Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Ηλίας Παντρευτής

Σας λέει κάτι; Όχι ε; Ε, αυτός είναι ο..

"πασίγνωστος τραγουδιστής που συνελήφθη στη Λαμία με 20 κιλά παράνομο ...καπνό".

"Σοκ προκαλεί σε όλη την Φθιώτιδα η σύλληψη του πασίγνωστου ερμηνευτή δημοτικών και λαϊκών τραγουδιών Ηλία Παντρευτή, που εντοπίστηκε μαζί με μια γυναίκα τα ξημερώματα της Τρίτης στην Στυλίδα ενώ μετέφεραν μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητου καπνού και κατηγορούνται για λαθρεμπόριο!"

Το όνομα δημοσιοποίησε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: https://www.protothema.gr/greece/article/1247134/stulida-tragoudistis-sunelifthi-me-20-kila-lathraiou-kapnou/

(Επομένως, οι δικηγόροι, που μας ζαλίζουν μερικά χρόνια μετά, να απευθυνθούν στην πηγή, δεν δημοσιοποιήσαμε εμείς το όνομα, παρά το γεγονός ότι το γνωρίζαμε. Το αναφέρουμε ΑΦΟΥ δημοσιοποιήθηκε από τον ν.1 ιστότοπο, επομένως δεν είμαστε εμείς το πρόβλημα. Από δω θα το διαβάσουν 1.000 άνθρωποι κ.συνήγορε του καλλιτέχνη, από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ να ζητήσετε να διαγράψει το όνομα του πελάτη σας. Από δω δεν θα το μάθει κανείς)



Ξύσ΄τα αρχίδια ΄σ με γκασμά !

Τόσο γελοία είναι η είδηση που αναστάτωσε την Ελλάδα, απέσπασε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κλικς, απλά και μόνο επειδή αναφέρεται σε "πασίγνωστο τραγουδιστή".

Τα υπόλοιπα τα γράψαμε από την πρώτη στιγμή στο άρθρο Σοκ: Συνελήφθη γνωστός Έλληνας τραγουδιστής το οποίο είναι (φυσικά!) ακόμη πρώτο σε αναγνωσιμότητα και μας χάρισε -μια μαλακιούλα με την οποία ασχοληθήκαμε 1 λεπτό- περισσότερα κλικς απ΄όσα μας χάρισαν 100 άρθρα, με τεκμηριωμένες αποκαλύψεις.

Μαλακίες θέλει ο κόσμος, μαλακίες θα διαβάζει.

5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ άνθρωποι σχολίασαν στο facebook "όνομα δεν έχει"; Λύσσαξαν οι κουτσομπόληδες να μάθουν ποιός είχε 20 κιλά καπνό (καπνό, αυτόν που αγοράζετε απ΄το περίπτερο, απλά δεν είχε την ταινία φόρου κατανάλωσης). Έτσι γίνονται τα "μεγάλα sites", επειδή ιντριγκάρουν το κοινό, που ΨΟΦΑΕΙ για μαλακίες!

 Άντε, τώρα που το μάθατε , λύσατε κανένα πρόβλημα της ζωής σας; Θα σταματήσετε ρε να ρουφάτε ΤΟΣΟ ΑΧΟΡΤΑΓΑ τις ειδήσεις για "επώνυμους"; Δική σας ζωή δεν έχετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου