Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

"Πολιτική απρέπεια η σημερινή ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη"

Την άποψη ότι είναι μία πρωτοφανής πολιτική απρέπεια του κ. Τσίπρα να προγραμματίσει ομιλία στη Θεσσαλονίκη την....
ίδια ακριβώς ημέρα και ώρα με εκείνη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην έναρξη του προγραμματισμένου Συνεδρίου Ν.Δ. εδώ και πολλούς μήνες, εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Σ. Αναστασιάδης στο ''Ακραίως'' με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 fm (14.12.2018)

« Η Ν.Δ. δεν έχει καμία σχέση με τις αντισυγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης , ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να δημιουργήσει άλλες εντυπώσεις » δήλωσε στη συνέχεια απαντώντας σε σχετικό ερώτημα.

Για το αν έχει ενταθεί το αρνητικό κλίμα σε σχέση με το σκοπιανό σε Μακεδονία και Θεσσαλονίκη, ο βουλευτής ΝΔ τόνισε: «  Ναι , έχει ενταθεί το αρνητικό κλίμα σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών διότι η στάση του κ. Ζάεφ είναι προκλητική από την αρχή και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα με όλα αυτά που λέει περί διδασκαλίας της «Μακεδονικής γλώσσας», περί μειονότητας, κ.α. έχει εξοργίσει τον λαό της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης» για να συμπληρώσει,

«…βλέπουμε από την άλλη πλευρά την κυβέρνηση να αντιδρά χλιαρά και τον κ. Τσίπρα να είναι σε αφωνία σε πάρα πολλές προκλήσεις του κ. Ζάεφ. Μόνο στην τελευταία που ήταν εξόφθαλμη και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, έκανε μία δήλωση ως Υπουργός Εξωτερικών, πράγμα το οποίο δεν καθησυχάζει τον λαό της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης»

Για το 12ο συνέδριο της ΝΔ ο Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών ΝΔ, Απόδημου Ελληνισμού υπογράμμισε : « Στο 12ο συνέδριο που ξεκινά σήμερα θα δώσουμε το σάλπισμα της νίκης και το μήνυμα της προγραμματικής και οργανωτικής μας ετοιμότητας. Οποιαδήποτε στιγμή και αν γίνουν εκλογές θα πετύχουμε μια μεγάλη νίκη »