Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Πέθανε από κορωνοϊό 45χρονος καθηγητής Λυκείου

 Bαθιά θλίψη επικρατεί στην εκπαιδευτική κοινότητα των Αχαρνών από τον αδόκητο θάνατο από κορονοϊό του καθηγητή χημείας, Σωτήριου Παπαντώνη, που καταγόταν από τη Λυσιμαχία του δήμου Αγρινίου. 

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή τους, Καθηγητές και Μαθητές του 4ου ΓΕΛ Αχαρνών εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια ενός νέου και ιδιαίτερα αγαπητού ανθρώπου.
H κηδεία του άτυχου 45χρονου, πολύτεκνου πατέρα, Σωτήρη Παπαντώνη θα γίνει την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 11.00 στον Ι.Ν.Αγίας Παρασκευής Λυσιμαχίας όπου η σορός θα βρίσκεται από τις 10:00 το πρωί.
Η συλλυπητήρια ανακοίνωση συνοδεύεται απο φωτογραφία με τα λουλούδια που αφέθηκαν στο γραφείο του πρόωρα χαμένου καθηγητή και αναφέρει τα εξής:
“Οι Καθηγητές και Μαθητές του 4ου ΓΕΛ Αχαρνών εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και συντριβή για τον θάνατο του εξαιρετικού συναδέλφου Παπαντώνη Σωτήριου, ο οποίος ηττήθηκε στη μάχη με τον φονικό ιό. Ο Σωτήρης Παπαντώνης υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος και αγαπητός στη σχολική κοινότητα. Πρώτα ως αναπληρωτής και φέτος ως μόνιμος καθηγητής ΠΕ 04 υπηρέτησε το Δημόσιο Σχολείο με αγάπη και κατανόηση προς τους μαθητές του, με σεβασμό και εκτίμηση προς τους συναδέλφους του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σωτήρη. “ὅμως δὲ χρὴ θαρρεῖν καὶ τῆς λύπης παραιρεῖν εἰς τὸ ἐνδεχόμενον”.
Παράλληλα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του για την άδικη απώλεια του Σωτήριου Παπαντώνη.
ΠΗΓΗ: agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου