Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

ΣΟΚ με ανώμαλο ομοφυλόφιλο, που αναφέρει ότι είναι "δικαίωμα των πατεράδων να γ*μάνε τα 5χρονα παιδιά τους"

"Πατεράδες που μεγαλώνουν παιδάκια από μικρά είναι πανευτυχισμένα. Τώρα αν θέλει ο πατέρας να τα Γ@ΜΗΣΕΙ, είναι δικαίωμά του". Αυτός ο ανώμαλος, άρρωστος, διεστραμμένος που.... αυτοαποκαλείται Ζανετ, δηλώνει ότι δεν έχει πρόβλημα οι μπαμπάδες να υιοθετούν παιδιά και να τα γαμανε γιατί είναι λέει στη δικαιοδοσία τους! Εισαγγελέας ρε δεν υπάρχει να τον κάνει να μην ξαναδεί το φως του ήλιου? Ας θυμόμαστε αυτά τα λόγια όταν το αδελφάτο της τηλεόρασης αγοράζει παιδιά με τη βούλα της δικαιοσύνης κι όταν το αδελφάτο της πολιτικής το νομοθετεί. ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΙΧΑΜΑΤΑ Υ.Γ. Δεν μιλάω για τους ομοφυλόφιλους αλλά για την συγκεκριμένη ράτσα.

έγραψε ο άνθρωπος που έκανε γνωστή την υπόθεση εδώ




Ακολουθούν αναλυτικά όσα είπε στο βίντεο:

«Θυμήθηκα στο εξωτερικό ότι 4χρονα πάνε σε gay bar, ό,τι θες μπορείς να κάνεις στο εξωτερικό. Εδώ δεν έχουν τέτοια πρόοδο για αυτό το παρεξηγούν. Πατεράδες μεγαλώνουν παιδιά, όχι μάνα και πατέρας, πατεράδες, τα μεγαλώνουν και είναι τρισευτυχισμένα τα παιδιά. Τώρα, άμα θέλει ο πατέρας να τα κάνει και σεξ, θα τα κάνει. Δικαίωμά του. Δεν μπορείς να μπεις στο σπίτι του άλλου, στο κρεβάτι του άλλου αν θα βάλει το παιδί για ύπνο ή θα βάλει προφυλακτικό να το γαμ… Όταν το έχει στη δικαιοδοσία του ο κάθε πατέρας, ή χωρισμένος ή δύο πατεράδες που μεγαλώνουν τα παιδιά, θα τα κάνουν ό,τι θέλουν. Είναι ευτυχισμένο το παιδί; Αν είναι ευτυχισμένο, τέλος».

Αν το έλεγε κάποιος μη ομοφυλόφιλος, θα ήταν τώρα φυλακή. Αυτόν τον βλαμμένο καρα-ανωμαλάρα τον φοβούνται οι δικαστές, επειδή είναι "ΛΟΑΤΚΙ";

Δεν θέλουμε φραστικές καταδίκες αυτού του ζώου, θέλουμε να μας εξηγήσουν οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ και αποκλειστικά και μόνο οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ τί ακριβώς έκαναν με αυτό το τέρας;
Τα υπόλοιπα, να τον βρίζουμε στο facebook, ή να κάνουμε χαβαλέ με την τρέλα του, είναι τρίχες. Η ουσία είναι η ποινική του μεταχείριση. Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις, δεν μπορεί να μην έφτασε στα αυτιά ενός εισαγγελέα. Ε, λοιπόν, τι έκανε αυτός; Τι έκαναν τόσοι και τόσοι εισαγγελείς, που διατάζουν "προκαταρκτικές" για ψύλλου πήδημα;
Διαβάζουμε ότι ...ζήτησε συγνώμη και δεν τον ενόχλησε κανείς. Θα μας εξηγήσει κανείς εισαγγελέας για ποιό λόγο δεν συνελήφθη αυτό το παρατράγουδο (είχε βγεί και στην Αννίτα); Αν είναι χαζός, να εγκλειστεί σε ψυχιατρείο, δεν είναι δικαιολογία το ότι "είναι εμφανώς ψυχάκιας". 
Περιμένουμε λοιπόν αν θα βρεθεί ΕΝΑΣ δικαστής, που θα τον βουτήξει, χωρίς να τρομάζει απ΄την ιδέα ότι θα ενοχλήσει ένα μέλος της πανίσχυρης κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, που μάλλον έχει ασυλία. 
Αμα είναι, όποιος βιάζει ένα 5χρονο, να δηλώνει "είμαι ΛΟΑΤΚΙ, με προστατεύει η νέα τάξη, κάτω τα χέρια σου εισαγγελέα γιατί θα σε πιάσουν στο στόμα τους τα νεοταξίτικα ΜΜΕ του σύμπαντος και θα σε κράζουν μέρα-νύχτα ως "ομοφοβικό" "ρατσιστή" "φασίστα" μην πώ και  ....αντισημίτη!".
Όλο δηλαδή το οπλοστάσιο της νέας χούντας για να φοβίζει τους τίμιους δικαστές.

Τι θα πεί "έλα μωρέ χαζός είναι"; Χαζοί ήταν κι άλλοι αλλά σαπίζουν στις φυλακές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου