Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Από όποια πλευρά κι αν το δεις...

 Μπορεί να είναι χίλια δυο ο Πλεύρης, όμως όποιος διάβασε ολόκληρη την ανάρτηση του και.... δεν συμφωνεί αντιδρά αποκλειστικά λόγω του κόμματος του υπουργού.
Το ότι έχει ατονίσει ο νόμος (παρόλο που είναι θετικός ακόμη και για το +65% των καπνιστών) είναι χαρακτηριστικό ιδίωμα της ποιότητας μας ως λαός.
Εδώ φτάσαμε να ψηφίσουμε το 2002 την απαγόρευση καπνίσματος στις δημόσιες υπηρεσίες ενώ υπήρχε ήδη νόμος (για άλλους λόγους φυσικά και όχι υγείας) από το 1856.
Και το 2009 την γενική απαγόρευση με τον ίδιο τον ΠτΔ (Παυλόπουλος) και το τρολ δήμαρχο Θεσσαλονίκης (Μπουτάρης) να καπνίζει το 2015 μπροστά στις κάμερες στη ΛΑΦΘ και αντί ο "οικοδεσπότης" να τους επαναφέρει στη νομιμότητα, σε μια επίδειξη κλασικής νεοελληνικής συμπεριφοράς διορισμένου λακέ να συμβουλεύει τους παρευρισκόμενους να καπνίσουν όλοι μαζί για να μην αισθάνεται άσχημα ο παραβάτης ΠτΔ.
Οπότε τι να σου κάνει/πει κι ένας Πλεύρης, από όποια πλευρά (ή και καμία) και αν το βλέπεις.
Μπροστά σε έναν καπνίζοντα ΠτΔ θα κάπνιζε και ο ίδιος ακόμη κι αν δεν είχε καπνίσει ποτέ στη ζωή του.
Το αυτονόητο εξάλλου στην Ελλάδα για έναν θετικό νόμο δεν είναι το ευχολόγιο πως ο νόμος ισχύει αλλά πόσο γρήγορα πόσο λίγο μπορεί να φτάσει να ισχύει.

έγραψε στο facebook ο Χάρης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου