Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Παναγούλης: ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑΘΗ Β. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK


ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ
Αισθάνομαι την υποχρέωση τιμώντας τους αγώνες μου για την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία να επισημάνω ότι εδώ και πολύ καιρό κυρίως η Κυβέρνηση έχει υποβαθμίσει το Κοινοβούλιο και τους Θεσμούς όσο ποτέ άλλοτε μετά τη μεταπολίτευση.
Καθημερινά ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό ρίχνουν ΛΑΣΠΗ προς κάθε κατεύθυνση. Έφτασαν δε στο σημείο να λασπολογούν και εναντίον του Πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Ξέχασαν ότι ο Κώστας Σημίτης έβαλε την Ελλάδα και την Κύπρο στην ΟΝΕ; Ξέχασαν ότι επί των ημερών του έγιναν τα μεγαλύτερα έργα; και ότι με επιτυχία προετοίμασε τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ του 2004;
Επειδή οι μέρες της Κυβέρνησης λιγοστεύουν, ο Λαός πρέπει να είναι ψύχραιμος και να απαντήσει στην κάλπη όταν έλθει η ώρα!!



Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015


Στάθης Παναγούλης : "Μπράβο στον Αλέξη που φέρνει καινούριο πρόγραμμα"

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑΘΗ Β. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ : «ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ»


Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Β. Παναγούλης τόνισε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
Ο πρωθυπουργός της χώρας μας, εξάντλησε όλες τις ανθρώπινες δυνατότητες με γενναιότητα. Είναι γνωστό σε όλους μας, ότι ήταν αντιμέτωπος με " γεράκια ", ωστόσο κατόρθωσε για το καλό του τόπου, στην πιο δύσκολη ιστορική συγκυρία, να πετύχει ένα καινούργιο πρόγραμμα για την Ελλάδα.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να συμπαρασταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις στον Αλέξη Τσίπρα.