Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις Κούγια για την απαγωγέα της 10χρονης

«Μου τηλεφώνησε ο συνήγορος υπερασπίσεως της κατηγορουμένης (της 33χρονης που συνελήφθη) και μου είπε ότι ....


είναι έτοιμοι να αποζημιώσουν οικονομικά την οικογένεια και ότι θα ήθελε να συναντηθούμε και μάλιστα αυτό το σαββατοκύριακο»

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια η πλευρά της κατηγορούμενης ζήτησε να αποζημιώσει οικονομικά την οικογένεια της 10χρονης που απήχθη.

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας της 10χρονης που έπεσε θύμα απαγωγής έξω από το σχολείο της στην Τούμπα Θεσσαλονίκης αποκάλυψε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι η πλευρά της 33χρονης κατηγορουμένης τον πλησίασε για εξωδικαστικό συμβιβασμό, προσφέροντας χρήματα στην οικογένεια του κοριτσιού.

«Μου τηλεφώνησε ο συνήγορος υπερασπίσεως της κατηγορουμένης και μου είπε ότι είναι έτοιμοι να αποζημιώσουν οικονομικά την οικογένεια και ότι θα ήθελε να συναντηθούμε και μάλιστα αυτό το σαββατοκύριακο. Μου έστειλε μήνυμα, μάλιστα, να συναντηθούμε στη Βουλιαγμένη που είναι η κατοικία μου κι εγώ του έστειλα μήνυμα ότι σε αυτή την υπόθεση δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού. Η υπόθεση δεν είναι μόνο της οικογένειας της 10χρονης, αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και μάλιστα είπα ότι αν η οικογένεια της δεχτεί να κάνει τελικά συμβιβασμό, εγώ δεν μπορώ να είμαι συνήγορος πολιτικής αγωγής», είπε ο κ. Κούγιας.

«Αυτή η εξέλιξη ενισχύει απόλυτα τις ανησυχίες μας ότι δεν ήταν μόνη της, φωνάζουν συνεχώς ότι είναι μόνη της, σαν να θέλουν κάποιοι να το ακούσουν αυτό, σαν να επιτελούν ένα έργο. Σαν να υπάρχει εργολαβία μεταξύ αυτών και κάποιων άλλων. Aν ο τύπος, τα μέσα δεν είχαν αναδείξει με τη δημοσιοποίηση της κοπελίτσας αυτό το θέμα, ίσως η μικρή να είχε την τύχη της Μαντλίν που την ψάχνουν ακόμα οι γονείς της», συμπλήρωσε.

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, Ανθούλα Ανάσογλου, δεν ενδιαφέρεται η οικογένεια να καλυφθεί η υπόθεση με χρήματα, εξέφρασε υποψίες για το πώς και το πού έχει βρει η κατηγορούμενη τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό και αναφέρθηκε και στη διεύρυνση του κατηγορητηρίου εναντίον της 33χρονης.

«Μας ενδιαφέρει η δικαιοσύνη, μας ενδιαφέρει να λάμψει η αλήθεια και να βρεθεί τι υπάρχει πίσω από αυτή την υπόθεση… Βλέποντας το ποσό που έχει στη διάθεσή της και τις προσπάθειές της να αποζημιώσει την οικογένεια, έχω υποψίες για το τί μπορεί να κρύβεται πίσω από την υπόθεση», τόνισε η κ. Ανάσογλου.

Μάλιστα, η κ. Ανάσογλου αναφέρθηκε και στη διεύρυνση του κατηγορητηρίου που θα ζητήσει η οικογένεια της 10χρονης, λόγω της χορήγησης ηρεμιστικών, κάτι που σύμφωνα με τη δικηγόρο, συνίσταται σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Στο παιδί χορηγήθηκαν ηρεμιστικά, χωρίς να υπάρχει συνταγογράφηση και δεν ξέρουμε τι αποτελέσματα μπορεί να έχει… Η διεύρυνση του κατηγορητηρίου έγκειται στην απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, καθώς η κατηγορούμενη χορήγησε ηρεμιστικά στο παιδί, χωρίς να ξέρει τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό στην υγεία του, αγνοώντας την πιθανότητα του θανάτου», ανέφερε η κ. Ανάσογλου.

vοria.gr


Κάποιοι πλούσιοι ανώμαλοι γέροι, θα πρέπει να ανησυχούν πολύ

3 σχόλια:

  1. Ο Κούγιας ήταν πολύ προσεκτικός στις εκφράσεις του ,οπότε καλό θα είναι και κάποιοι άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε τέτοιες υποθέσεις δεν με χαροποιεί να δικαιώνομαι αλλά έκανε μπαμ από την αρχή της αρπαγής πως δεν ήταν μια ατομική τρελή πράξη μιας καμμένης ναρκομανούς αλλά κομμάτι πρακτικής κυκλώματος.Το μόνο λάθος (ίσως και λόγω των ναρκωτικών) αυτής που λειτουργούσε σαν δόλωμα και που στράβωσε και την απαγωγή του παιδιού ήταν που διάλεξε γνωστό της παιδάκι αντί για κάποιο άγνωστο ή αλλοδαπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεύτερο λάθος της ήταν το ότι ενώ πήρε το θέμα τέτοιες διαστάσεις, συνέχισε τη βρωμοδουλεια της αντί να το αφήσει αμέσως. Τουλάχιστον να δούμε μήπως ξηλωθεί το κύκλωμα, αν και εξαρτάται από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.
      Εγώ περιμένω να γίνει καλό ξεσκονισμα της υπόθεσης ΚΑΙ προς τη μεριά της οικογένειας της μικρής.

      Διαγραφή