Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ελεονώρα Μελέτη : "Εγώ τις ψήφους δεν τις τουιτάρω, τις τρώω"Είναι εύστοχη η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να εντάξει στις υποψήφιες ευρωβουλευτίνες της Νέας Δημοκρατίας την Ελεονώρα Μελέτη. Είναι, αναμφίβολα, ένα πρόσωπο που «δένει» απόλυτα με τη φυσιογνωμία του κόμματος, όπως αυτό έχει εξελιχθεί την.... περίοδο της προεδρίας του.

Η πρωινατζού δικαιωματιστική ιεροκήρυκας έχει αφήσει έντονο το στίγμα της (ειδικά σε πολιτισμικό και πνευματικό επίπεδο) και στην τηλοψία, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία έδινε και δίνει… ρέστα.

Ακόμα και σήμερα συζητείται μια ανάρτησή της στο twitter που είχε κάνει τη Μεγάλη Δευτέρα του 2013, απαντώντας σε σχόλιο χρήστη περί σεμνοτυφίας. Του είχε γράψει τότε η Μελέτη: «Καθόλου σεμνότυφη, καλέ μου. Εγώ τις π@ύτσες δεν τις τουιτάρω. Τις τρώω!»Η ανάρτηση της νυν υποψήφιας ευρωβουλευτίνας της Ν.Δ. είχε προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις. Ένας χρήστης του twitter της είχε απαντήσει με τα ακόλουθα: «Σαν δεν ντρέπεστε ξετσίπωτες, Μεγάλη Βδομάδα! Τελικά, καλά μας λέγαν στα Θρησκευτικά ότι όλοι στη showbiz ανήκετε στη Μασονία!»

Η Ελεονώρα Μελέτη όχι μόνο δεν αρνήθηκε το σχόλιο του χρήστη, αλλά υπερθεμάτισε αναφέροντας με καμάρι την τεκτονική ιδιότητα του παππού της: «Ο παππους μου ηταν αρχιμασωνος! Βαθμος 33!!! Γι αυτο σε παρακαλω respect στη μασωνια…»Όποιος ανατρέξει στα διαδικτυακά προφίλ της γυναίκας, που επιθυμεί να εκπροσωπήσει το ελληνικό έθνος στην Ευρωβουλή, θα ανακαλύψει ένα… χρυσωρυχείο ανάλογων δηλώσεων, σχολιασμών και εκφράσεων. Είναι δε τόσο αυθόρμητο και πηγαίο το στιλ τους, που ωθούν τον αναγνώστη να σκεφτεί ότι η προσωπικότητά της είναι αντίστοιχη, ανάλογη, ομότιμη και ομοταγής με τις αναρτήσεις της.

Επιπλέον, επειδή κάθε κόμμα και κάθε ηγεσία αξιολογούνται και προσδιορίζονται από τις πράξεις και τις επιλογές τους πρέπει να σημειώσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι σαν την Ελεονώρα Μελέτη. Και να επιδίωκε κάποιος να αγνοήσει κάποιες από τις πράξεις και τις επιλογές του κόμματος και του αρχηγού, είναι τόσο πολλές, ώστε είναι αδύνατο να προσποιηθεί ότι δεν τις βλέπει. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στην κυρία Μελέτη. Να πάει στας Βρυξέλλας να εισπράττει την ευρωβουλευτική μισθουλάρα και να κάνει αναρτήσεις στα διαδικτυακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ψυχαγωγεί τους Ευρωπαίους μερακλήδες…
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου