Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Σκληρή απάντηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στις αηδίες του Ολυμπιακού

ΠΑΕ Άρης: “Ας κοιταχτούν στον καθρέπτη, όταν μιλούν για ανηθικότητα και μαφίες”! 
Η ΠΑΕ Άρης απάντησε με διαρροή των θέσεων της, στην… διαρροή του Ολυμπιακού, η οποία αναφερόταν σε ανηθικότητα και μαφίες με αφορμή το νέο αίτημα της για Έλληνες διαιτητές, με το οποίο συναίνεσε η ΑΕΚ για τα μεταξύ τους παιχνίδια. 

 Όπως αναφέρουν στην Αλκμήνης: “Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε με τις διαρροές από το λιμάνι περί… ανηθικότητας και μαφίας. 

Μάλλον για γέλια είναι… Μιλάνε ποιοι; 

Αυτοί που μέχρι πριν λίγα χρόνια είχαν επιβάλει ως νόμο την ανηθικότητα και τις πρακτικές μαφίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο!”. Για να συνεχίσει: “Καλή η προσπάθεια τους να δημιουργήσουν εντυπώσεις από μια τυχαία συνάντηση, αλλά δεν έχει δράκο στο τέλος το παραμύθι τους. 

Μιλάνε αυτοί που έφεραν τον Άγγλο αρχιδιαιτητή και μαζί καθόριζαν τις τύχες των αγώνων; Και τώρα τον προσέλαβαν στην Αγγλία για να ακολουθήσουν την ίδια τακτική.”

 Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ υπογραμμίζει ακόμη: “Υπάρχουν κι αλλά πολλά για τα οποία υπάρχουν στοιχεία… Αυτοί έχουν το θράσος να μιλάνε σήμερα για ανηθικότητα και μαφία… Αν τους διαφεύγει, η ΠΑΕ Άρης έχει ζητήσει εδώ και καιρό τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στα παιχνίδια μας. Για να μην ξεχνιόμαστε… Αντί λοιπόν να μιλάνε για ανηθικότητα και μαφίες, καλύτερα να κοιταχτούν πρώτα στον καθρέπτη τους, γιατί όλη η Ελλάδα ξέρει… 



 ΥΓ: Αλήθεια, οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον Τζήλο που να βρίσκονται άραγε; Ακόμη να συλληφθούν;”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου