Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Στην Λέσβο 50 άνδρες των γαλλικών ΜΑΤ - Μούγκα η αριστερά

Αυτοί που θα καταργούσαν τα ΜΑΤ κάνουν και ....εισαγωγή !
Αν αυτό γινόταν 3 χρόνια πριν, οι αριστεροί θα ανέβαιναν στα κεραμίδια και οι πόλεις θα ήταν ακινητοποιημένες από εκατοντάδες πορείες και διαδηλώσεις. Τώρα, περιορίζονται να εισπράττουν το μισθό του "μετακλητού", μέχρι να ...
ξεπηδήσει ένα άλλο "αριστερό" ριζοσπαστικό κόμμα εξουσιολάγνων, που θα διακηρύττει τις μπούρδες που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην απέξω, το οποίο αφού υποσχεθεί τα πάντα δωρεάν στους ηλίθιους ψηφοφόρους, θα πάρει κι αυτό την εξουσία και το μόνο που θα κάνει θα είναι να βολέψει μερικά λιγούρια ακόμη στην κρατική μηχανή. Για να ακολουθήσει ένα άλλο και μετά ένα άλλο και πάει λέγοντας το παραμύθι...Κανονική χώρα πάντως δεν θα γίνουμε ποτέ.

Η ΕΙΔΗΣΗ
Στην Λέσβο 50 άνδρες των γαλλικών ΜΑΤ, προκειμένου να συνδράμουν στην ενδυνάμωση της φύλαξης των συνόρων της Ε.Ε.

Πενήντα άνδρες των γαλλικών ΜΑΤ, έφτασαν σήμερα Σάββατο στην Λέσβο, σύμφωνα με τον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών, Bernard Cazeneuve, προκειμένου να συνδράμουν στην ενδυνάμωση της φύλαξης των συνόρων της Ε.Ε..

Σύμφωνα με τον ίδιο η Γαλλία, πρόκειται να αναπτύξει ακόμα 22 αστυνομικούς, αλλά και 50 χωροφύλακες στη Χίο την Κυριακή και τη Δευτέρα, ως μέρος των δυνάμεων της Frontex.

O Cazeneuve, υπογράμμισε πως ακόμη 78 άτομα των γαλλικών αστυνομικών δυνάμεων θα μεταβούν στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

Σε επιστολή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 28 Μαρτίου, η Γαλλία είχε δεσμευτεί να βοηθήσει την Ελλάδα στην φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της, τα οποία φέρονται ως πύλη εισόδου τζιχαντιστών στην Ευρώπη.

ΚΙ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:
Να προσληφθούν Έλληνες Αστυνομικοί περισσότεροι εάν υπάρχουν ανάγκες. Οι Γάλλοι είναι από τους χειρότερους υπεύθυνους για τον πόλεμο και το μπάχαλο που οδήγησε όλους αυτούς εδώ. Φαίνεται πως καταβολεύτηκαν να στέλνουν τα ΜΑΤ τους για να τους κρατάνε στην Ελλάδα. Σαν τις ΜΚΟ, βοηθάνε μεν, τους κρατάνε στην Ελλάδα δε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου