Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Ο νέος κορωνοϊός υπήρχε στην Ευρώπη νωρίτερα από το Μάρτιο του 2019

Μάθαμε ότι η επιδημία βρίσκεται στην Ευρώπη το αργότερο από το Δεκέμβριο, κάτι που γκρεμίζει τον μύθο της τέλειας καταιγίδας που χρειάζεται 3 τρεις βδομάδες για να φουντώσει και τα κατακλυσμιαία R0 που υπάρχουν μόνο...
στο αποκορύφωμα της πανδημίας.

Και πλέον, οι επίσημες αφηγήσεις ανήκουν στην σφαίρα της γελοιότητας, καθώς ο ιός βρέθηκε σε λύματα στην Βαρκελώνη από τον Μάρτιο του 2019! Με ένα τέτοιο εύρημα κάποιος θα μπορούσε να αμφιβάλει για την αξιοπιστία των τεστ. Ειδάλλως, πολλά περισσότερα ερωτήματα εγείρονται: Η κινέζικη καταγωγή του ιού, πρέπει να βρει νέα ερείσματα πλέον.

η συνέχεια στο agriazwa.blogspot.com/2020/06/blog-post.html


Αυτό έλειπε τώρα! Να αποδειχθεί πως αυτός ο παλιοχαρακτήρας ο covid-19 κυκλοφορούσε «αόρατος» στην ευρώπη απ’ την εποχή … του Καρλομάγνου!

Μια ερευνητική ομάδα απ’ το πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης, απ’ αυτές που κάνουν αναλύσεις στα αστικά λύματα (και βρίσκουν διάφορα ενδιαφέροντα εκεί…) εντόπισαν τον τσαχπίνη σε δείγματα που είχαν ληφθεί στις 15 Γενάρη του 2020 – ενάμισυ μήνα πριν το πρώτο επίσημα διαπιστωμένο «κρούσμα» στην ισπανία.

Προβληματισμένοι που ο μπαγάσας είχε αρχίσει να «παλιώνει» όταν τον πήραν χαμπάρι είπαν να ψάξουν παλιότερα δείγματα, πηγαίνοντας προ τα πίσω μέχρι και τις αρχές του 2018. Και τι ανακάλυψαν; Covid-19 στις 12 Μάρτη του 2019!!! Σε μικρή συγκέντρωση βέβαια, αλλά σαφέστατα παρόντα!!

Και πως τέτοιος φονιάς δεν προκάλεσε συναγερμό τότε!!! Αααααα! Κυρίες και κύριοι ήρθε η ώρα της πικρής αλήθειας!! Ο κύριος Albert Bosch, όχι κανάς τυχαίος αλλά συντονιστής της έρευνας του πανεπιστημίου της Βαρκελώνης και πρόεδρος της ισπανικής ένωσης ιολόγων, το εξήγησε ως εξής (παρακαλούμε τυχόντα μέλη της ένωσης φίλων της καραντίνας που διαβάζουν αυτές τις γραμμές να κάτσουν σε γερή καρέκλα):

… Είναι πιθανό ότι αντίστοιχη κατάσταση [: δηλαδή να γυρνάει ο covid-19 όπου γουστάρει…] συνέβη και σε άλλα μέρη του κόσμου, κι αφού οι περισσότερες περιπτώσεις μόλυνσης απ’ τον covid-19 έχουν την ίδια συμπτωματολογία με την γρίπη, όλες αυτές οι περιπτώσεις θεωρούνταν γρίπη…

Ώπα! Ώπα κυρ Albert! Δηλαδή μας λες ότι ανετότατα δεν θα είχε δοθεί καμμία σημασία στην περίπτωση covid-19, και ότι ανετότατα επί ένα χρόνο δεν έτρεχε και τίποτα σπουδαίο με την πάρτη του, κι όλα ξεκίνησαν επειδή εντοπίστηκε στην κίνα, στην Wuhan, σαν “όχι ιός γρίπης”; Αυτό;….

Είναι τρομακτικό! Είναι τρομακτικό όχι επειδή διάφοροι “αιρετικοί” (πλην διάσημοι, της δουλειάς…) απ’ την “ιατρική κοινότητα” το είχαν πει αυτό απ’ την αρχή… Αλλά, επειδή, προκύπτει πως όλη αυτή η παράσταση, όλα τα θανατόμετρα, όλες οι κοινές δεξαμενές, όλα τα μέσα της τρομοκρατίας, όλες οι απαγορεύσεις, έγιναν όχι για “ψύλλου πήδημα”, αλλά επειδή έπρεπε να αξιοποιηθεί ο ενδοκαπιταλιστικός ανταγωνισμός (κατά της κίνας εν προκειμένω) έτσι ώστε τα δυναμικά αφεντικά της 4ης βιομηχανικής επανάστασης να σπάσουν όσα το δυνατόν περισσότερα “δημοκρατικά ταμπού” στη δύση, για να αρχίσει να πλησιάζει αυτή η “δύση” το δυναμικό κινέζικο μοντέλο μαζικών ψηφιακών μεσολαβήσεων και ελέγχου επί της κοινωνίας!!!

Μερικοί, πολλοί, θα νοιώσουν “τρελαμένοι”! Δεν έχουν καταλάβει το πως η γενικευμένη μηντιακή μεσολάβηση μπορεί να παρουσιάσει σαν “αδιάσειστο γεγονός” οτιδήποτε – και μετά το αντίθετό του! Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι θα είχε γίνει η φετεινή γρίπη ΤΟ θέαμα του θανάτου αν βόλευε να κατασκευαστεί πάνω της ο τρόμος των κοινωνικών σχέσεων που είναι μολυσματικές· αλλά δεν βόλευε… Δεν έχουν καταλάβει ότι ο covid-19 υπήρχε και υπάρχει· αλλά δεν είναι ο serial killer που σκόπιμα λένε γι’ αυτόν!!!

Ανακεφαλαίωση: μια γενικά ήπια κορονοΐωση, που όντως (θα) δημιουργούσε φονικές επιπλοκές σε ορισμένες κατηγορίες ασθενών (όπως συμβαίνει κάθε χρόνο με τις γρίπες) φωταγωγήθηκε με τέτοιον τρόπο ώστε:

Α) Να σκοτωθούν (έως δολοφονηθούν…) πολύ περισσότεροι εξαιτίας του δημαγωγικού πανικού, των λάθος θεραπειών, των τυχοδιωκτικών πειραμάτων με διάφορα κοκτέιλ φαρμάκων·

B) Να δολοφονηθούν ακόμα περισσότεροι (άγνωστο πόσοι) στον δυτικό κόσμο εξαιτίας της εκκένωσης των δημόσιων συστημάτων υγείας·

Γ) Να καταδικαστεί ο μισός τουλάχιστον πληθυσμός του πλανήτη σε κατ’ οίκον φυλάκιση με τρομακτικές συνέπειες πολλών ειδών·

Δ) Να δικαιολογηθούν κάθε είδους πραξικοπήματα, απαγορεύσεις, τιμωρίες, πρόστιμα· να ταυτιστεί η δημόσια υγεία με την δημόσια τάξη·

Ε) Να κατασκευαστεί ένας συνεχιζόμενος φόβος μέχρις ότου κάποιες φαρμακοβιομανίες βρουν να πουλήσουν «κάτι» που θα το ονομάσουν «σωτηρία»…


η συνέχεια στο sarajevomag.gr/wp/2020/06/palios-gnorimos/

3 σχόλια:

  1. Και πάω κι εγώ χθες μαζί με τους χιλιάδες μετανάστες της Κυριακής, για το μπάνιο (ευτυχώς με την μηχανή,γιατί η ουρά ήταν από τον περιφερικό μέχρι την Ηράκλεια) και γίνομαι μάρτυρας μιας γελοίας κατάστασης. Στήνει αμέριμνος ο τύπος με την οικογένεια το κιόσκι του και τσουπ ,πετάγεται ο πλησίον ήδη στημένος με ομπρέλα και οριοθετημένο το οικόπεδο του νεαρός -"καμένος"- από την πολύμηνη πλύση του εγκεφάλου του (ό,τι έχει μείνει από αυτόν) και παρατηρεί τον άλλον ότι έχει καταπατήσει το οικόπεδο του και δεν τηρεί τις αποστάσεις.
    Και να σου τα μέτρα και να τα βήματα για να αποδειχθεί ότι η απόσταση ήταν 2,5 μ. και δεν αργούν να ανάψουν τα αίματα. Του χώνεται η γυναίκα του πρώτου κολλώντας το πρόσωπο της στο δικό του, έτοιμη να του κάτσει κουτουλιά,ρίχνοντας και μερικά γαλλικά.
    Το δυστύχημα είναι πως τα περισσότερα θύματα αυτού παραλογισμού είναι νέοι που έγιναν πειθήνια όργανα του νέου συστήματος ελέγχου.
    Έχει δρόμο ακόμη η παλαβομάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πυγολαμπίδες έκαναν την εμφάνιση τους στο Ωραιόκαστρο,βίντεο

      Διαβάστε περισσότερα στο Oraiokastro24.gr: https://www.oraiokastro24.gr/%cf%80%cf%85%ce%b3%ce%bf%ce%bb%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%ac%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85/

      Διαγραφή
  2. Το τραγικότερο όλων είναι πως οι ΠΣεκαΖμένοι σανοφάγοι που έφαγαν την ΠΑΡΑΜΥΘΑ του κολοκυθοϊού είναι τόσο εγωιστές, που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να παραδεχθούν ότι πιάστηκαν κορόιδα. θα εξακολοθούν να υποστηρίζουν ότι... αίσωσαν ζοαίς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή