Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

"Πάτωσαν" στις γραπτές εξετάσεις οι υποψήφιοι Διοικητές Νοσοκομείων

 Γραπτές εξετάσεις για να γίνεις Διοικητής σε Νοσοκομείο; Τι είναι αυτά ρε; Τόσους αγώνες κάναμε για το κόμμα, θα δίνουμε και πανελλήνιες τώρα, για να τσιμπήσουμε μια θεσούλα; 

 Δημοσιοποιήθηκαν, πριν από λίγες μέρες, τα αποτελέσματα των.... γραπτών εξετάσεων των υποψηφίων διοικητών, για τα νοσοκομεία της χώρας.


Τα αποτελέσματα ήταν τουλάχιστον απογοητευτικά.
3 στους 5 υποψηφίους έγραψαν κάτω από την βάση.

Η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός καλείται να απαντήσει στους Έλληνες πολίτες, αν έχει σκοπό να περάσει στην επόμενη φάση της αξιολόγησης και να διορίσει ως Διοικητές Νοσοκομείων κάποιους από τους υποψηφίους που δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν ούτε την βάση στις γραπτές εξετάσεις.

Επίσης, να μας διευκρινίσει πόσοι από τους ήδη υπηρετούντες Διοικητές Νοσοκομείων, "έμειναν μετεξετέοι" στην γραπτή δοκιμασία, και πώς αυτοί μπορούν να παραμένουν και να διοικούν τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας;

Δεν τρέφουμε βέβαια αυταπάτες. Γνωρίζουμε ότι η Κυβέρνηση δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για την δημόσια υγεία και δεν θα διστάσει να διορίσει, ξανά, ως διοικητές νοσοκομείων υπερήλικες, γυμναστές και παιδιά του κομματικού σωλήνα της ΝΔ, ανθρώπους άσχετους με την διοίκηση της υγείας, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα πραγματικά τους προσόντα.

Πέτρος Μ. Παππάς

Βουλευτής Κιλκίς, Αν. Τομεάρχης Υγείας | ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου