Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Έκανε το μπαμ ο Αλαφούζος! Παίρνει τον Βέλλιο στον Παναθηναϊκό !!!

Εκνευρισμένος επειδή τον αποκαλούν "Αφραγκούζο", ο Γιάννης Αλαφούζος, αγοράζει το πιο καυτό όνομα της σεζόν ! Αν τελικά είναι αλήθεια, κανείς δεν θα τον ξαναπεί Αφραγκούζο !

Πολύ κοντά στην απόκτηση του νεαρού Απ. Βέλλιου είναι ο ...
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ όπως πληροφορίες αναφέρουν από την Αθήνα και σύντομα αναμένεται και η οριστικοποίηση της μεταγραφής αυτής.
Ηδη εφημερίδα των Αθηνών έκανε λόγο για προκαταβολή από την πλευρά των πρασίνων οι οποίοι δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο και προλαβαίνουν έτσι να κάνουν δικό τους τον νεαρό στράϊκερ αποκάλυψη της φετινής κούρσας του πρωταθλήματος της σούπερ λιγκ.

Οπως λοιπόν είχε γίνει με τον Μ. Κωνσταντίνου παλαιότερα έτσι μάλλον και τώρα θα γίνει ένα μεγάλο deal μεταξύ των δύο συλλόγων ενώ όπως λένε οι πληροφορίες ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο γιατί πέραν των πολλών χρημάτων που θα δώσει στον γηραιό θα παραχωρήσει με τη μορφή ελευθέρας μεταγραφής χωρίς ανταλλάγματα και έναν Ελληνα επιθετικό ο οποίος πέρσι είχε μεταγραφεί στους τριφυλλοφόρους χωρίς να αποκλείεται να δοθεί και κάποιος άλλος Ελληνας νεαρής ηλικίας με τη μορφή δανεισμού ενώ υπάρχει σκέψη και για τρίτον ποδοσφαιριστή από τις ακαδημίες των πρασίνων.

Ο καιρός θα δείξει και μάλιστα γρήγορα γιατί στον ΠΑΟ ο προπονητής του ζητά να κλείσουν το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουνίου όλες οι μεταγραφές προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας του έχοντας οριστικοποιήσει όλες τις κινήσεις του.

Να δούμε λοιπόν αν όντως ο Βέλλιος θα καταλήξει στον ΠΑΟ ή γίνει κάτι άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου