Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Καλαμαριά : Μια ακόμη μάνα σφαγμένη από τον ψυχοπαθή γιο της

Ψυχοπαθής γιος: Μια τραγωδία που βιώνει η ανθρωπότητα από τότε που υπάρχει το είδος... 

 Στο ψυχιατρείο έχει μεταφερθεί ο 29χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες, Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη έπειτα....

από τη δολοφονία της 60χρονης μητέρας του. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος φαίνεται πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να λαμβάνει και αγωγή. Ο εγκλεισμός του στο ψυχιατρείο έγινε έπειτα από πρόταση του εισαγγελέα.


Σήμερα η σορός της ατυχής γυναίκας αναμένεται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία προκειμένου να γίνει η νεκροψία - νεκροτομή η οποία θα ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες της δολοφονίας. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα, φέρει χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο, ένα κουζινομάχαιρο κατά τις πληροφορίες. Ακόμη, φέρεται να έχει δεχθεί και πολλά χτυπήματα με τα χέρια. Ο 29χρονος φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του.


Υπενθυμίζεται ότι η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στην Καλαμαριά στην οδό Παπαδιαμάντη. Η αστυνομία κλήθηκε λίγο πριν τις 17.30 για επεισόδιο σε διαμέρισμα. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρή μια 60χρονη γυναίκα. Αρχικά προσήχθη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ο γιος της ηλικίας 29 ετών. Τελικά η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη. Προανάκριση διεξάγει η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου