Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Ρε το συριζόπουλο, επιχείρημα που βρήκε !!! "Ο Μητσοτάκης θα τα ακυρώσει τα μέτρα;" - Σώπα ρε! Μόνος το σκέφτηκες;

Ακουγα σήμερα το μεσημέρι στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" (σταθμός που στήριξε με πάθος το ΠΑΣΟΚ τα "ωραία χρόνια" και αργότερα με πάθος τον ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα είναι αποστασιοποιημένος, αλλά πάντα κρυφοσυριζαίος), τους ακροατές να συνομιλούν με την παρουσιάστρια, για το θέμα των νέων μέτρων. Η πλάκα είναι, ότι το κοινό του σταθμού, που άλλοτε ήταν κατά 99% "αριστερό", άρχισε να τα χώνει στην αριστερά.
Ξεχώρισα ένα τηλεφώνημα, ...
του κλασικού βολεμένου "αριστερού", αυτού που όταν, μεταξύ φίλων, συζητούν ότι "το ΠΑΣΟΚ ή τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ τα έκανε σκ@τά", παραδέχεται την πραγματικότητα, τους βρίζει, αλλά ψηφίζει το εκάστοτε κατεστημένο κόμμα της αριστεράς, αποκλειστικά και μόνο με το αιώνιο επιχείρημα των βολεμένων της αριστεράς : "να μη βγει η δεξιά".
Με το γελοίο αυτό σκεπτικό (και ο τελευταίος πανίβλακας κατάλαβε πια ότι η πολιτική είναι μία και δεν υπάρχει αριστερά και δεξιά, σημασία έχει ποιός ξέρει τη δουλειά και μπορεί να φέρει αποτελέσματα κι όχι οι ιδεολογικές μπαρούφες), κυβέρνησε τη χώρα επί δεκαετίες, το ΠΑΣΟΚ και τώρα το κακέκτυπό του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος πάντων, γούστο του και καπέλο του, να ψηφίζει ό,τι θέλει,

αλλά,

το πολύ ενδιαφέρον, ήταν το επιχείρημα του βλάκα. Ένα επιχείρημα που ακούω να χρησιμοποιούν όλοι οι κωλοτούμπες οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν ΠΑΣΟΚ όταν τη μάσα και το αραλίκι στο δημόσιο το εξασφάλιζε το ΠΑΣΟΚ.
Το επιχείρημα λοιπόν του βλάκα ήταν : "και δηλαδή, άμα βγει ο Μητσοτάκης, δεν θα τα πάρει τα μέτρα των 3 δις, που ζητούν οι θεσμοί; Μπορεί να μας διαβεβαιώσει ο Μητσοτάκης, ότι αν γίνει Πρωθυπουργός σε λίγες μέρες, θα ακυρώσει τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ;"

Σώπα ρε πονηρέ ! Έχει εξυπνότερο γιο η μάνα σου;

Και γιατί δεν έκανες την ίδια ερώτηση τον Δεκέμβριο του 2014; Γιατί δεν ρωτούσες "μπορεί να μας διαβεβαιώσει ο Τσίπρας ότι δεν θα πάρει τα μέτρα Χαρδούβελη;".
Γιατί, τότε δεν ήσουν τόσο δύσπιστος; 
Οπότε, ο βλαξ θα πει "μα, το ρώτησα και ο Τσίπρας με διαβεβαίωσε ότι θα τα ακύρωνε τα δυσάρεστα μέτρα, για αυτό τον ψήφισα" !
Τόσο το χειρότερο βρε βλάκα ! Παραδέχεσαι δηλαδή ότι σε δούλεψε ο Τσίπρας και τώρα ρωτάς τι θα κάνει η Μητσοτάκης και τρομάζεις που θα βγει; Πάντως χειρότερα δεν θα τα κάνει και το ξέρεις !
Οπότε το δήθεν αγωνιώδες ερώτημά σου, δεν είναι παρά η προσπάθεια ενός κομματόσκυλου να βρει επιχειρήματα για να στηρίξει την ιδεολογική του αγκύλωση.
Δηλαδή, ο Τσίπρας καθυστερεί, κατέστρεψε τη χώρα με την ανικανότητά του, έκλεισε τις τράπεζες, σκότωσε την οικονομία, νέκρωσε την παραγωγή κι έτσι αναγκάζεται συνεχώς να παίρνει μέτρα για να καλύπτει το δημοσιονομικό κενό κι εσύ θες να βγει ο Μητσοτάκης και την άλλη μέρα να σου χαρίσει τον ΕΝΦΙΑ ! 

Όχι ρε, να μην ψηφίσεις ΝΔ. Εσύ, ειδικά εσύ και οι όμοιοί σου, να μας λείπουν από τη ΝΔ. Ψήφους ηλιθίων, δεν θέλουμε στη ΝΔ. Κράτησέ την και ψήφισε ξανά και ξανά και ξανά ΣΥΡΙΖΑ.
Ποιός σου ζήτησε να ψηφίσεις ΝΔ; Πάντως να ξέρεις, θα βγούμε και χωρίς τη δική σου ψήφο. Ευτυχώς, γιατί τέτοια κολλημένα κομματόσκυλα, δεν τα θέλουμε στη φιλελεύθερη παράταξη.

Θέλουμε ανθρώπους, που να καταλαβαίνουν, ότι ο Μητσοτάκης δεν θα πάρει τα μέτρα, επειδή θα κυβερνήσει σωστά, θα απελευθερώσει την οικονομία, θα αρχίσει να παίρνει μπρος η παραγωγική ανασυγκρότηση κι έτσι μετά από 2-3 χρόνια, δεν θα χρειάζονται μέτρα, με τον ίδιο τρόπο, που δεν χρειάζονται πλέον σε όλες τις χώρες, που βγήκαν από τα μνημόνια. Μέτρα δεν θα χρειάζονται όταν ο τόπος κυβερνηθεί σοβαρά για 2-3 χρόνια. Αν εσύ βιάζεσαι να σου δώσουν τη 13η σύνταξη, να ξαναψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ελλάδα ήθελε 1-1,5 χρόνο ακόμη τον Δεκέμβριο του 2014, για να τελειώσει οριστικά με τα μνημόνια, ήθελε να πάρει τα τελευταία μέτρα (900 εκατομμύρια του Χαρδούβελη) και τώρα θα είμασταν εκτός μνημονίου, αλλά τεμπελόσκυλα σαν εσένα, νόμιζαν ότι θα βγει ο Τσίπρας, θα κάνει "μπουου" στη Μέρκελ και στις αγορές κι αυτές, χεσμένες, θα τρέξουν να σας δώσουν καμιά πεντακοσαριά δις, για να φτιάξετε 100 ΔΕΚΟ ακόμη και να διορίσετε και τα αγέννητα παιδιά σας, σε βάρος των επόμενων γενεών.

Που ΄σαι, πασοκοσυριζόπουλο, αν τύχει και με διαβάσεις, αν το makpress, τελικά δημοσιεύσει τη μακροσκελή επιστολή μου: 

κάνε μου μια χάρη και μην ψηφίσεις ΝΔ ! Μείνε σταθερός στον ΣΥΡΙΖΑ για πάντα ! Ψήφο από ανθρώπους με τη δική σου λογική δεν θέλουμε π-ο-τ-έ.

ΘΩΜΑΣ ΚΑΛ.
ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου