Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Μεγάλο "εύγε" στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα δείχνει η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, το τελευταίο χρονικό διάστημα. "Έβγαλε" όλες τις δύσκολες υποθέσεις, που σοκάρισαν την κοινή γνώμη, όπως ...
την πρόσφατη περίπτωση της ανώμαλης με την απαγωγή 10χρονης από την Τούμπα, που συντάραξε το πανελλήνιο (παρά το γεγονός ότι η εγκληματίας άλλαξε κινητό, άλλαξε εμφάνιση, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη), εξιχνίασε σε χρόνο ρεκόρ την δολοφονία του ταξιτζή από μέλη της οικογένειάς του, συνέλαβε το δολοφόνο γυναίκας που δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 στο Φίλυρο κ.α.

Αλλά και στη "χαμηλή εγκληματικότητα" τα πάνε καλά, με εκατοντάδες εξιχνιάσεις κλοπών, διαρρήξεων, ληστειών κ.α. και σοβαρά χτυπήματα στη διακίνηση ναρκωτικών, ακόμη και στις επιθέσεις χούλιγκανς, όπως η σύλληψη δύο νεαρών, που επιτέθηκαν σε άτομο στους Αμπελόκηπους για οπαδικές διαφορές.

Παρά τις ελλείψεις σε υποδομές και προσωπικό, φαίνεται πως η Γ.Α.Δ.Θ.  υπό την ηγεσία του Λάζαρου Μαυρόπουλου, τον άκρως επιστημονικό τρόπο με τον οποίο δουλεύουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια και τα "τσακάλια" της Διεύθυνσης Ασφαλείας,  θα αφήσει βαρύ τόμο επιτυχιών στη βιβλιοθήκη του Μεγάρου.

Μεγάλο "εύγε" και μεγάλο "ευχαριστούμε" λοιπόν, από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

5 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Δ.ΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ένα έγκλημα έχει τελεσθεί από άγνωστο δράστη, τότε επιλαμβάνεται η ανάλογη υπηρεσία της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, η οποία φυσικά υπάγεται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

      Διαγραφή
  2. Απόδειξη ότι κάτι άλλες υποθέσεις, π.χ. η δολοφονία των Γεωργίου Φουντούλη και Εμμανουήλ Καπελώνη, οι δράστες της τετραπλής δολοφονίας και από τον εμπρησμό στην marfin και πολλές άλλες δεν εξιχνιάστηκαν όχι λόγω ανικανότητος αλλά επειδή αυτό επιθυμούσε και επιθυμεί διαχρονικώς το δημοκρατικό-εαμοβουλγαρικό δοσιλογικό καθεστώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως έχει εντυπωσιακές επιτυχίες η αστυνομία μας τελευταία. Μάλλον τοποθετήθηκαν επιτέλους οι κατάλληλοι άνθρωποι, στις κατάλληλες θέσεις και η ηγεσία εμπνέει και κινητοποιεί. Με την Τροχαία δεν βλέπουμε καμιά διαφορά όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την ανεξέλεγκτη πορνεία στην περιοχή της οδού Γιαννιτσών δυστυχώς κανείς δεν νοιάστηκε. Και παρά την υγειονομική βόμβα που σιγοκαίει εν μέσω πανδημίας Covid-19 λόγω της απάθειας μας, κανένας ουσιαστικά αποτρεπτικός αστυνομικός και υγειονομικός έλεγχος σε εκδιδόμενα άτομα και πορνοπελάτες δεν έχει πραγματοποιηθεί. Ποιος πρέπει να επιληφθεί επιτέλους πριν συμβεί το μοιραίο λάθος μια νέας ξαφνικής αναζωπύρωσης του προβλήματος του Κορωναϊου εν όψη τουριστικής περιόδου αν όχι ο εισαγγελέας. Αξιοποιήθηκε άραγε σύμφωνα με τη επίκαιρη νομοθεσία η επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων στους πρωταγωνιστές του απαράδεκτου αυτού φαινομένου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή