Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Εντολή Σαμαρά: ψηφίστε για ΠτΔ κατά συνείδηση!

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Όπως ψηφίσατε τα Μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα, τους εφαρμοστικούς νόμους, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, τη μείωση μισθών και συντάξεων, την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, την κατάργηση νοσοκομειακών μονάδων, τη νομιμοποίηση παράνομων δαπανών, το ...
PSI, τις επιδοτήσεις εκατομμυρίων ευρώ για μία θέση εργασίας χωρίς ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, την άρση της ασυλίας των αντίπαλων βουλευτών, τα χαράτσια, τον ΕΝΦΙΑ, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακινήτων, την κατάσχεση των καταθέσεων, την απαλλαγή από ποινικές ευθύνες των κολλητών, την κατάργηση του αφορολόγητου και των προνοιακών επιδομάτων κ.ο.κ.
Όπως δεν ψηφίσατε πολλά από αυτά, με αποτέλεσμα να διαγραφείτε από το κόμμα, για να επιστρέψετε αργότερα, επειδή το φέρατε βάρος στη συνείδησή σας που είχατε ψηφίσει κατά συνείδηση.
Κι’ όσοι ασυνείδητοι δεν ψηφίσατε όλ’ αυτά, έχετε τώρα τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε συνείδηση εγκρίνοντάς τα στο πρόσωπο του κ. Δήμα ως νέου ΠτΔ, ώστε να απομακρυνθούν οι εκλογές και, έτσι, να ολοκληρωθεί το θεάρεστο έργο της πιο επιτυχημένης μνημονιακής κυβέρνησης.
Μην ακούτε τον Αθανασίου που ως αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών σας έλεγε τον Νοέμβριο του 2012: «Έχει δημιουργηθεί ένα ζήτημα. Μέχρι πού πάνε τα ελεύθερα όρια της γνώμης των βουλευτών; Γιατί υπάρχει η ελευθερία της έκφρασης, αλλά υπάρχουν και τα όρια των οργανωμένων κομμάτων. Δεν είναι δυνατόν να παίρνει ένα κόμμα μία απόφαση και οι βουλευτές να κάνουν κάτι άλλο. Και πρέπει αυτό το θέμα να το δούμε στην αναθεώρηση του Συντάγματος». Ακούστε τον πρωθυπουργό.
Καλού κακού, λοιπόν, αδράξτε την ευκαιρία να εκφρασθείτε κατά συνείδηση κατ’ εντολήν Σαμαρά, διότι μετά την αναθεώρηση του Συντάγματος ίσως να μην μπορείτε πια να κάνετε χρήση της συνείδησής σας, αν κάτι έχει απομείνει απ’ αυτήν.

Σωτήριος Καλαμίτσης
Επιστήθιος φίλος του γιατρού Γωγούση, σφόδρα δε πιθανόν και ομόκελλος σε φυλακές τύπου Γ΄

Υ.Γ. Η εντολή τού πρωθυπουργού ασφαλώς και δεν αφορά στον κ. Ψαριανό, ο οποίος ήδη είχε οριοθετήσει τη συνείδησή του πριν εκλεγεί βουλευτής: «Ψηφοδέλτια σταύρωνα κι’ όλη νύχτα καύλωνα. Στης βουλής τα έδρανα αχ κι’ εγώ να έκλανα.» Έχοντας φάει δυο καζάνια φασολάδα, θα ξεδιπλώσει το ταλέντο της συνείδησής του στα έδρανα της Βουλής την 17η, την 23η και την 29η Δεκεμβρίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου