Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Αυτούς χειροκροτούσες μαλάκα αριστερέ

10 Ιουλίου 2013, Κλειστό γήπεδο Φαλήρου, 1ο ιδρυτικό συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αλέξης Τσίπρας ωρύεται για την "αναγνώριση της Παλαιστίνης" και 1500 μαλάκες από κάτω ουρλιάζουν από ενθουσιασμό για τους "αδερφούς Παλαιστίνιους" και εναντίον του "κράτους-ταραξία Ισραήλ". Τελικά, η μοίρα τα ΄φερε να κυβερνήσουν και τότε...

γλείφαν τα παπάρια της Μοσσάντ, που "τους φλόμωνε στην πληροφορία" και "στα αρχίδια τους το Παλαιστινιακό".  Περιορίστηκαν, οι επαναστάτες ριζοσπάστες αριστεροί, να κάνουν πίπες στη Μοσάντ....
(η φρασεολογία, είναι ανάλογη με αυτή που χρησιμοποιούν στην πραγματική τους ζωή κι όχι στην εικονική τηλεοπτική, οι υποκριτές "μορφωμένοι, ποιοτικοί, ευαίσθητοι, καλλιεργημένοι", "προοδευτικοί". Αυτοί που μας τα ΄καναν τσουρέκια 40 χρόνια με το ηθικό πλεονέκτημα και τη μόρφωσή τους).

5 σχόλια:

  1. Για αυτό χρειάζεται προσοχή τόσο από τους αριστερούς όσο και από τους δεξιούς μ@λ@κες ψηφοφόρους. Διότι η Μοσάντ έχει πληροφορίες για όλους... και καίει όποιον θέλει, όποτε το θέλει... Αυτή είναι η χώρα μας και αυτοί είναι οι "πολιτικοί" της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αιώνια αριστερά: πάντα φιλοτομαριστική και κυνική άχρι μυελού των οστών, ανέκαθεν αδίστακτη, με αριστεία μόνο στην προπαγάνδα και στο ψέμμα, χωρίς ψήγματα καν ηθικής, χωρίς πίστη σε ιδανικά και αξίες, άνευ ίχνους πραγματικής μορφώσεως και καλλιεργείας.

    Και δεν είναι ότι άλλαξαν όταν ήρθαν στα πράγματα. Όχι, όχι. Και πριν, όταν φωνασκούσαν στην αφάνεια της ελάσσονος αντιπολιτεύσεως, πάλι έτσι εσκέπτοντο, έτσι μιλούσαν. Απλώς δεν διέρρεαν οι μεταξύ τους συνομιλίες. Δεν πρόκειται για καμμία μετάλλαξη, αλλά για αποκάλυψη του πραγματικού δυσειδούς προσώπου της βρομερής και τρισάθλιας αριστεράς.

    Υ/Γ: Μόνιμο σύνδεσμο στο παρόν δημοσίευμα στο άνω δεξιό άκρο του ιστολογίου παρακαλώ! Είναι δίκαιο και πρέπει να γίνει πράξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι το πραγματικό απεχθές προσωπο της αριστεράς, ενω κατηγορούν και κριτικάρουν
    άλλους για την φρασεολογία, που στην ουσία χρησιμοποιούν αυτοί.
    Βρώμικοι και στην ψυχή και στην ιδεολογια οι μισέλληνες.
    Πάντα κατσαπλιάδες και προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αριστερα.
    Ποια ειναι η αξια αυτης της ιδεολογιας πλεον;;
    Η ιδια ερωτησ ισχυει κι για την λεγομενη μπατριωτικη δεξια!

    Πιστευω πως τα παντα στην καθημερινοτητα της κοινωνιας, οπως κι η πολιτικη που ασκειται σημερα δειχνουν ολοφανερα πλεον - εκτος του εκαστοτε κομματοσκυλου με ιδεολογικες παρωπιδες - πως η αριστερα οπως κι η δεξια ακομη κι η εννοια του πολιτικου κεντρου, εχουν εξασθενισει σε τετοιο βαθμο οπου ο Ελληνας ψηφοφορος δηλωνει αδιαφορος, αποτροπη και αηδια, προς στα αποκομματα του συνταγματικου βελους/τοξου.

    Ουτε η αριστερα ουτε η δεξια εχουν κατι να προσφερουν, στην Ελληνικη κοινωνια αυτην την εποχη που δοκιμαζεται.

    μαλιστα ευκολα μπορει κανεις να αντιληφθει πως η δεξια οπως κι η αριστερα χανουν τα λαικα ερεισματα που καποτε απολαμβαναν, με το "Ψωμι, Παιδεια, Ελευθερια" -

    Τωρα οι μικροι "Ηρωες" - οπως τους αρεσκεται να αυτοπροβαλλοντε - εχουν πλεον ΜΠΟΥΚΩΘΕΙ απο καθε λιχουδια κι κρεατικα, την Παιδεια την καταντησαν σαν τα μουτρα τους(διεθνιστικη, αχρωμη, διεστραμενη και μμισελληνικη) και οσο για Ελευθερια, αυτη εννοειται κατα τον φιελεθυθερο διεθνιστη δεξιο ακριβως το ιδιο με τον αριστερο διεθνιστη.
    Ελευθερια ισον ΑΣΥΔΟΣΙΑ μαζι με ανοιχτα συννορα !

    Αρα ηρθε καιρος να αποβαλουμε αυτες τις ψευδο ιδεολογιες, που μας φορτωσαν οι "προοδευτικοι" της κατα φαντασια αναγεννησης εκει στις κατακομβες των Παρισιων που καποια σκουληκαντερα, βλεπε ιακωβινοι, μακελεψαν σχεδον εναν ολοκληρο λαο.


    Bye bye, μεταπολιτευση κι στον διαολο να πας !!

    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή