Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Ισραηλινά ΜΜΕ : "Το Ιράν στέλνει drones εναντίον μας"

O διακαής πόθος  του Ισραήλ επί δεκαετίες, να εμπλέξει σε πόλεμο το Ιράν, ώστε να προστρέξει ο "θείος Σαμ" να ισοπεδώσει τον τελευταίο εχθρό των εβραίων, φαίνεται να εκπληρώνεται όπως τον σχεδίασαν οι αλάθητοι Ισραηλινοί. 

Σύμφωνα με Ισραηλινά ΜΜΕ , το Ιράν βαρέθηκε να ξεφτιλίζεται από ...τις εκατοντάδες δολοφονικές επιθέσεις-προκλήσεις του Ισραήλ, με αποκορύφωμα τον βομβαρδισμό της Ιρανικής πρεσβείας, δηλαδή Ιρανικού εδάφους, στη Δαμασκό, με δεκάδες Ιρανούς αξιωματικούς νεκρούς και  εξαπολύει άμεση επίθεση στο Ισραήλ. 

Πηγές πληροφοριών αναφέρουν ότι ξεκίνησε η αποστολή δεκάδων επιθετικών drones που μπορεί να φτάνουν και τα 75 προς το Ισραήλ.

Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη εκτιμάται ότι χρειάζονται αρκετές ώρες (περίπου 7 με 8) για να καλύψουν την απόσταση Ιράν - Ισραήλ, ενώ υπάρχουν αναφορές πως υπάρχει και δεύτερο κύμα drones που απογειώθηκε σε μεταγενέστερο χρόνο. Τα ιρανικά μέσα αναφέρουν μάλιστα ότι αναμένεται να εκτοξευθούν και βαλιστικοί πύραυλοι προς το Ισραήλ τις επόμενες ώρες, ενώ δεν αποκλείεται να χτυπήσει ταυτόχρονα και η Χεζμπολάχ για να αποπροσανατολίσει τις αμυντικές δυνάμεις του Ισραήλ.

Φυσικά, τα drones δεν θα προκαλέσουν καμία ζημιά στο Ισραήλ, που έχει τα καλύτερα αποτρεπτικά μέσα στον κόσμο, για τέτοια μπιχλιμπίδια. Για εσωτερική κατανάλωση στο Ιράν, να ηρεμήσει η κοινή γνώμη, που βαρέθηκε να κάνει τον καρπαζοεισπράχτορα του Ισραήλ, γίνεται το σόου. Οι μουλάδες ξέρουν ότι αν κινδυνέψει (πραγματικά, όχι με στρακαστρούκες) το Ισραήλ, η Δύση θα αδειάσει σε ένα 24ωρο όλο το πυρηνικό της οπλοστάσιο στη χώρα τους. Οι Αμερικανοί θα θυσίαζαν και τον τελευταίο από τα 250 εκατομμύρια Αμερικανών, για να προστατέψουν το Ισραήλ. Το ίδιο και οι Ευρωπαίοι (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας). Ευρώπη και Αμερική είναι αφοσιωμένοι υπηρέτες του Ισραήλ, επομένως το Ιράν δεν έχει καμιά τύχη, καθώς όλες οι υπόλοιπες χώρες (Ρωσία, Κίνα, Ινδία) δεν πρόκειται να εμπλακούν. Ελπίζουμε τα drones του Ιράν να μη φτάσουν στο Ισραήλ και να λήξει το σόου, αλλιώς, η ιστορική αυτή χώρα θα ισοπεδωθεί από τη Δύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου