Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Βουλευτές της ΝΔ σταματήστε τις ανοησίες, γίνεστε γελοίοι !

Διαβάζω τις συνήθεις βαρετές και ανούσιες ανακοινώσεις κυβερνητικών υπουργών και βουλευτών, για την αποτρόπαιη διαπόμπευση ενός Πρύτανη. Μερικοί ψάχνουν ιδέες για να περιορίσουν τη δράση του φασιστικού κτήνους, που διαφεντεύει τα (κατ΄όνομα μόνο) Πανεπιστήμια και ανάμεσα σ΄αυτές ρίχνουν ιδέες όπως.... "μόνο με κάρτα η είσοδος στα Α.Ε.Ι.".

Πόσο γελοίο !

Το πρόβλημά μας βρε ταγάρια είναι νομικό; Είναι θεσμικό; Είναι κανονιστικό;

Δηλαδή, αυτά τα φασιστόμουτρα μπουκάρουν όποτε θέλουν στο γραφείο ενός Πρύτανη, επειδή δεν έχουν θεσμοθετηθεί κάρτες κι άλλες τρίχες;

Να σας το πω ωμά και ξεκάθαρα:

Μπουκάρουν επειδή έτσι γουστάρουν κι έχουν χεσμένους και τους νόμους και τους κανόνες και τους περιορισμούς. 

ΔΕΝ είναι γραφειοκρατικό το θέμα, είναι μόνο αστυνομικό ! Τα φασιστόμουτρα αυτά είναι απλώς τραμπούκοι, που θα έσπαγαν έτσι κι αλλιώς τις πόρτες ακόμη κι να έλεγαν "επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε φοιτητές" , ακόμη κι αν υπήρχαν μπάρες ή κλειδαριές ή κάτι παρόμοιο.

Τη Χρυσή Αυγή δεν την εξάρθρωσαν οι νόμοι και οι κανόνες, αλλά η θέληση. Τσαλαπατήθηκαν όλοι οι νόμοι και όλοι οι θεσμοί, για να επιτευχθεί το ποθούμενο. 

Το ζήτημα λοιπόν είναι ΝΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Σαν, ας το πούμε, να το ζήτησε το εβραϊκό συμβούλιο ! Πώς θα έπαιρναν τότε φωτιά οι κώλοι τους και τους ΕΛΙΩΝΑΝ σε μία ώρα ΟΛΟΥΣ και θα βλέπαμε τις φάτσες τους στη TV μέρα-νύχτα, με πληροφορίες για τα κελιά που θα φυλακιστούν και το τι πάνες φορούσαν στα 5 τους;

Ελάτε, δεν σηκώνει άλλο δούλεμα η υπόθεση. Γνωρίζετε πολύ καλά ΟΛΟΥΣ όσους μπήκαν στο γραφείο του Πρύτανη, από το "βαλιτσάκι της ΕΥΠ", που σκανάρει όλα τα κινητά, του δίνεις ένα γεωγραφικό σημείο και σου λέει αμέσως, ποιοί ήταν την ώρα εκείνη, κι από άλλες τεχνολογικές μεθόδους. Είναι πανεύκολο -γελοιωδώς εύκολο- να εντοπιστούν, να βρεθεί ποιός ανέβασε την προκήρυξη στο ιντιγίδια, ποιός τη συνέταξε, από πού την έστειλε, ποιός άνοιξε το συνημμένο, όλα είναι αστεία εύκολα ! Η θέληση λείπει. 

Για να σας έρθει λοιπόν κ.Χρυσοχοϊδη η θέληση, για να αποκτήσετε το απαραίτητο κουράγιο, φαντασιωθείτε ότι σας το ζήτησε ο ίδιος ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου εβραικού συμβουλίου, γιατί οι φασίστες αυτοί είναι "αντισημίτες". Πώς θα καίγονταν ο κώλος σας αν σας το ζητούσαν οι εβραίοι και θα ουρλιάζατε αλλόφρων στους υφισταμένους σας "φέρτε τους όλους με χειροπέδες σε μισή ώρα στο γραφείο μου"; ε, φανταστείτε το και κάντε το επιτέλους ! 

Πόσο πιο χαρακτηριστικά να στο πώ υπουργέ μου; Πες ότι στο ζήτησαν οι εβραίοι, για να αποκτήσεις ισχυρό ψυχολογικό κίνητρο! Άρχισε να τρέμεις λοιπόν, μπας και συλλάβετε κανένα απ΄αυτά τα φασιστόμουτρα.


Φ.Μ.


2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΟΥΧΙΣΕ Η ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΙΑ ΤΗΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΠΟΖΟΥΡΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο χυσοχοίδης και οι νουΔΟΥΛΟΙ θα κάνουν ό,τι τους πουν τα αφεντικά τους. Αυτοί που τους κάνουν να παίρνει φωτιά η... έδρα τους για να συλλαμβάνουν άλλους μάλλον θέλουν να κάνουν ότι κοιμούνται όταν πρόκειται γι' αυτούς.

    Tα αναρχοβλαμμένα είναι χρήσιμα στο γαμψωμυτόδουλο, δημοκρατικό - εαμοβουλγαρικό τόξο. Όσα δεν μπορεί να κάνει με την «αντιτρομοκρατική» (κλαυσίγελως!) και την παράγκα, το κατορθώνει με την βοήθεια (ή την απ' ευθείας ανάνθεση;) στα αναρχοβλαμμένα, π.χ. δολοφονία Γεωργίου Φουντούλη και Εμμανουήλ Καπελώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή