Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Δεν κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Το τερμάτισε ο Μαρινάκης, με τον ορισμό του πιο προκλητικού γαύρου διαιτητή όλων των εποχών (του Καλογερόπουλου) στον επαναληπτικό του Κυπέλλου. Δεν φτάνει δηλαδή που βίασε τον ΠΑΟΚ, ήθελε να επιβεβαιώσει με τον ορισμό του ...
"πιο πιστού στον γαύρο διαιτητή", την απόλυτη κυριαρχία του και να κάνει πλάκα στον ΠΑΟΚ. Και την έκανε!

Μιλάμε για το απόλυτο τρολάρισμα ! Η παράγκα είναι τόσο αδίστακτη, που θέλησε να δείξει ότι έχει χεσμένη κάθε έννοια αξιοπιστίας και ότι "όσοι δεν προσκυνάνε, θα εκτελούνται".  Ό,τι και να κάνει ο ΠΑΟΚ ξεφτιλίζεται από τους αδίστακτους μαφιόζους, επειδή πολύ απλά, φαίνεται η τεράστια αδυναμία του να αντισταθεί. Και αυτό, ΔΕΝ είναι δουλειά του μετόχου. Τίποτε δεν μπορεί να κάνει απέναντι σ΄αυτή την εγκληματική συμμορία, στην οποία υποτάχθηκαν όλοι, ακόμη και κυβερνήσεις.

Αν δεν κατέβει, θα τιμωρηθεί αυστηρά, αν κατέβει θα τον ξ-ε-κ-ω-λ-ι-ά-σ-ο-υ-ν ! Όχι ότι το χρειάζονται, αλλά έτσι, για να δείξουν ποιός είναι ο επιβήτορας και τι μπορεί να κάνει στους σκλάβους αν σηκώσουν κεφάλι. Ξανά και ξανά. Μέχρι να λιποθυμίσει ο ΠΑΟΚ απ΄το αίμα, θα τον βιάζουν. Αποκλειστικά και μόνο, για να δείξουν πόσο αδίστακτοι είναι. Προληπτικά. "Χωρίς ΚΑΝΕΝΑ έλεος", είναι το μότο των εγκληματιών. Τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ απέναντι σε αυτή τη συμμορία, που εξουσιάζει τα πάντα και δεν διστάζει να μεταχειριστεί ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέσο; Είναι σαν έχουμε την απαίτηση, να σηκωθούμε να πάμε να βομβαρδίσουμε τις ΗΠΑ, επειδή μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια και πλασάρουν τα Σκόπια ως "μακεδονία". Όσο δίκιο κι αν έχουμε, είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ισχύος, που οποιαδήποτε απόπειρα επίθεσης, θα πνιγεί στο αίμα. 

Αυτά λοιπόν, οδήγησαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να αποφασίσουν -χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί και επίσημα- να μην κατέβουν στον αγώνα. Προσέξτε: το θεωρούν όλοι τετελεσμένο, αλλά ας κρατήσουμε μια επιφύλαξη της τάξης του 5% μήπως και αλλάξουν γνώμη στον ΠΑΟΚ και τελικά υποκύψουν στα κελεύσματα του βιαστή να τους ξεκ@λιάσει μια φορά ακόμη !

Εφόσον δεν αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ, ο αγώνας της Τετάρτης αναμένεται να κατακυρωθεί υπέρ του Ολυμπιακού (3-0), ενώ υπάρχει και η τιμωρία με αφαίρεση βαθμών (-3) από το νέο πρωτάθλημα.

Τιμωρία, που είναι πολύ μικρή, μπροστά στο ξεφτιλίκι, του να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ με διαιτητή τον Καλογερόπουλο ! 

Μάκης

Υ.Γ. Για τους ανόητους που λένε "και τι κερδίσει ο ΠΑΟΚ αν κατέβει / δεν κατέβει";
Μα τίποτα φυσικά ! Χαμένος είναι, ό,τι κι αν κάνει. Δεν μπορεί να πολεμήσει τη συμμορία. Είναι τόσο μεγάλη η δύναμή τους, που απλά δεν μπορεί. Και δεν φταίει κανείς για αυτό. Δεν φταίει ο Λεωνίδας που σκοτώθηκε στις Θερμοπύλες, παρά την απίστευτη γενναιότητα και μαχητικότητά του. Απλά, δεν μπορούσε τίποτε παραπάνω. Ο εχθρός ήταν τόσο συντριπτικά ισχυρότερος, που καμία "θέληση" ή "αποφασιστικότητα" δεν θα μπορούσε να τον νικήσει. Υπάρχει και η πραγματικότητα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου