Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Νέο έγκλημα από πρεζόνι: Σκότωσε τη 19χρονη φίλη του

Τα γελοία συστημικά ΜΜΕ των σκατόψυχων ιδιοκτητών τους και των ακόμη πιο σκατόψυχων υπαλλήλων τους "δημοσιογράφων", αποκαλούν το έγκλημα "γυναικοκτονία" λες και πρόκειται για.. κανένα ρατσιστικό έγκλημα, για να στρέψουν οπουδήποτε αλλού τη συζήτηση μ΄αυτές τις νεοταξίτικες ηλιθιότητες, εκτός από την ουσία, που βρίσκεται στα ναρκωτικά, που διευκολύνουν την εκτέλεση εγκλημάτων πάθους, όπως αυτό, επειδή ο χρήστης, χάνει πολύ εύκολα την αυτοκυριαρχία του.Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στον Πειραιά, με θύμα ένα κορίτσι 19 ετών από την Αλβανία, το οποίο έχασε την ζωή του από τον 25χρονο σύντροφό της. Ο 25χρονος Αλβανός, λίγες ώρες αφού πυροβόλησε θανάσιμα τη 19χρονη σύντροφό του, μέσα στο σπίτι του, έκανε μία ανάρτηση στο Facebook. 
Το story που εμφανίζεται στο προφίλ του δράστη, γράφει: “ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ. Δεν είχες καμία. Είχα μία. Αγαπούσα”. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 19χρονη αλβανικής καταγωγής – όπως και ο δράστης- πήγε το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του 25χρονου, όπου εκείνος τής έκανε σκηνή ζηλοτυπίας με αποτέλεσμα να αρχίσουν να καβγαδίζουν άγρια. Η κατάσταση ξέφυγε και ο 25χρονος πήρε το όπλο του και την πυροβόλησε. Η 19χρονη έπεσε νεκρή και ο σύντροφός της την άφησε μέσα στο σπίτι, ενώ εκείνος πήγε και πήρε το αυτοκίνητό του και τριγυρνούσε όλο το βράδυ. Ο δράστης αμέσως μετά το έγκλημα πήρε το αυτοκίνητό του και άρχισε να τριγυρνά όλο το βράδυ προτού αποφασίσει και πάει να παραδοθεί το πρωί στην Ασφάλεια Πειραιά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 25χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και δεν κατάλαβε τι έκανε γι’ αυτό και παραδόθηκε το πρωί όταν συνήλθε. 

 Στους αστυνομικούς ο δράστης περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη και παραδέχτηκε ότι την ζήλευε πολύ και ότι τσακώνονταν συχνά. Τούς υπέδειξε ότι η 19χρονη είναι στο σπίτι νεκρή και αμέσως οι αστυνομικές δυνάμεις πήγαν στο σημείο. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν το όπλο του εγκλήματος μέσα στο σπίτι, όπου ο δράστης τούς είπε ότι το έχει κρύψει στον καταψύκτη. Συγκλονισμένοι από το έγκλημα είναι φίλοι και συνάδελφοι του ζευγαριού. Η 19χρονη εργαζόταν σε μπαρ στην Καλλιθέα και ο 25χρονος σε μπαρ στην Τρούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου