Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Μητσοτάκη, δώσε δωρεάν Τεστ σε όλους και ΚΥΡΙΩΣ στους εμβολιασμένους

 Γράφουμε από την πρώτη μέρα, συνεπείς σε όσα λέμε, ότι η πανδημία δεν είναι ...ευκαιρία διχασμού. 

Γράφουμε -αντίθετα από δοξασίες ηλιθίων- ότι ο εχθρός είναι ο κορωνοϊός, κι όχι ο "ανεμβολίαστος" υγιέστατος γείτονάς μας, που 2 χρόνια τώρα, ούτε νόσησε, ούτε μετέδωσε.

 Αποδείχθηκε ότι όλοι κολλάνε και όλοι μεταδίδουν. Οι εμβολιασμένοι είναι σε καλύτερη μοίρα, νοσούν ελαφρύτερα, είναι μια πραγματικότητα, που...

δεν πρέπει να αρνούνται οι "αρνητές". Καλά έκαναν και εμβολιάστηκαν, προστατεύουν πολύ καλύτερα τον εαυτό τους! Σε επίπεδο κοινότητας όμως, αποδείχθηκε περίτρανα, ότι τα κρούσματα άρχισαν να ξεφεύγουν, όταν ξεθάρρεψαν οι εμβολιασμένοι, ξανοίχτηκαν, άρχισαν τα γήπεδα, τα μπαράκια, τα μπουζούκια κι έγινε το μπαμ.

Επομένως, πρέπει να σταματήσει αυτή η γελοία τιμωρητική πολιτική εναντίον των ανεμβολίαστων. ΟΧΙ δεν είναι κίνδυνος, δεν μεταδίδουν περισσότερο! Τον εαυτό τους μόνο καταστρέφουν, διότι παραμένοντας ανεμβολίαστοι, αρρωσταίνουν πολύ πιο βαριά και έχουν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν. Δεν οφείλεται όμως η διασπορά του ιού σε αυτούς! Γι αυτό και χώρες με εμβολιασμό κοντά στο 100% πνίγονται στα κρούσματα! Ε, δεν τα μεταδίδουν οι ελάχιστοι ανεμβολίαστοι στα εκατομμύρια των εμβολιασμένων! Οι εμβολιασμένοι, μεταξύ μας, μολυνόμαστε!

Ηρθε λοιπόν η ώρα, να δοθούν δωρεάν Rapid test σε όλους, να υποχρεωθούν και οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι, όπως και οι ανεμβολίαστοι να κάνουν 2 τη βδομάδα και να έχουν όλες τις υποχρεώσεις, που έχουν οι ανεμβολίαστοι για να μπουν σε ένα κατάστημα. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ως προς τη μετάδοση και νόσηση. 

Μόνο ο ηλίθιος εγωισμός κάποιων, δημιουργεί φανταστικές, ανύπαρκτες διαφορές. Ολοι κινδυνεύουμε το ίδιο να κολλήσουμε, όλοι μεταδίδουμε το ίδιο, επομένως, είναι αναγκαίο, να ξέρουμε πού βρισκόμαστε. Μην αφήνετε τον εγωισμό να νικήσει τη λογική. Δεν βγήκε το αφήγημα της ελευθερίας των εμβολιασμένων, τι να κάνουμε; Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και προχωράμε.

Και θα επαναλάβουμε για ΧΙΛΙΟΣΤΗ φορά: Μη βασίζεστε στο εμβόλιο, αποδείχθηκε ότι δεν παρέχει ανοσία, παρά μόνο ατομική προστασία! Κάντε το! Μπορεί να σας σώσει τη ζωή! Δεν θα σας γλιτώσει όμως απ΄τη μόλυνση και δεν θα προστατέψει τους γύρω σας!

Τηρήστε τα μέτρα: πλύσιμο, απολύμανση, μάσκα, αποστάσεις! Χίλιες φορές τα ΄παμε και κάθε μέρα δικαιωνόμαστε περίτρανα!

Β.Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου