Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Φόλες σε αδέσποτα του δήμου Λαγκαδά

Λαγκαδάς 19/06/2020 -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
Καταδικάζει ο Δήμος Λαγκαδά το περιστατικό δηλητηρίασης με φόλα αδέσποτων στην ...
Αγία Παρασκευή
Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ο Δήμος Λαγκαδά και η Αντιδήμαρχος Αγροτικής Πολιτικής και Παραγωγικών Τάξεων Άννα Σαρίκου καταδικάζουν το περιστατικό δηλητηρίασης με φόλες αδέσποτων ζώων στην Αγία Παρασκευή.
Μετά την παρέμβαση κατοίκου της περιοχής διασώθηκε ένα αρσενικό σκυλί, ενώ άλλα δύο άτυχα ζώα βρήκαν φριχτό θάνατο.
Ο Δήμος Λαγκαδά θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και καταδίκη των υπευθύνων αυτής της επαίσχυντης πράξης, ενώ η Αντιδήμαρχος κυρία Σαρίκου καταθέτει αυτήν την ώρα μήνυση κατά αγνώστων.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με το νόμο η θανάτωση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς με φόλες είναι αξιόποινη πράξη, η οποία τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή.

1 σχόλιο:

  1. εμ'αν υπάρχουν πρόσωπα που δήθεν με προ καμερες και τεσλα ποδήλατα κόβουν βόλτες και υποδεικνύουν σε μπλογκς θέσεις του φυσικού περιβάλλοντος αδέσποτων 'φαφλατώντας' περί της δεξιότητός τους να ξεφύγουν των αδεσπότων οδόντων, ικανοποιώντας τα ψυχικά τους σύνδρομα περί δημοσίας αυτοπροβολής τους, όλο και κάποιος άλλος της ιδίας συνομοταξίας, αλλά διαφορετικής οικογενείας διαταραχών, θα βρεθεί να πάει να τα δηλητηριάσει, σώζοντας την κοινωνία εκ δήθεν επιθετικών ανθρωποφάγων ή μιαρών αδεσπότων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή