Free xml sitemap generator Ακόμη αξιολογεί ο ΕΜΑ το εμβόλιο VALNEVA, το μοναδικό "κλασικό" ευρωπαϊκό; ~ makpress

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Ακόμη αξιολογεί ο ΕΜΑ το εμβόλιο VALNEVA, το μοναδικό "κλασικό" ευρωπαϊκό;

 Ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια: Το 99,99% των ανθρώπων που δεν εμβολιάστηκαν μέχρι τώρα, δεν το έκανε επειδή φοβάται τα "καινούρια κόλπα" των mRNA και DNA. Αν υπήρχε "κλασικό εμβόλιο", σαν αυτά που κάναμε όλοι κατά δεκάδες στον παιδίατρο, στο σχολείο, στο στρατό, από τα 4 εκατομμύρια ανεμβολίαστων, θα είχαν εμβολιαστεί τα 3.990.000. Το καταλαβαίνετε όλοι. Στην Ε.Ε. όμως.... υπάρχει μια μεθόδευση, να μη μπορούν να εμβολιαστούν οι ευρωπαίοι, με τίποτε άλλο πλην των γενετικών πλατφορμών. Κι αυτό δημιουργεί καχυποψία χρηματισμού κάποιων υψηλά ιστάμενων λαμόγιων ή κι άλλων περίεργων μεθοδεύσεων. 
Η μόνη εταιρεία που προχωράει σε κλασικό εμβόλιο είναι η Valneva. Μόνο που ο ΕΜΑ όλο το εγκρίνει και έγκριση δεν βλέπουμε, παρά τις κατά καιρούς ειδήσεις. Το ίδιο συνέβη με το ρώσικο εμβόλιο, για το οποίο οι Ρώσοι λένε ότι υπέβαλαν αίτηση στις 20-12-2021, ένα χρόνο πριν κι ακόμη τη μελετάει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Καταφανέστατα, το παιχνίδι είναι μόνο πολιτικό και οι ευρωπαίοι ηγετίσκοι, λες και έχουν εντολή με το πιστόλι στον κρόταφο, να εμβολιαστεί υποχρεωτικά κάθε ευρωπαίος πολίτης ντε και καλά με mRNA και μετά ...θα δώσουν έγκριση και σε κλασικά εμβόλια.
Συζητήστε με κάποιον που δεν εμβολιάστηκε ακόμη και ρωτήστε τον αν θα εμβολιαζόταν με κλασικό εμβόλιο: Θα δείτε ότι ΟΛΟΙ θα εμβολιάζονταν ! 
Γιατί λοιπόν αυτός ο θρησκευτικός ζήλος να κάνουν οι άνθρωποι ντε και καλά ένα εμβόλιο, που δεν δοκιμάστηκε στο χρόνο; Μπορεί να αποδειχθεί θαυματουργό, μπορεί και όχι. Γιατί αυτός ο ψυχαναγκασμός να το δοκιμάσουν ΟΛΟΙ και ο έντεχνος αποκλεισμός των εμβολίων, που έσωσαν την ανθρωπότητα τα τελευταία 90 χρόνια; 


Η ΕΙΔΗΣΗ (μια απ΄τα ίδια)

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά την κυλιόμενη αξιολόγηση για το εμβόλιο της Valneva κατά του κορωνοϊού.

Η απόφαση της επιτροπής φαρμάκων για ανθρώπινη χρήση του ΕΜΑ (CHMP) να ξεκινήσει την κυλιόμενη επανεξέταση βασίζεται σε προκαταρκτικά αποτελέσματα από εργαστηριακές μελέτες (μη κλινικά δεδομένα) και πρώιμες κλινικές μελέτες σε ενήλικες. Αυτές οι μελέτες υποδεικνύουν ότι το εμβόλιο ενεργοποιεί την παραγωγή αντισωμάτων που στοχεύουν τον SARS-CoV-2, τον ιό που προκαλεί την COVID-19, και μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από τη νόσο.

Ο EMA θα αξιολογήσει τα δεδομένα μόλις γίνουν διαθέσιμα για να αποφασίσει εάν τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων. Η κυλιόμενη επανεξέταση θα συνεχιστεί έως ότου είναι διαθέσιμα επαρκή στοιχεία για επίσημη αίτηση άδειας κυκλοφορίας. Θα αξιολογήσει τη συμμόρφωση του VLA2001 με τα συνήθη πρότυπα της ΕΕ για αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και ποιότητα. Αν και ο EMA δεν μπορεί να προβλέψει τα συνολικά χρονοδιαγράμματα, θα πρέπει να απαιτείται λιγότερος χρόνος από το κανονικό για να αξιολογηθεί μια ενδεχόμενη εφαρμογή λόγω της εργασίας που έγινε κατά την κυλιόμενη αναθεώρηση.

Ο EMA θα ενημερώσει περαιτέρω όταν υποβληθεί η αίτηση άδειας κυκλοφορίας για το εμβόλιο.

Σύμφωνα με τον ΕΜΑ, το εμβόλιο δρα ως εξής:

Το VLA2001 αναμένεται να προετοιμάσει τον οργανισμό να αμυνθεί έναντι της μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, τον ιό που προκαλεί την COVID-19. Το εμβόλιο περιέχει αδρανοποιημένο SARS-CoV-2 που δεν μπορεί να προκαλέσει τη νόσο. Το VLA2001 περιέχει επίσης δύο «ανοσοενισχυτικά», ουσίες που βοηθούν στην ενίσχυση της ανοσολογικής απόκρισης στο εμβόλιο.

Όταν ένα άτομο λαμβάνει το εμβόλιο, το ανοσοποιητικό του σύστημα αναγνωρίζει τον αδρανοποιημένο ιό ως ξένο και παράγει αντισώματα εναντίον του. Εάν αργότερα, το εμβολιασμένο άτομο έρθει σε επαφή με τον SARS-CoV-2, το ανοσοποιητικό σύστημα θα αναγνωρίσει τον ιό και θα είναι έτοιμο να αμυνθεί εναντίον του.


Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου