Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Πυραυλική επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Διαψεύδει το Ιράν

 Πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν, μετέδωσε  το... αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News.


Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή του στην αμερικανική κυβέρνηση, ότι πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα Παρασκευή (φωτογραφία, επάνω, από το X).

Διαψεύδει το Ιράν

Ο εκπρόσωπος του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) χαρακτήρισε ψευδή τη δημοσίευση ειδήσεων από σιωνιστικά μέσα ενημέρωσης ότι η κατασκευή του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής Dimona υπέστη ζημιές στην τιμωρητική επίθεση του Ιράν εναντίον του σιωνιστικού καθεστώτος και την χαρακτήρισε κακόβουλη πράξη σύμφωνα με τις ψυχολογικές επιχειρήσεις του εχθρού.


Μετά τη δημοσίευση ειδήσεων από σιωνιστικά μέσα ενημέρωσης ότι το κτίριο του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής Dimona υπέστη ζημιές στα κατεχόμενα εδάφη, ο ταξίαρχος Ramezan Sharif αρνήθηκε αυτή την είδηση και δήλωσε ότι ο σταθμός ηλεκτροπαραγωγής Dimona δεν ήταν ο στόχος της πρόσφατης τιμωρητικής δράσης της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν κατά του σιωνιστικού καθεστώτος. Και η δημοσίευση αυτής της είδησης είναι ένα μεγάλο ψέμα.

Επεσήμανε ότι είναι μια κακόβουλη πράξη σύμφωνη με τις ψυχολογικές επιχειρήσεις του εχθρού να εξαπατήσει την κοινή γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου