Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

"O Karl Schwab είναι μια χαρά στην υγεία του"

 ΦΩΤΟ: Ο "απέθαντος" 86χρονος Schwab με τον αριστερό ηγέτη της ελληνικής αριστεράς Αλέξη Τσίπρα, που θα βαρούσε τα νταούλια κι οι αγορές θα χόρευαν καρσιλαμά, στο forum του Νταβός.

Σε αντίθεση με όσα υποστηρίζουν τα μηνύματα που μεταδίδονται στο X και σε ορισμένους ιστότοπους, ο 86χρονος οικονομολόγος.... τα πάει καλά, εξηγεί το φόρουμ στο «20 Minutes»



Η υγεία του καθηγητή Schwab είναι εξαιρετική. » Αυτό διαβεβαιώνει στο 20 Minutes εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ , απαντώντας στις φήμες που διαδίδονται στο διαδίκτυο για τη νοσηλεία του Klaus Schwab, 86 ετών.

Αυτός ο Γερμανοεβραίος είναι ο ιδρυτής αυτής της εκδήλωσης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Νταβός της Ελβετίας . Αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων συναντούν ηγέτες επιχειρήσεων, καθώς και χρηματοδότες ή εκπροσώπους διεθνών θεσμών όπως ο ΟΗΕ ή το ΝΑΤΟ . Μια εβδομάδα συζητήσεων που τροφοδοτεί πολλές συνωμοτικές συζητήσεις στο Διαδίκτυο σχεδόν κάθε χρόνο .

Από αυτό το Σαββατοκύριακο, ο ίδιος ο ιδρυτής του Φόρουμ είναι ο στόχος μιας φήμης: πολλά μηνύματα που μεταδίδονται στο X στα αγγλικά και τα γαλλικά υποστηρίζουν ότι ο Klaus Schwab έχει νοσηλευτεί. Καμία από αυτές τις αναρτήσεις δεν παρέχει πηγή για αυτόν τον ισχυρισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου