Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Το bullying οδήγησε σε αυτοκτονία τον 14χρονο στον Κολωνό κι όχι οι ηλιθιότητες για "επικίνδυνο παιχνίδι στο Tik Tok"

To Tik Tok ανήκει σε Κινέζους κι έτσι τα δυτικά περιούσια ΜΜΕ, αποδίδουν ΚΑΘΕ αυτοκτονία παιδιού σε κάποιο.... "κακό παιχνίδι" του Tik Tok. Παλιά στο Ρώσικο VK, κ.ο.κ. Οι τοκογλύφοι είναι μαέστροι στη δυσφήμιση κάθε άλλης εταιρείας, που δεν ανήκει εκεί που ανήκουν τα σώματα ημών των δυτικών: στη Vanguard και τις θυγατρικές της.  Φυσικά ποτέ δεν ενοχοποιούν τις δικές τους εταιρείες (Facebook, Google, Youtube, κ.λπ.). Eν τω μεταξύ το Tik Tok, γνωρίζοντας τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι χολερικοί δυτικοί, έχει την πιο αυστηρή πολιτική παιχνιδιών, αλλά φυσικά, δεν θα γλιτώσει απ΄τα νύχια των τοκογλύφων, μέχρι να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχό του, όπως έγινε με το 5G, το οποίο δαιμονοποίησε η Δύση, μέχρι να κάνει το δικό της, οπότε και το αγιοποίησε, όπως κάνει πάντα. Αν περάσει στον έλεγχο της Vanguard και το Tik Tok, τότε οι δυτικοί θα ακούνε μόνο καλά λόγια. Δεν το βαρεθήκατε αυτό, εσείς που σας κόβει λίγο; Αυτή την κοινωνία ονειρευτήκαμε οι πολιτισμένοι Δυτικοί, με τις επαναστάσεις για ισότητα, δικαιοσύνη, ελευθερία; Την κοινωνία που θα κυριαρχεί ο παν-βρώμικος πόλεμος δυσφήμισης που εξαπολύουν μέρα-νύχτα οι τοκογλύφοι, σε κάθε εταιρεία, σε κάθε εξέλιξη, σε κάθε επιτυχία, σε κάθε φάρμακο, σε κάθε εμβόλιο, που δεν είναι "δικό τους"; Δεν είναι βαρετό;




Το bullying που δεχόταν από άλλα παιδιά, καταγγέλλουν σε δηλώσεις τους συμμαθητές του αδικοχαμένου 14χρονου από τον Κολωνό.



Σύμφωνα με πόσα ανέφεραν τα παιδιά από το 54ο Γυμνάσιο Αθηνών, την περασμένη Παρασκευή τον είχαν απειλήσει πως θα τον μαχαιρώσουν, όταν θα πήγαινε την ερχόμενη εβδομάδα στο σχολείο.

Επίσης, καταγγέλλουν την αδράνεια των δασκάλων και της διεύθυνσης του σχολείου σε ανάλογα περιστατικά βίας και μπούλινγκ.

Εισαγγελέας για τον θάνατο του 14χρονου

Την τέλεση του αδικήματος της συμμετοχής σε αυτοκτονία, όσον αφορά στον θάνατο του 14χρονου αγοριού στα Κάτω Πατήσια, το οποίο βρέθηκε απαγχονισμένο στο δωμάτιο του από τους γονείς του, διερευνούν πλέον οι εισαγγελικές αρχές.

Την εντολή για διενέργεια έρευνας –και μάλιστα κατεπείγουσας- έδωσε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Σκοπός είναι διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία. Η διενέργεια της έρευνας ανατέθηκε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, το παιδί βρέθηκε απαγχονισμένο το βράδυ της Παρασκευής από τους γονείς του, οι οποίοι σε κατάσταση σοκ κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά το παιδί είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Δείτε βίντεο με συμμαθητές του 14χρονου να μιλούν:

Τι λένε συμμαθητές του 14χρονου που αυτοκτόνησε στον Κολωνό 16/5/2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου