Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Σφοδρή επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη στην κυβέρνηση: "είστε οι βουλευτές του ΝΑΙ σε όλα"


Απίστευτη επίθεση στην κυβέρνηση, στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που όπως είπε έγιναν «βουλευτές του «ναι» σε όλα», εξαπέλυσε ο Αδωνις Γεωργιάδης στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής όπου συζητείται το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ…


—-«Μεγαλύτερους θεσιθήρες και ψεύτες σαν και εσάς δεν έχει ξαναδεί ο τόπος. Μας λέτε τώρα ότι τα ψηφίζετε όλα γιατί έχουν πρόβλημα τα ταμεία. Όταν υποσχόσασταν 13η σύνταξη δεν ξέρατε ότι υπάρχει πρόβλημα;»

—–«Μας είπε ο κ. Συρμαλένιος (σ.σ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) ότι είναι αρραγής η κοινοβουλευτική πλειοψηφία και πως όλοι θα ψηφίσουν τα μέτρα» είπε ο κ. Γεωργιάδης ξεκινώντας την τοποθέτησή του για να προσθέσει με ειρωνική διάθεση: «Σώπα ντε! Εγώ εχω βάλει στοίχημα με φίλους μου πως ό,τι και να τους φέρουν θα τα ψηφίσουν. Σιγά μην κάτσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να χάσουν την καρέκλα. Σήμερα έρχονται οι ίδιοι που φώναζαν τα προηγούμενα χρόνια να πουν με τιμή και καμάρι ότι θα τα ψηφίσουν όλα».

—–«Εμείς την τρόικα την φέρναμε στα υπουργεία. Εσείς τους παρακαλάτε δίπλα στην πισίνα του Χιλτον. Τους παρακαλάτε να αφήσουν λίγο το μπάνιο τους και να μας επιβάλλουν επιπρόσθετα μέτρα»

—-Στον κ. Κατρούγκαλο: «Είπατε σε δήλωσή σας ότι είστε κομμουνιστής… Μπορείτε προσωπικά να λέτε ό,τι θέλετε, να είστε οπαδός του Στάλιν και του Μάο αλλά εδώ είστε υπουργός. Καταργείτε την προστασία των χωριών κάτω από 2.000 άτομα. Πόσο κοστίζει να είναι σε καθεστώς προστασίας όπως εμείς είχαμε αυτοί οι άνθρωποι; Είστε η προσωποποίηση των οπορτουνιστών».

—-«Πείτε ότι η καρέκλα είναι γλυκιά και ότι τα κάνετε όλα γιατί γουστάρετε να είστε υπουργός αλλά μην κοροϊδεύετε τον κόσμο. Βγαίνετε στα πάνελ ως κομμουνιστής με το ωραίο σας μαντιλάκι και λέτε τάχα ότι τους κάνετε έκπτωση και δεν λέτε ότι αυτά που τους κάνετε έκπτωση σήμερα τους τα παίρνετε πολλαπλάσια στο μέλλον».

—–«Βάζετε όριο στα 1.300 ευρώ, όμως αν κάποιος παίρνει 1.200 ευρώ κύρια σύνταξη κ 250 ευρώ επικουρική τι κόβετε το 99% της επικουρικής αφού κύριες λέτε δεν κόβετε;»

—-«Αν νομίζετε ότι ο ελληνικός λαός τρώει κουτόχορτο κάνετε πολύ μεγάλο λάθος, γρήγορα θα σας διώξει ο λαός γιατί αν μείνετε κι άλλο σε αυτές τις καρέκλες θα οδηγήσετε την χώρα στον χαμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου