Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Το φτιάχνεις σε 20 μέρες, κοστίζει 5.000 ευρώ: Ελληνική εταιρία έβγαλε ξύλινο σπιτάκι 30τμ και ξεπουλάει στη στιγμή – ΦΩΤΟ

 Ένα ξύλινο σπιτάκι, το οποίο κοστίζει 5.000 ευρώ και κατασκευάζεται από ελληνική εταιρεία, σε μόλις 20 ημέρες, δεν υστερεί σε τίποτα από... μία πολυτελή κατοικία.

Ειδικότερα, στην εταιρία Oikodecor, με έδρα την Λευκάδα, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν κορυφαίας ποιότητας υλικά, στον τομέα των διακοσμητικών οικοδομικών υλικών και προκατασκευασμένων ξύλινων σπιτιών.


Εισάγονται και διατίθενται απευθείας από τον κατασκευαστή στους πελάτες, τα κορυφαίας ποιότητας προκατ ξύλινα σπίτια OIKOSWOOD HOME & SHED, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, καθώς επίσης και προσαρμοσμένα έργα στα σχέδια των πελατών, με την βοήθεια σχεδιαστή της εταιρίας, με τα παγκοσμίου φήμης και ποιότητας χρώματα και βερνίκια BENJAMIN MOORE, COLORIFICO SANMARINESE,SAYERLACK και RUST–O–LEUM και τα κορυφαίας ποιότητας Ελληνικά ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ χρώματα VECHRO.

Συνεργάζονται με οίκους εξειδικευμένων διακοσμητικών υλικών EPIC–DÉCOR, μονωτικών υλικών NEOTEX, EVOCHEM, DRYPROOF και υπάρχει μηχανολόγος υλικών εντός του καταστήματος για συμβουλές και λύσεις κάθε κατασκευής.

Το Olympos είναι ένα ξύλινο σπίτι, ιδανικό για εξοχική κατοικία, ξενώνα η αποθηκευτικό χώρο, ενώ υπάρχει δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος και των αειφόρων δασών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τουλάχιστον πέντε δένδρα αναφυτεύονται για κάθε δέντρο χρήσης.
Το ξύλινο σπιτάκι που μοιάζει με πολυτελή κατοικία


Στο στήνουν σε 3 ημέρες, χωράει άνετα 7 άτομα: Το ξύλινο σπιτάκι των 37 τμ που το εσωτερικό του μοιάζει με σουίτα

Ένα μικρό ξύλινο σπίτι μόλις 37 τ.μ., χρειάζεται λίγο περισσότερο από τρεις ημέρες για να στηθεί, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 7 άτομα και το εσωτερικό του θα σας εντυπωσιάσει.
Μικρό ξύλινο σπίτι: Ασύγκριτη ομορφιά σε καταπληκτική τιμή

Όσο περνάει ο καιρός, βλέπουμε όλους και περισσότερους να επιλέγουν τα μικροσκοπικά σπίτια. Προκάτ σπίτια από 10-40 τ.μ., έχουν αποδείξει πως μπορεί να είναι λειτουργικά και οικονομικά.

Αυτό το πολυτελές σπίτι, αν και δεν του φαίνεται, είναι εκπληκτικά ευρύχωρο και κομψό στο εσωτερικό του.

Αυτό το μικρό σπίτι είναι πολυτελές και νιώθεις σαν να έχεις πολύ χώρο, με ψηλό ταβάνι και πανέμορφα ξύλινα πατώματα.

Μικρό ξύλινο σπίτι: Κουζίνα και μπάνιο είναι ιδιαίτερα ευρύχωρα

Το ταβάνι είναι και αυτό από ξύλο, η κουζίνα είναι άψογα σχεδιασμένη για να έχει χώρο για έναν κανονικό φούρνο, νεροχύτη, ψυγείο και τραπεζαρία.

Μικρό ξύλινο σπίτι: Η σοφίτα έχει εκμεταλλευτεί με τη δημιουργία ενός ακόμη δωματίου

Και στην σοφίτα υπάρχει ακόμα περισσότερος χώρος για την οικογένεια ή τους φιλοξενούμενους.

Μικρό ξύλινο σπίτι: Συνδυάζει τέλεια την πολυτέλεια και την απλότητα

Το σπίτι αυτό συνδυάζει τέλεια την πολυτέλεια και την απλότητα! Είναι σίγουρα μία πολύ καλή επιλογή για όσους προτιμούν το τρεχούμενο νερό και ένα άνετο κρεβάτι από το να κοιμούνται σε μία σκηνή στο δάσος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου