Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Σοκ: Συνελήφθη γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

 Ο τραγουδιστής και η φίλη του οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Στα χέρια των Λιμενικών του Λιμεναρχείου Στυλίδας, έπεσε.... πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (24/5), γνωστός δημοτικός-λαϊκός τραγουδιστής, με την κατηγορία της αγοραπωλησίας και μεταφοράς λαθραίων καπνικών προϊόντων, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Δείτε εδώ ποιός είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής (όνομα)

Συγκεκριμένα από την αξιοποίηση των πληροφοριών που είχε το Γραφείο Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Στυλίδας, εντοπίστηκε ο τραγουδιστής με μία ακόμη φίλη του, να έχουν στο αυτοκίνητό τους, εντός κλειστού συσκευασμένου χαρτοκιβωτίου, είκοσι (20) συσκευασίες χύμα καπνού των 1000 gr η καθεμιά, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Τα ανευρεθέντα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και πρόκειται να αποσταλούν στο Τελωνείο Στυλίδας, το οποίο θα προσδιορίσει τους αναλογούντες φόρους και δασμούς. Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα ως μέσο διακίνησης και απόκρυψης λαθραίων καπνικών προϊόντων το οποίο πρόκειται επίσης να παραδοθεί στο Τελωνείο Στυλίδας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το μεσημέρι στα όρια του αυτοφώρου στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ η σχηματιζόμενη δικογραφία θα υποβληθεί στο πλαίσιο της τακτικής διαδικασίας.

...................

Αυτή είναι η ν.1 σε επισκεψιμότητα είδηση της ημέρας. Συνελήφθη ένας Ρομά τραγουδιστής πανηγυριών από χωριό της Λαμίας, που τον ξέρουν μόνο στην περιοχή του, για ...χύμα καπνό! Ούτε καν χασίς. Αλλά το "σοκ" και "γνωστός έλληνας τραγουδιστής", έφεραν πάνω από 1.000.000 ξεκούραστα κλικς στο site του Μαρινάκη, απ΄το οποίο "κλέψαμε" την είδηση κι έτσι, με τη βοήθεια των αναγνωστών, που μόλις βλέπουν "γνωστός τραγουδιστής" ορμάνε με μανία να δούνε ποιός είναι ο γνωστός... πουλάνε μούρη τα sites που μεταχειρίζονται τους αναγνώστες τους, με αυτό τον τρόπο και κοκορεύονται για τα εκατομμύρια των επισκέψεων και μας κουνάνε το δάχτυλο, εμάς που ιδρώνουμε να γράψουμε την πραγματική άποψη, που είναι τροφή για σκέψη.

"Άσε μας ρε φίλε, μας ζάλιζες, μας έφερες στο blog σου για να πάρεις το κλικ και γράφεις κουραστικές μαλακίες, που βαριόμαστε να διαβάσουμε. Εμείς ένα απλό όνομα θέλαμε, να μας φύγει η περιέργεια"

θα βρίζουν οι άσχετοι, που έπεσαν απ΄τον τίτλο στο άρθρο αυτό.

Οπότε, ας τους αποζημιώσουμε:

Κολάζει η Κυριακή Τσανικίδη με μαγιό !Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου