Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Η 33χρονη, η 34χρονη, η 35χρονη, ο 47χρονος, η Δημοκρατία της αρπαχτής, το Σύνταγμα της πλάκας και άλλαι προοδευτικαί ιστορίαι

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Επί ένα μήνα μας ενημερώνουν οι τηλεοπτικοί ανακριτές για το ειδεχθές έγκλημα της βιτριολίστριας, εν συνεχεία για την απαγωγή τής μικρής Μαρκέλας από κάποια ανώμαλη και τέλος για τον μαϊμού-γιατρό που δολοφόνησε δύο παιδιά και έναν ηλικιωμένο με τα γιατροσόφια του.

 Διερωτήθηκα....
ποιός δικαστής θα μπορούσε να καταδικάσει τον γονιό ενός, έστω πρόωρα, χαμένου παιδιού, αν έπαιρνε τον νόμο στα χέρια του και καρύδωνε τον γιατρό-πιλότο-πράκτορα της CIA και δεν συμμαζεύεται. Αναρωτήθηκα ποιοί επίορκοι γιατροί συνεργάστηκαν με το 47χρονο κτήνος, ώστε να μπορεί να «δέχεται» ασθενείς εντός διαγνωστικών κέντρων. Σαπίλα!!! Και γαμώ τον όρκο του Ιπποκράτη!

Αλλά τσιμουδιά οι τηλεοπτικοί ανακριτές για την είδηση περί του τριακονταετούς γερμανικού πειράματος για την αναδοχή ανήλικων από παιδεραστές.
https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/223580/verolino-peirama-anadoxis-astegon-paidion-apo-paiderastes-en-gnosei-ton-arxon
Ούτε ψυχολόγοι στους τηλεοπτικές δέκτες μας, ούτε δικηγόροι, ούτε κοινωνικοί λειτουργοί, για να εκφράσουν απόψεις επί του θέματος. Στη μούγκα. Διότι θα τους την έπεφταν άγρια οι politically correct δικαιωματιστές. Ίσως να τους κατακεραύνωναν και οι κτηνοβάτες.

Αντιθέτως, ο δημοσιογράφος Μανώλης Καψής είχε την ευκαιρία να συγγράψει επικό άρθρο εξ αφορμής συνέντευξης οικονομικού συμβούλου τού Κούλη, κατά την οποία ενημερωθήκαμε ότι ο Κούλης έχει γνωρίσει τον σύζυγο του συμβούλου, ακριβώς όπως ο σύμβουλος έχει γνωρίσει τη σύζυγο του Κούλη. Ίσα κι’ όμοια. Η Μαρέβα κι’ ο Μαρέβος. Άρθρο-ύμνος για το μνημειώδες μήνυμα που εξέπεμψε ο οικονομικός σύμβουλος αποκαλύπτοντας αυτή τη λεπτομέρεια της ιδιωτικής ζωής του. Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε να λέμε ότι είμαστε ομοφυλόφιλοι, αλλά, όταν ο Τατσόπουλος είπε ότι έχει πηδήξει τον μισό γυναικείο αθηναϊκό πληθυσμό, έπεσαν να τον φάνε.
https://www.capital.gr/me-apopsi/3461554/o-prothupourgos-exei-gnorisei-ton-suntrofo-mou
Δεν είναι ορθόν να κρύβουμε την ομοφυλοφιλία μας. Είναι ορθότατον, όμως, να κρύβουμε την ψυχοπάθεια ημών ή συγγενών, μέχρις ότου ο ψυχοπαθής μαχαιρώσει τους γονιούς του ή τ’ αδέλφια του ή, στη χειρότερη περίπτωση, κάποιον γείτονα.

Και στο τέλος ο Γεώργιος Φράγκας, διαμορφωτής και αυτός της κοινής γνώμης, μας ενημέρωσε για πολλοστή φορά ότι ο κορωναϊός είναι μούφα και αποτέλεσε το εφαλτήριο για να καταστραφούμε κι’ εμείς οικονομικά και να χάσουμε την ελευθερία μας να διαλέγουμε τους πιο άχρηστους και ιδιοτελείς, να μας κυβερνούν. Για πρώτη φορά, όμως, συμπλήρωσε: «Αυτή είναι η άποψή μου. Ίσως είναι αυθαίρετη, αλλά αυτή είναι». Με άλλα λόγια «μπορεί να λέω μαλακίες, αλλά αυτές λέω. Αν θέλετε τις πιστεύετε». Η υπεύθυνη ενημερωτική δημοσιογραφία στον κολοφώνα της δόξης της.

Κι’ όταν βγήκε στη φόρα, ότι ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ελέγχονται για διαφθορά, πράγμα που δεν μας εξέπληξε φυσικά, διαβάσαμε και τηλεφωνικές συνομιλίες τής κ. Τζούλη, συζύγου του τότε υπουργού Χάνου Κλασμένου, να δίνει σε αξιωματικούς τής ΕΛ.ΑΣ. οδηγίες για τη σύλληψη δημοσιογράφων του Μαρινάκη, πράγμα που επίσης δεν μας εξέπληξε. Τουμπεκί ψιλοκομμένο και για τούτο το σκάνδαλο. Ούτε δικηγόροι, ούτε αστυνομικοί, ούτε NOOR 1 φυσικά. Φάτε 33χρονη, 34χρονη, 35χρονη και 47χρονο και σκάστε που μου θέλετε και Δημοκρατία. Δεν σας αρκεί το Novartis show και η γελοιοποίηση της κορυφής της Δικαιοσύνης; Κι’ αν βαρεθήκατε, έχει τα εφάμιλλα shopping star, master chef, Ανίτα κοίτα, Ρουκ Ζουκ, Deal, ο πιο αδύναμος κρίκος και ένα σωρό τουρκοσίριαλ. Εκεί θα ακούσετε από διαγωνιζόμενο, ότι ο επιστήθιος φίλος του Αχιλλέα, τον οποίο σκότωσε ο Έκτορας, ονομαζόταν Πάριος. Κάτι ανάλογο με τη Λέσβο και τη Μυτιλήνη του Αλαίκσοις και τη Νότια Ζηλανδία του Κούλη ή τη «δεύτερη συνήθεια» που εκστόμισε ο αυτός πρωθυπουργός.

Εγώ συνιστώ εκθύμως εις πάντας να παρακολουθούν «΄Αγριες Μέλισσες». Να βλέπουν την Ελλάδα του ΄50 και να διαπιστώνουν, ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει. Αλλαξοκωλιές, ίντριγκες, καταπίεση, αμορφωσιά, ρεμούλα, κολλητιλίκι, τσαμπουκάς, πωλητική και εκμετάλλευση του κερατά. Κι’ ίσως αναλογισθούν, ότι τίποτε δεν θ’ αλλάξει εις τον αιώνα τον άπαντα, εφ’ όσον ο καθένας μας ποτίζει το δένδρο του ατομικού συμφέροντος.

Σώτος


8 σχόλια:

  1. Όμως κύριε Καλαμίτση, για το πρώτο που θίγετε, δεν πρέπει κάποιος να κυνηγήσει και τους γονείς των παιδιών που με τόση ανευθυνότητα έδωσαν την τύχη της ζωής των παιδιών τους στα χέρια ενός άγνωστου; Είμαστε στο 2020 και δικαιολογίες δεν υπάρχουν πολλές. Μαθαίνεις τα πάντα αν σε αφορούν σε τέτοιο βαθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχνάς ότι βρίσκονταν σε πλήρες αδιέξοδο, έχοντας ένα παιδί 14 ετών να πεθαίνει. Μπορείς να μπεις λίγο στη θέση τους;

      Διαγραφή
  2. Σώτο, πως και διαφεύγει προσοχής ότι η σαπίλα είναι τέτοια που υπεύθυνος του κεελπνο συστήνει ως ο κατεξοχήν υπευθυνος την αγορα 16000000 εμβολίων εκ GILEAD και μετέπειτα τα μεν εμβόλια στην χωματερή και μια δωρεά δε εκ GILEAD εμφανίζεται εις λογαριασμόν του υπευθύνου για τον εμπλουτισμό της χωματερής;
    'κᾆτ᾽ ἐκ τούτων ἡ πόλις ἡμῶν
    ὑπογραμματέων ἀνεμεστώθη
    καὶ βωμολόχων δημοπιθήκων
    ἐξαπατώντων τὸν δῆμον ἀεί΄, Βάατραχοι Αριστοφάνους
    και ο δημος ΄αγρόν ηγόρασε και έχει ανάγκην εξελθείν και ιδείν αυτόν΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού να τα προλάβω όλα. Δώστε μου λεπτομέρειες.

      Διαγραφή
    2. Θα ήθελα να δω την απόδειξη σε αυτά που καταγγέλλει ο σχολιαστής "τασος". Είναι για την γνωστή υπόθεση με τα εμβόλια επί Αβραμόπουλου. Θα έχει μάλλον όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα μας αποδεικνύουν ότι κάποιοι πήραν πολλά φράγκα κάτω από το τραπέζι.

      Διαγραφή
    3. Στην Διαυγεια ειναι όλες οι ¨δωρεές¨ για Συψα , Τσιοδρα Κονταζαμάνη, από εταιρίες όπως GILEAD και GlaxoSmithKline, γνωστό ποιες κατασκευασαν το εμβολιο για τον ιό Η1Ν1, ο Αβραμόπουλος έδειξε το κεελπνο ως υπευθυνο για την παραγγελία των εμβολίων, που δοκιμάστηκαν μάλιστα για πρώτη φορα σε 450000 ατομα στην Ελλαδα απο τα 16000000 που παρηγγειλαν, Τσιόδρας ήταν στο κεελπνο τότε και πάλι Τσιοδρας, Συψας εμφανίστηκαν με τον νέο ιό να λενε για ρεμντεσιβιρ, που όλως τυχαίως ειναι της GILEAD, πολυ τυχαίως αμερικανικων συμφερόντων και ό ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι υπεβληθει δια αυτού σε θεραπεία, ενώ κάποιος λοιμωξιολόγος Ντιντιέ Ραούλ, σε συνέντευξή του στο Nouvelle Observateur υποστηρίζει ότι κάποιοι συνάδελφοί του έχουν συμφέροντα στη Gilead και για αυτό προωθούν ένα φάρμακο τόσο τοξικό, όσο το remdesivir. Και επειδή ενας από τους 7 σοφούς παρότρυνε 'τύχη μη πίστευε' και ένας άλλος ιστορικός εγραψε ΄μηδέν της τύχης΄, αυτόν που ανέδειξε τα ανωτέρω δημοσίως δεν τον απέλυσαν τυχαίως δια μέσου τηλεφωνήματος του Γ. Δημητριαδη, ανηψιου του κ. Μητσοτάκη, εν μέσω της σιωπής για τα ανωτέρω των υπολοίπων μμε, πριμοδοτουμένων δια επιδόματος κορονοϊου.

      Διαγραφή
  3. Άντε να δούμε πότε θα αποφασίσουν να βάλουν μυαλό κάποιοι που επιμένουν να διαπράττουν ποινικά αδικήματα, ειδικά αυτό της συκοφαντικής δυσφήμισης, παίζοντας μάλιστα με την υπομονή των υπολοίπων σχολιαστών. Καλό θα είναι να γνωρίζουνότι υπομονή δεν σημαίνει αδυναμία. Άντε γιατί το κακό παράγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή