Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Ξενοδόχοι για κανάλια – κορωνοϊό: Πουλάτε τον ανθρώπινο πόνο στη Θεσσαλονίκη μόνο

 Βαρέθηκαν οι ξενοδόχοι να βλέπουν κάμερες στημένες όλη μέρα έξω από εντατικές της Θεσσαλονίκης (κατά προτίμηση στο "Παπανικολάου", λόγω Καπραβέλου, που του αρέσει πολύ να βγαίνει στην TV και για να τον βγάζουν πρέπει να λέει "χοντράδες" και φοβέρες) και χθες, ο Γ.Γ. της Ε.Ξ. ξεσπάθωσε στο ATLAS TV: "Γιατί τα κανάλια δείχνουν εικόνες και κάνουν ρεπορτάζ έξω από ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης μόνο; Στις άλλες πόλεις το ίδιο δεν συμβαίνει;".

Άσε κύριε Γ.Γ., ένα χρόνο τα λέμε. Μόνο εμείς όμως. Καθαρά και ξάστερα, με το όνομά τους. Επιτέλους ξυπνάτε κι άλλοι και καταδικάζετε αυτόν τον ιδιότυπο "ρατσισμό" κατά της Θεσσαλονίκης και πρέπει να αναζητήσετε τα βαθύτερα αίτια και τους υπαίτιους. Εδώ, Θεσσαλονικείς είναι, επειδή ψοφάνε να βγαίνουν στην TV. Για να βγαίνουν όλη μέρα στα κανάλια, καταστρέφουν την οικονομία της πόλης. Πρέπει να καταλάβετε επιτέλους ότι για να σε βγάλει ένα κανάλι, πρέπει να πεις κάτι τρομακτικό, που θα γίνει τίτλος.











Ξενοδόχοι για κανάλια – κορωνοϊό: Πουλάτε τον ανθρώπινο πόνο στη Θεσσαλονίκη
typosthes

Για υπερπροβολή του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη που έχει ρίξει τις κρατήσεις για τα Χριστούγεννα «στα Τάρταρα» κάνουν λόγο οι ξενοδόχοι της πόλης.

Όπως αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης: «Με την ιδιαίτερη προβολή που παρέχουν στη Θεσσαλονίκη τα τηλεοπτικά κανάλια και τα ΜΜΕ εδώ και ένα μήνα μέσα από τα δελτία τους για τον κορονοϊό, έχουν καταφέρει η πληρότητα των ξενοδοχείων της πόλης μας να καταβαραθρωθεί από το 60% στο 15%, με τάση για ακόμα πιο χαμηλά.

Επειδή όμως τα άψυχα νούμερα συνοδεύονται από τις οικογένειες εργαζομένων που έχουν να ταΐσουν στόματα, τους παρακαλούμε να σταματήσουν να πουλάνε από εδώ τον ανθρώπινο πόνο και να ασχοληθούν ξανά μαζί μας τον επόμενο Απρίλιο με το «πρόβλημα» των ξένων επισκεπτών που θα γεμίσουν με κορονοϊό τη χώρα από τις βόρειες πύλες εισόδου της, γιατί - όπως είναι γνωστό - αν οι ίδιοι επισκέπτες πετάξουν με τα αεροπλάνα για το νότο, αποκτούν ανοσία στον αέρα…

Και μία τελευταία επισήμανση: Τόσες ώρες ρεπορτάζ για τον κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη, δε βρέθηκε ΕΝΑΣ να αναζητήσει πόσες είναι οι κλίνες ΜΕΘ στην πόλη μας που υποδέχεται όλα τα σοβαρά κρούσματα της Βόρειας Ελλάδας και εάν η αναλογία κλίνες ανά πληθυσμό είναι η ανάλογη με το λεκανοπέδιο της Αττικής. Μάλλον καίει αυτό το θέμα...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου