Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: "Γι αυτό δεν υπάρχουν πλέον νεκροί από κορωνοϊό;"

Αρκετά τα κρούσματα πλέον, αλλά όλως περιέργως, ανακοινώνεται συνεχώς το ευχάριστο, ότι δεν υπάρχουν νεκροί. Μήπως ...
άλλαξε το "σύστημα" ; http://makpress.blogspot.com/2020/06/21.html

Θα αναλάβω τας ευθύνας μου και θα απαντήσω επί της ερωτήσεως.
Οχι, δεν άλλαξε το σύστημα, αλλα προφανώς υπάρχει το φάρμακο, που κάνει την διαφορά.. Ποιό φάρμακο;
"Remdesivir:
Η αναφορά του ... στο φάρμακο"
"Το φάρμακο, όπως σας είπα προχτές, φαίνεται να βοηθάει κάποιους ασθενείς να αναρρώνουν ταχύτερα, κατά περίπου 30% ή περίπου 4 ημέρες, σε μια μελέτη 1.063 ατόμων στην οποία συμμετείχαν και τέσσερα κέντρα στην Ελλάδα", 3/5/20.

Πάλι πρωτοπόρος η Ελλας στην συμμετοχή πειραμάτων όπως και το 2009 στη δοκιμή για πρώτη φορά νέων εμβολίων κατά του νέου τότε ιού Η1Ν1 !

Ποιανού είναι το φάρμακο; Μα, της GILEAD. Ποιά είναι η GILEAD; Μα, ψάξτε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Χορηγός επιφανών που διαφώτιζαν τον κοσμάκη και ήταν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά covid 19. Χορηγός επίσης των προσώπων που παρήγγειλαν τα εμβόλια, που τότε κατέληξαν στην χωματερή, ήταν πάλι η εταιρεία που κατασκεύασε τα εμβόλια, GlaxoSmithKline. Όλοι το γνωρίζουν πιά και δημοσίως ρωτήθηκε και ο κ. Μητσοτακης περί αυτού.
"Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, γνωρίζετε πόσα χρήματα, νόμιμα, παίρνουν από φαρμακευτικές εταιρείες ως δωρεές ή επιχορηγήσεις για ερευνητικό έργο οι λοιμωξιολόγοι που σας εισηγούνται διάφορα μέτρα;
Γνωρίζετε πόσα χρήματα έχει πάρει ο κος ....για το ερευνητικό του έργο;
Έχετε ψάξει, ποιές είναι οι φιλικές σχέσεις του με την GlaxoSmithKline που πούλησε τα εμβόλια στην Ελλάδα επί εποχής Αβραμόπουλου;", (. ο κ. Τσιοδρας φέρεται να ήταν σύμβουλος του τότε υπουργού υγείας).
"Έχετε ψάξει τις φιλικές και επιστημονικές σχέσεις του κου ....με διάφορες φαρμακευτικές εταιρείες μεταξύ των οποίων η Gilead που παράγει το remdesivir;", 5/5/20 Γ. Τράγκας, προσφάτως απολυθείς από ιδιωτική τηλεοπτική επιχείρηση.

Στις ΗΠΑ, πάντως, μετά την άδεια του εκεί υπευθύνου οργανισμού για την πειραματική δοκιμή του φαρμάκου, έπρεπε πρώτα να πληροφορηθεί για τους κινδύνους χορήγησης του φαρμάκου ο ασθενής και να υπάρχει συναίνεσή του. Εδώ υπήρξε ή σε χιμπατζήδες το έδιναν;
Πόσο να κοστίζει το φάρμακο άραγε; Ολο και κάτι θα έχει η γκουγκλ περί αυτού. Δεν αναμένεται μια τιμή σαν το αλγκοφρεν πάντως, μερικές χιλιάδες δολάρια θα είναι ανά ασθενή και 5/10 χάπια.

Υπάρχει και κάτι άλλο όμως από τις 1/5/2020,η πρώτη του μηνός προηγείται ασφαλώς της τρίτης του μηνός.
"Ο Ντιντιέ Ραούλ ξεσπά: Κάποιοι ειδικοί έχουν συμφέροντα στην Gilead και το remdesivir"
"Το Remdesivir, δεν μπορείτε να το δώσετε εκτός από σοβαρά άρρωστους ανθρώπους, επειδή είναι ένα τρομερά τοξικό φάρμακο. Υπάρχουν 60% ανεπιθύμητων ενεργειών, συμπεριλαμβανομένου του 20% των σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών. Μπορεί να δοθεί σε άτομα στην εντατική για να σώσει τη ζωή τους, αλλά όχι σε άτομα που έχουν συμπτώματα ισοδύναμα με αυτά μιας κοινής γρίπης. Και όμως, όταν κοιτάζετε τις κινήσεις στα χρηματιστήρια γύρω από το Gilead, στον Nasdaq ας πούμε, πρέπει να αποτιμώνται γύρω στα 40 δισεκατομμύρια δολάρια.
Εξάλλου τα δύο τρίτα των μελών του Επιστημονικού Συμβουλίου είχαν συνεργαστεί με τη Gilead " , ( δυστυχώς στο τελευταίο δεν είναι πρωτοπόρος η Ελλας, ίσως όμως στο ποσοστό), Nouvel Observateur, συνέντευξη του ΄διάσημου΄ Ν. Ραουλ καθηγητή Ιατρικής και διευθυντή του Μεσογειακού Ινστιτούτου Μολυσματικών Ασθενειών της Μασσαλίας.

Τάδε έφη λοιπόν
ενώ Περίανδρος έφη "δωροδόκει χρησίμως" ότι "μηδέν της τύχης", ουδέν σχετικόν με τα ανωτέρω αλλά ήταν ένας από τους 7 σοφούς. Και μια και το 'φερε η κουβέντα σε άσχετα με την αρχική ερώτηση και απάντηση, ένας από τους ιστορικούς χρησμούς της Πυθίας ήταν "αργυραίς λόγχαις μάχου και πάντων κρατήσεις", δηλαδής σε ελεύθερη μετάφραση "μοίραζε επιδόματα ἱού στα μμε, για να έχουν στόματα χορτάτα", "χορτάτος γάτος δεν φωνάζει".

τασος,
που και που αναγνώστης,
όχι δεν υπάρχει φασεμπουκα μήτε μπλογκ να παραπέμψω
για να μετρηθούν 'επισκέψεις᾿

Ποστ σκριπτ: Δεν υιοθετώ ουδέν εκ των εντός των εισαγωγικών λεγομένων άλλων, ούτε νουθετώ υπέρ οιουνδήποτε εξ αυτών και δηλώνω υπέρ της εκλεγομένης κομματικής αληταρχίας, απλά αυτοδυνάμως και αυτοδικαίως εφαρμόζω διάταξη της ΕΣΔΑ για ελευθερία λόγου περί δημοσίων τεκταινομένων.

6 σχόλια:

  1. Παρά τις ασυναρτησίες εγώ θα του ευχηθώ να συνεχίσει να τις γράφει απύρετος και να μην είναι προϊόν υψηλού πυρετού από το κρεββάτι καμιάς εντατικής προτού βρεθεί εμβόλιο και θεραπεία:
    http://www.rthess.gr/article/108609/deytero-kyma-koronoiou-se-chores-pou-ton-eichan-antimetopisei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την σειρά μου εγώ ΔΕΝ θα σχολιάσω τίποτα για το άρθρο. Τον λόγο πλέον τον έχουν οι ειδικοί και κάποιες άλλες υπηρεσίες του Κράτους που περιμένουν ενημέρωση για να κάνουν την δουλειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο θλίψη και οίκτο νοιώθω.
    Είναι κρίμα ,πολύ κρίμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω ποιον να πρωτο-οικτίρω. Τον όποιο αργυρώνητο από 20 μύρια και βάλε ή τον αυτόκλητο σανοφάγο που διαδίδουν αμφότεροι ότι πρέπει να αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη στο αντίχριστο, δοσιλογικό καθεστώς του κούλη, διότι... ΑΙΣΟΣΑΙ ΖΟΑΙΣ!

    Οι της πρώτης κατηγορίας είναι ηθικώς κατάπτυστοι. Οι της δευτέρας δεν είναι ανήθικοι, αλλά απύθμενα βλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν οι διάφοροι τιμητές των πάντων και φυσικά στερούμενοι γνώσεων και οποιουδήποτε άλλου επιστημονικού υπόβαθρου, όταν ασκούν κριτική μόνον εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων οπλισμένοι με στενοκεφαλιά αδικαιολόγητη εμπάθεια και στενοκεφαλιά, αν τότε ξεσπούσε το κακό και ο Αβραμόπουλος δεν είχε αγοράσει τα εμβόλια.
    Φυσικά όταν αγοράζονται πυρομαχικά για τον Στρατό για να είναι εξοπλισμένος και έτοιμος για οτιδήποτε, κανένας δεν λέει το παραμικρό.
    Αιδώς Αργείοι, σταματήστε λοιπόν να ξεφτιλίζεστε καθημερινά με την μικρόνοια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εγώ τυπικός καφενόβιος είμαι όσον αφορά κάποια θέματα, για παράδειγμα ξέρω καλύτερα από τους διαιτητές στο ποδόσφαιρο :) :) :) αλλά τουλάχιστον στα ιατρικά ας αφήσουμε μια πισινή στους γιατρούς, κάτι ξέρουν.
    Αν και νομίζω είναι θέμα νοοτροπίας, όπως αμφισβητούμε τον διαιτητή γιατί τα αθηναϊκά κατεστημένα κτλ. κτλ. και εμείς ξέρουμε καλύτερα έτσι καταλήγουμε να αμφισβητούμε ακόμη και τους γιατρούς πια γιατί εμείς "ξέρουμε καλύτερα". Στην πράξη υπονομεύουμε την κοινωνική συνοχή και την κοινη προσπάθεια, τι ειρωνεία, αυτοί που λένε τους άλλους προδότες στην ουσία είναι οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή