Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ !

Παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα (χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν κλήθηκε από την ΕΠΟ ή κινήθηκε αυτοβούλως) υπήρξε για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τη «Live Sport». Ο λόγος είναι η στάση που τηρήθηκε από ...
τον «δικέφαλο του Βορρά» ύστερα από το πρώτο –και επεισοδιακό- παιχνίδι (άλλωστε δεν υπήρξε και δεύτερο) με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Θα εξεταστούν, υπό την προέκταση της δυσφήμησης, οι δηλώσεις που έγιναν από τους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά και το γεγονός ότι δεν κατέβηκε την περασμένη Τετάρτη (27/04) η ομάδα στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.

Υπάρχει πειθαρχικός κώδικας, βάσει του οποίου, μπορεί ο οποιοσδήποτε να στηρίξει το οτιδήποτε για τέτοιες υποθέσεις. Από την κατηγορία της δυσφήμησης του ποδοσφαίρου έως και την διακωμώδηση του ποδοσφαίρου και σε κάποια σημεία γίνεται και αναφορά μέχρι και για αποβολή για το πρωτάθλημα. Και όπου επόμενο πρωτάθλημα… play off.

Στο άρθρο 19 αναφέρεται: «Διαγωνιζόμενες ομάδες οφείλουν να συμμορφώνονται προς τις επιβαλλόμενες σε αυτές υπό των αρμοδίων οργάνων υποχρεώσεις και να υλοποιούν τους επιτασσόμενους σε αυτές όρους και να λαμβάνουν κάθε προληπτικό μέτρο το οποίο από τις συνθήκες απαιτείται για την ομαλή διεξαγωγή αγώνων.

Η γηπεδούχος ομάδα οφείλει να διασφαλίσει στο εν γένει χώρο του γηπέδου την ασφάλεια των αξιωματούχων του αγώνα, των ποδοσφαιριστών, των αξιωματούχων της φιλοξενούμενης ομάδας, των θεατών του αγώνα και την εν γένει τήρηση της τάξης».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου