Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Μήπως ήρθε η ώρα να χαμογελάσουμε στη Ρωσία;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Έχοντας άριστη πληροφόρηση από Αμερική, προανήγγειλα αρκετό διάστημα πριν την έλευσή του Τζέφρι Πάιατ στην Αθήνα, ότι...
σύντομα στην Ελλάδα έρχεται να αναλάβει καθήκοντα πρέσβη των ΗΠΑ “αμερικανικό γεράκι” της αμερικανικής διπλωματίας από μπαρουτοκαπνισμένη περιοχή της Ευρώπης!

Και ω του θαύματος, τον Μάιο του 2016 ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα (του βαθέως κράτους των ΗΠΑ) αποφάσισε να τον στείλει στην Ελλάδα! Έχοντας διπλωματική προϋπηρεσία στην Ονδούρα την Ινδία, το Πακιστάν! Πριν δε έλθει στην Ελλάδα, διατέλεσε πρέσβης των ΗΠΑ στην Ουκρανία, σε μια πολύ “παράξενη” και “περίεργη” εποχή, κατά την οποία κατηγορήθηκε για πάρα πολλά, από Ευρωπαίους πολιτικούς, καθώς και από πολλούς διπλωματικούς παράγοντες και αναλυτές! Πιστεύουμε πως εύστοχα θεωρήθηκε, ως ο βασικός υποκινητής της κρίσης στην Ουκρανία, αφού αναφέρεται ότι είχε ενεργή ανάμειξη στα εσωτερικά της χώρας υπό την καθοδήγηση βεβαίως της κυβερνήσεως των ΗΠΑ!

Ύπατος Αρμοστής στην Ελλάδα ο Τζέφρι Πάιατ…

Βέβαια αυτές οι κατηγορίες δεν του προσάπτονται τυχαία, από τη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας (2014), τηλεφωνική συνομιλία με την βοηθό – εκείνη την εποχή – ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Βικτόρια Νιούλαντ, όπου ωμά και με ψυχρότητα αποφάσιζαν για τη σύνθεση της Ουκρανικής κυβερνήσεως! Δηλαδή, χωρίς καμιά αιδώ δρομολογούσαν τις εξελίξεις σε μια Ευρωπαϊκή χώρα! Δεν είναι λοιπόν τυχαίο, ότι ο Τζέφρι Πάιατ, σπουδαίο διπλωματικό εργαλείο του “βαθέως κράτους” των ΗΠΑ, υποστήριξε την ουκρανική επανάσταση του 2014 κατά του φιλορώσου Προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς, φέρνοντας στην εξουσία τον φιλοαμερικανό Πέτρο Ποροσένκο και χαρακτηρίζοντας τους φιλορώσους αυτονομιστές στο Ντόνετσκ, ως “τρομοκράτες”! Ακόμη τον Σεπτέμβριο του 2015, σε ομιλία του σε οικονομικό φόρουμ στην Οδυσσό, κατηγόρησε την ουκρανική εισαγγελία, επεμβαίνοντας ανερυθρίαστα στη δικαστική δομή αυτής της χώρας!

Δημιουργεί έτσι πολλά ερωτηματικά, γιατί ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα από το πλήθος των Αμερικανών διπλωματών, επέλεξε για την Ελλάδα εκείνον που έκανε άνω – κάτω την Ουκρανία! Ο οποίος Τζέφρι Πάιατ, παραμένει πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, από τον Ιούλιο του 2016 μέχρι σήμερα, παρ΄ ότι Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι Δημοκρατικός Πρόεδρος, αλλά ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ!


η συνέχεια στο http://egerssi.gr/

1 σχόλιο:

  1. Απορώ γιατί παραμένουμε κάτω από την ομπρέλα αυτών των αληταράδων που μας υπονομεύουν.
    Αμερική και Ε.Ε. οι τρομοκράτες του πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή