Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Πες τα Πρόεδρε !

Χθες βράδυ στο καφενείο, μετά τον τελικό, έβαλε ειδήσεις. Στις οποίες, έπαιξε το θέμα για το "επίδομα λαϊκής". Οπότε, ένας 50άρης από το διπλανό τραπέζι άρχισε να ουρλιάζει : "άντε γαμ@σου Μητσοτάκη, με τα επιδόματα, μας κοροϊδεύεις, θα μας σώσεις με 200 ευρώ" και ....

τέτοια παρόμοια.

Του λέω:

"ρε φίλε, πες μου κάτι ειλικρινά και παντελονάτα: αν δεν σου έδινε 200 ευρώ, για τα ψώνια, αλλά 200.000 ευρώ το μήνα, για να την περνάς μπέηκα, θα τον ψήφιζες; Αφού τον μισείς, είσαι κάργα αριστερός, έτσι δεν είναι;"

Προς τιμήν του, παραδέχθηκε το προφανές, ότι δεν θα τον ψήφιζε "ό,τι κι αν έδινε".

Οπότε ρε συ Κυριάκο, μιας που είσαι και στη Θεσσαλονίκη μας, γιατί τους δίνεις; όσα και να δώσεις, ο Συριζαίος θα σε μαυρίσει, ενώ ο δηλωμένος οπαδός σου θα σε ψηφίσει, είτε δώσεις επιδόματα, είτε δεν δώσεις. Η πολιτική συνείδηση διαμορφώθηκε πλέον, δεν θα την αλλάξουν τα επιδόματα. Οι διορισμοί αλλάζουν τη συνείδηση. Αν τον φίλο δίπλα, του ΄λεγες "θα σου διορίσω το παιδί στο δημόσιο, αν με ψηφίσεις", θα σε ψήφιζε ο κάργα Συριζαίος. Διορισμούς στο δημόσιο θέλει ο λαός , όχι επιδόματα. Για έναν διορισμό στο δημόσιο, οι Έλληνες (ειδικά οι κρατούντες) τεμαχίζουν και τη μάνα τους.

Φώτης Μακρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου