Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Ολυμπιακός - ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός είναι ο αντίπαλος της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και θα έχει την ευκαιρία να φτάσει στο νταμπλ, μιας και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» κάλυψαν την...
ήττα του πρώτου ημιτελικού στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (3-2), επικρατώντας στην αποψινή (24/06) ρεβάνς του Καραϊσκάκη με 2-0 του «Δικεφάλου του Βορρά» και μετά από 4 χρόνια θα διεκδικήσουν και πάλι με την Ένωση το τρόπαιο.


ΑΡΗΣ -ΑΕΚ 2-2

Η ρεβάνς του πρώτου χρονικά ημιτελικού εξελίχθηκε σε «θρίλερ» με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κροάτη επιθετικό Μάρκο Λιβάγια. Ο Άρης βρέθηκε «αγκαλιά» με το «εισιτήριο» του τελικού, για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια (το 2010 είχε ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό), καθώς μετά την ήττα που γνώρισε στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ (2-1), προηγήθηκε με 2-0 στο 93΄, αλλά ο Λιβάγια δεν του επέτρεψε να πανηγυρίσει. Με δύο προσωπικά γκολ του μακράν κορυφαίου παίκτη της στο αποψινό ματς, το πρώτο στο 96΄ που έστειλε τον ημιτελικό στην παράταση, η Ένωση έφυγε αήττητη από το «Κλεάνθης Βικελίδης» (2-2) και εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του θεσμού.

2 σχόλια:

  1. Μπουαχαχα χαχαχα χαχαχαχα 😂😂😂 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δώσαμε αβάντζο μια επί πλέον μέρα ξεκούρασης και με βατό αντίπαλο (συμμαχικό πέναλτυ) στο προηγούμενο ματς. Δώσαμε αβάντζο το 1ο παιχνίδι στην Τούμπα να γίνει με θεατές και το 2ο στην έδρα μας χωρίς θεατές.
    Μήπως πρέπει να δώσουμε αβάντζο στο επόμενο μεταξύ μας παιχνίδι, να παίξουμε χωρίς τερματοφύλακα για να μας κερδίσει ο νταμπλούχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή