Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Η αγαμία χτύπησε κόκκινο

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προχώρησε στην απολογία του στο δικαστήριο και στην κάμερα του T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Πέμπτης, μίλησε η... γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.Ειδικότερα, όπως υποστήριξε στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha και τη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη, η εν λόγω γυναίκα δεν γνωρίζει προσωπικά τον 34χρονο πιλότο ωστόσο τον στηρίζει γιατί «αισθάνεται έλξη» και είναι «μία γλυκιά προσωπικότητα».

«Επειδή έναν χρόνο τώρα, του έγινε γνωστή αυτή η μεγάλη υπόθεση τα ης δολοφονίας, το έχω πάρει ζεστά αυτό το θέμα. Είμαι θαυμάστριά, υποστηρίκτριά του. Για να ξεκαθαρίσω, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται ο φόνος, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση στον Μπάμπη είναι ότι είναι μία γλυκιά προσωπικότητά. Παίζει ρόλο η εμφάνισή του, η προσωπικότητά του, όλο του το παρουσιαστικό. Και ποια γυναίκα δεν θα αισθανόταν έλξη γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Πιστεύω ότι πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του».

Όπως υποστήριξε η εν λόγω κυρία, ακόμα, έχει γράψει στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο γράμμα. «Του έχω γράψει ένα γράμμα σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο. Του γράφω πως είναι κρίμα όλα αυτά που γίνανε και ότι δεν είχε καμία πρόθεση, δεν είχε προσχεδιάσει να σκοτώσει την Καρολάιν. Έχω διαίσθηση. Θέλω να του μεταφέρω να βαστάει γερά στη φυλακή και να κάνει κουράγιο. Πιστεύω ότι έπεισε τους δικαστές. Φοβάμαι τα ισόβια, το μάξιμουμ για μένα θα ήταν να μείνει 15 χρόνια και σε δεύτερο βαθμό να βγει τελείως».


Πείτε μου ότι ήταν στημένη απ΄την Τατιάνα για να πιάσει νουμεράκια (τα κάνουν αυτά οι Ευαγγελατοτατιάνες). 
Δεν πιστεύω να εννοεί πραγματικά τις παραπάνω απύθμενες μαλακίες, όπως "στο εφετείο να απαλλαγεί" !
Στημένο δεν είναι;

Φ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου