Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Των βλαστών ημών λιμοκτονούντων υμείς λαθροχειρείτε περιττωματόκυνες


Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Έχει βρωμίσει πια η κοινωνία με τους παιδεραστές, την παιδική πορνογραφία, τις ανωμαλίες τού κάθε τρόμπα κωλόγερου

το εμπόριο ναρκωτικών, το λαθρεμπόριο καυσίμων και καπνού και τα ειδεχθή εγκλήματα, αλλά εμείς επαιρόμεθα που οι αγορές μάς εμπιστεύονται και μας δανείζουν αρκετά δισ., τα οποία έχουν ανάγκη οι ταγοί μας για να μοιράζουν δωράκια στους κολλητούς και στις κολλητές. Ενώ είμαστε πτώμα οδωδός και τυμπανιαίο, αλλά δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε. Μας έχει πείσει ο Αλαίκσοις ότι εκείνος μας έβγαλε από τα Μνημόνια, ενώ ο Κούλης μας ξαναβάζει. Κι’ αυτός εδώ ο αγράμματος τί έγραφε τότε;
Στη Ρόδο, όμως, ένα εννεάχρονο κοριτσάκι  λιποθύμησε, επειδή δεν είχε να φάει. Μία φιλανθρωπική οργάνωση ανέλαβε να το ταΐσει. Προ ετών στην Κρήτη συνελήφθη μία μητέρα, επειδή έκλεψε 2 μπουκάλια γάλα από σούπερ μάρκετ για τα παιδιά της. Στο ΑΤ που προσήχθη της έδωσαν φαγητό οι ΕΛΛΗΝΕΣ αστυνομικοί. Μπράβο σας ρε παλληκάρια!!! Χίλια μπράβο! Ο αξιότιμος κ. Γάκης δεν βγήκε τότε να μας πει ότι η μητέρα απλώς αφήρεσε το γάλα και δεν το έκλεψε κατ’ αντιστοιχία προς το «δεν έγινε κατάσχεση λογαριασμών, αλλά αφαίρεση χρημάτων». 
Στη Ρόδο πάλι, ένας ταλαίπωρος διέρρηξε εστιατόριο, επειδή πεινούσε. Δεν βρήκε τίποτε φαγώσιμο. Μόνον ελάχιστα ψιλά στο Ταμείο. Κάλεσε την Αστυνομία να τον συλλάβει. Και τότε ο σωστός ΈΛΛΗΝ  εστιάτορας όχι μόνο δεν τον κατεμήνυσε, αλλά του έδωσε και € 20 για να φάει και να σταθεί στα πόδια του. Εύγε του!
Ναι βρε δοχεία νυκτός που καταβροχθίζετε τον μόχθο του λαού με τον αριστερισμό σας, τον σοσιαλισμό σας, τον φιλελευθερισμό σας και τις λοιπές μπουρδολογίες. Με τις ΜΚΟ σας και τους Παπαδημούληδες. Με την ανεκμετάλλευτη λίστα Lagarde και τα ανέγγιχτα Panama papers. Με την θωπεία των λαθρομεταναστών και τη διασπάθιση ακόμη και κοινοτικών κονδυλίων. Με τα επιδόματα στους λαθροέποικους και την αδιαφορία σας για τους άστεγους των Αθηνών και τους θαμώνες των κοινωνικών συσσιτίων, οι οποίοι, όμως, θα μπορούν να απολαμβάνουν την προμενάδα του Μπακογιάννη.   
Και διαβάζω προ ημερών στον Τύπο υπόθεση περί τοκογλυφίας, η οποία καρκινοβατεί.
Oπως και η υπόθεση Noor 1 που έμεινε χωρίς  ανακριτή για τρίτη φορά. Κάποιος εισαγγελέας θα ερευνήσει το «γιατί»; Να δει τί έχουν τα σκασμένα και παραιτούνται. Σιγά μην.
Φάτε Κλασμένο και Τζούλη και Παππά και Μιωνή βόδια. Ε βόδια που απολαμβάνετε Δημοκρατία. Φάτε Μπακογιάννη και προμενάδα. Φάτε Ολυμπιακάρα και Παοκάρα.
Κάπου πήρε το μάτι μου πάλι κάτι για το περίφημο «Η δικαιοσύνη αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο του πολίτη». Το είχα παρεξηγήσει τόσα χρόνια. Νόμιζα πως εκεί καταφεύγει ο πολίτης για να προστατευθεί, προ πάντων από την αναλγησία της εξουσίας, της πωλητικής μαφίας και των μπράβων της. Ούτε που είχε πάει το μυαλό μου στο ότι εκεί καταφεύγει ο πολίτης, για να τον καταχωνιάσουν. Πάλι αδιάβαστος.
Ασταδιάλα ρε!
Σώτος
1] Άλλος ένας οργανισμός που θα μοιράσει το χρήμα μας εις «ημετέρους»
2]  Και κάτι από το μακρυνό 2012


1 σχόλιο:

  1. Το ελληνικό κράτος ξοδεύει τεράστια ποσά για κοινωνικές μεταβιβάσεις (σε ποσοστό ως προς το ΑΕΠ ήμασταν παλιότερα στην πρώτη θέση ως προς το ΑΕΠ, 20%, ακόμη ήμαστε πολύ ψηλά). Παρόλα αυτά είναι τραγική η αποτυχία της στόχευσης, πλούσιοι παίρνουν επιδόματα, φτωχοί δεν έχουν να φάνε. Απίστευτη αποτυχία και διαχρονική. Το αγαπημένο μου στατιστικό τα τελευταία δέκα χρόνια, το έχω ξαναγράψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή