διάβημα.

Και πολύ κάναμε, αφού πλέον είμαστε μυρμήγκι μπροστά στον τουρκικό ελέφαντα κι ας πικραίνονται οι φίλοι μας στρατιωτικοί.


Τι να κάναμε άλλωστε; Πόλεμο; Κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού; Μα οι Τούρκοι δεν αστειεύονται. Και αυτό το ξέρουμε πολύ καλά. Για αυτό και κάναμε "τουμπεκί" στα Ίμια, για αυτό ευχαριστήσαμε τους Αμερικανούς, που μας έσωσαν την τελευταία στιγμή από του χάρου τα δόντια, για αυτό ευχαριστήσαμε το Θεό, για τη βροχή που έστειλε την ημέρα των γεγονότων στα Ίμια κι έτσι μπορέσαμε να δικαιολογήσουμε το θάνατο του Καραθανάση, του Βλαχάκη και του Γιαλοψού, ως "πτώση του ελικοπτέρου, που αποδίδεται σε απώλεια προσανατολισμού των πιλότων εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών", για να μην πούμε ότι τους "έφαγαν οι Τούρκοι".



Μετά από όλα αυτά, το ιστορικό μάθημα που μας έδωσαν οι Τούρκοι, το εκλάβαμε ως εξής:

-Μειώσαμε κατά 50% τη στρατιωτική θητεία.

-Μειώσαμε κατά 50% τις στρατιωτικές δαπάνες.

Σήμερα υπάρχουμε ως κράτος, μόνο επειδή οι Τούρκοι βαριούνται να μας επιτεθούν. Το δόγμα Οζάλ, ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις για να νικήσουμε την Ελλάδα, παρά μόνο τα ..αλιευτικά σκάφη, είναι παρωχημένο πιά.

Στην πραγματικότητα και τα αλιευτικά είναι πλεονασμός. Μόνο οι μικρές ψαρότρατες φτάνουν!

Ούτε αυτές θα βρουν αντίσταση, αφού εκείνη την ώρα οι μισοί Έλληνες θα ασκούν το αγαπημένο τους σπορ: θα στέλνουν μηνύματα με το κινητό της Εβραϊκής Sonyericsson, καπνίζοντας το Εβραϊκό Malboro μπροστά σε μια κούπα εβραϊκού Nescafe, οργανώνοντας μποϋκοτάζ των ..Εβραϊκών προϊόντων. Οι άλλοι μισοί θα σπρώχνονται και θα πλακώνονται στο ξύλο μεταξύ τους, προσπαθώντας να εισβάλλουν στο Εβραϊκό Carrefour, για να το ξετινάξουν στα ψώνια, σε ένδειξη συμπαράστασης στον ...παλαιστινιακό λαό.

Η εξουσία (οι κουκουλοφόροι δηλαδή) θα είναι απασχολημένοι με τους συνοριακούς ελέγχους "μπάτσων" στα Εξάρχεια και οι δύσμοιροι "μπάτσοι" θα βάζουν κρύα επιθέματα στο τσακισμένο από το ξύλο κορμί τους, για να ανακουφιστούν από τις φάπες των "αναρχικών".

Οι δήθεν κυβερνώντες (υπουργοί κ.λ.π.) θα συγγράφουν λογοίδριακατευνασμού και "αμυντικής στάσης", πράγμα που είναι το μόνο που κάνουν αποτελεσματικά.



Τα τουρκικά γρι-γρι θα αλιεύουν στο Πασαλιμάνι και ο/η υπουργός εξωτερικών θα μας καθησυχάζει ότι θα πνίξουμε τους Τούρκους στο ..χαρτί, με ένα ακόμη διάβημα.

Ο Αλαβάνος θα υπολογίζει πόσο θα αυξηθούν οι συντάξεις, αν μειώσουμε τη δύναμη του στρατού κατά ένα ακόμη F-16 και οι "εξεγερμένοι μαθητές του 2008" θα συνωστίζονται στο Ελ.Βενιζέλος, για να πάρουν το πρώτο αεροπλάνο για Γενεύη, για να χωθούν στην ασφάλεια του σαλέ, που διατηρεί ο μπαμπάς στο Γκστάαντ, από όπου θα βλέπουν στην plasma των 42΄΄ τα τουρκικά αλιευτικά, να δένουν στη Ζέα....

Για αυτό ρουφάτε το αβγό σας, κι αφήστε τα διαβήματα και τους ηρωισμούς.

Εσείς που δεν μπορείτε να αναχαιτίσετε τη μανία 50 κουκουλοφόρων, θα αναχαιτίσετε 5.000 τουρκικά .....αλιευτικά;

Ρουφάτε λοιπόν το αβγό σας, αυξήστε το ΕΚΑΣ για να τα έχετε καλά με τους συνταξιούχους, τα ψηφαλάκια τους και κυρίως με τον ..Αυτιά κι αφήστε την τύχη της χώρας, στον πολυεύσπλαχνο ....Αλλάχ.

B.Π../taxalia 8-1-2009

Αυτά έγραφα 8 (οκτώ) χρόνια πριν, εδώ http://taxalia.blogspot.gr/2009/01/blog-post_8600.html. Άλλαξε κάτι;

Βασίλης Προκοπίδης


Οι σύμμαχοί μας ΝΑΤΟϊκοί δεν θα βομβαρδίσουν την Τουρκία;

26 ΟΚΤ 2014

Οι Τούρκοι κατέλαβαν (ναι, κατέλαβαν!) με "τσαμπουκά" εδάφη (το θαλάσσιο οικόπεδο 12) της Κύπρου, πράγμα που ισοδυναμεί με πόλεμο και...
κατάκτηση εδάφους ανεξάρτητης χώρας, αλλά η ευαισθησία των συμμάχων μας, εξαντλείται σε πολύυυυυυυυυυυυυυ διστακτικές φραστικές καταδίκες. Φαίνεται δεν έχουν άλλα πυρομαχικά, τα έδωσαν όλα στους Τζιχαντιστές για να ρίξουν από την εξουσία τον Άσσαντ. Άλλωστε όπως είπε κι ο Ομπάμα, η Τουρκία είναι "The great Muslim democracy".

Όσο για μας; Κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα: την πάπια, αφού φοβόμαστε. Όπως γράψαμε εδώ χιλιάδες φορές, δεν έχουμε καμιά επιλογή, απομονωμένοι, αποδυναμωμένοι, διχασμένοι και βολεμένοι, παρακολουθούμε τους Τούρκους να μας ...σοδομίζουν Οθωμανικά.

Το ΄παμε χιλιάδες χιλιάδων φορές το ρητό του Θουκιδίδη και εξανίστανται κάποιοι υπερπατριώτες των πληκτρολογίων:

ο ισχυρός προχωρά μέχρι εκεί που του επιτρέπει η δύναμή του και 
ο αδύναμος (εμείς δηλαδή) υποχωρεί μέχρι εκεί που του επιβάλλει η αδυναμία του

Κι επειδή είμαστε πολύ αδύναμοι και πολύ φοβισμένοι, θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα: θα συνεχίσουμε να υποχωρούμε, μέχρι να βαρεθεί το βιασμό μας ο Τούρκος.

Η μόνη παρηγοριά μας είναι ότι τη Θεσσαλονίκη, τη διεκδικούν Ισραηλινοί, Αλβανοί, Βούλγαροι, Σκοπιανοί και Τούρκοι κι έτσι, μέχρι να τη μοιράσουν μεταξύ τους, έχουμε χρόνο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου