Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Δολοφονία φοιτήτριας: Αποδείχθηκε ξανά πόσο κακό κάνει να μπερδεύεις την αληθινή ζωή με τις τσόντες στο ιντερνετ

Ο Ροδίτης φέρεται να είχε σχέση με την συντηρητική κοπέλα από το Διδυμότειχο. Πήρε κι έναν Αλβανό φίλο μαζί και πρότειναν στην κοπέλα "τρίο". Δεν δέχθηκε, την έπιασαν από το...
λαιμό, την έπνιξαν και την πέταξαν στα βράχια. Επειδή από τις πολλές τσόντες που βλέπουν στο ιντερνετ, μπερδεύουν τα όρια του σεξ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ:

Είναι προφανές τι ζήτησαν από την κοπέλα οι δύο εμπλεκόμενοι κι όταν αυτή δεν συναίνεσε ...την εκδικήθηκαν. Δεν ήταν ο πρόσφυγας Αχμέτ τελικά αλλά ο Γιαννάκης της κυρα Λένας της διπλανής πόρτας.
Ποιος όμως έπεισε αυτά τα αγόρια ότι αυτό που ζήτησαν από την κοπέλα είναι ... «φυσιολογικό» ; Μα φυσικά τα ΜΜΕ. Από τις διαφημίσεις συνδρομητικών καναλιών ...μέχρι τα χαλαρά αρθράκια στις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες. Βέβαια οι δημοσιοκάφροι θα ισχυριστούν ... «Μα εμείς για σεξ γράφουμε ...όχι για φόνους»...

Μόνο που η οργή που οδήγησε στον φόνο της φοιτήτριας προήλθε από το γεγονός ότι μέσα τους οι δύο νέοι πίστευαν ότι η φοιτήτρια ήταν ...η παράλογη και η αφύσικη ... κι όχι οι ίδιοι.
Αν τους ρωτήσει κανείς αν το τρίο είναι ανωμαλία ... θα απαντήσουν ότι ΔΕΝ είναι. Κι αυτό δεν συνέβη τυχαία...
Τα ΜΜΕ φρόντισαν να μην υπάρχει η λέξη ανωμαλία δίπλα στη λέξη τρίο κι αντί οι δύο νέοι να ντρέπονται ακόμα και να σκεφτούν να ζητήσουν κάτι τέτοιο από μία κοπέλα ...ακριβώς όπως δεν θα πρότειναν ποτέ στην αδερφή τους ή στη μάνα τους να κάνει τρίο με τους φίλους του μπαμπά τους... θεώρησαν ότι πρόκειται για κάτι απλό που το κάνουν όλοι οι ...προχωρημένοι.
Στα ΜΜΕ κάποιοι δημοσιογράφοι παίρνουν λεφτά από δικηγόρους για να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα στην κοινή γνώμη και να βοηθήσουν τους δικαστικούς να πάρουν την κατάλληλη απόφαση.
Είναι πολύ πιθανό λοιπόν ... να πέσει όλο το βάρος στον αλλοδαπό εμπλεκόμενο.
Οι αλλοδαποί δεν έχουν τις γνωριμίες και τα λεφτά να πληρώσουν «καλούς» δικηγόρους που ξέρουν ποιοι δικαστικοί τα παίρνουν ...ώστε να βρουν το «δίκιο» τους
Αξίζει να θυμηθούμε την περίπτωση μίας αλλοδαπής που βίασαν ομαδικά οι κανακάρηδες της υψηλής κοινωνίας στη Χαλκίδα , μαγνητοσκόπησαν με τα κινητά τους το επίτευγμα ... και μετά βρέθηκε η ίδια η μαθήτρια να κατηγορείται για ψευδορκία.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ