Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Θεσσαλονίκη: απόλυτη η συμμόρφωση του κόσμου στη μάσκα

Με μάσκες κυκλοφορούν παντού, υπάκουα, πειθήνια, πειθαρχημένα, συντεταγμένα, με το βλέμμα του φοβισμένου για τον αόρατο εχθρό, χιλιάδες Θεσσαλονικείς, που.... ξεμύτησαν από το σπίτι τους. Ακόμη και εκεί που δεν υπάρχει υποχρέωση, δηλαδή μέσα στα αυτοκίνητα (δεν υπάρχει υποχρέωση αν στο αμάξι επιβαίνουν άτομα της ίδιας οικογένειας), πολλοί οδηγούν με μάσκα. Απόλυτη συμμόρφωση στο κλίμα που δημιούργησαν τα ΜΜΕ και ...κάτι παραπάνω.

10 σχόλια:

  1. Οι μάσκες είναι πειθαρχικό μέτρο. Όχι υγιεινομικό. Είναι αυτό το πειθαρχικό μέτρο που επιδιώκει να εξασφαλίσει μια ωμή και χυδαία «συναλλαγή απελευθέρωσης» μόλις εμφανιστούν τα εμβόλια: για να βγάλεις τη μάσκα και να δει το φως της ημέρας ξανά όλη την φάτσα σου θα κάνεις το εμβόλιο.

    Δεν είναι μόνο οι μάσκες πειθαρχικό μέτρο… Και δεν είναι οι μάσκες – σαν – μέτρο – πειθάρχησης τα μοναδικά «εμβόλια πριν το εμβόλιο»! Όλα τα μέτρα, όλες οι απαγορεύσεις είναι «εμβόλια πριν το εμβόλιο»

    Η επιβολή γενικής, καθολικής μασκοφορίας και στα μέρη μας ήταν προβλέψιμη κίνηση ήδη απ’ τα τέλη Αυγούστου. Και επειδή αυτό το βήμα είναι συστατικό μέρος του μεθοδικού εκβιασμού (υπέρ των εμβολίων) ήταν αναμενόμενο ότι τα «κρούσματα θα αυξάνονται» – για να το «δικαιολογήσουν»!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή τα κρούσματα δεν αυξήθηκαν ;

      Διαγραφή
    2. 1) Δεν σημαίνει τίποτε το να βρεθείς «θετικός» - «κρούσμα». Άμα είσαι ασυμπτωματικός, πάει να πει πως είσαι χαίρεις άκρας υγείας. Δεν χρειάζεται τεστ για να το καταλάβεις αυτό.

      2) Αφού αυξήθηκαν τα τεστ, αυξήθηκαν και τα «κρούσματα». Αλλά κανένας σοβαρός λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει - βλ. 1.

      3) Από την αρχή της π̶α̶ν̶δ̶η̶μ̶ί̶α̶ς̶ παμβλακείας, καϋμό τό 'χω να δώ δημοσιευόμενο τον αριθμό τεστ ανά Νομό. Μόνο αριθμό «κρουσμάτων» ανά Νομό δίνουν, τεστ ανά Νομό ποτέ. Τα τεστ τα αναφέρουν μόνον ως σύνολο σε ΟΛΗ την χω΄ρα. Θα έχουν τους λόγους τους να μην φαίνεται το πραγματικό ποσοστό «θετικών» ανά Νομό, ώστε να στοχοποιούν όποιον Νομό γουστάρουν όποτε γουστάρoυν, μόνο με τους απόλυτους αριθμούς, ποτέ με ποσοστά. Διότι αν γίνονται π.χ. 100 τεστ στην Ημαθία αλλά 1.000 στην Αρκαδία, μάντεψε πού θα βρεθούν περισσότεροι «θετικοί»!

      Διαγραφή
    3. Έγινε χαμός στο Ιταλικό Κοινοβούλιο…

      https://doxaorfanakigreece.home.blog/2020/05/16/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-bill-gates-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD/

      https://youtu.be/E-1YL7zkMzE

      Διαγραφή
    4. Μάϊος του 2020 (τώρα κοντά δηλαδή)😆 και μια βουλευτίνα του οικολόγου, αντιευρωπαϊστή και εχθρού του Ευρώ Πέπε Γκρίλο! Αξιά ανεκτίμητη!!!
      Ακούστηκε μάλιστα ότι ο Γκέϊτς έκλαιγε για μέρες και χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη...

      Διαγραφή
  2. Έχω την ελπίδα ότι αρχίζει να ξυπνάει πολύς κόσμος (όχι ότι δεν υπάρχουν ακόμη και πάμπολλα σανοφάγα βώδια, που χάφτουν την ΠΑΡΑΜΥΘΑ του κολοκυθοϊού) και ότι η όποια «συμμόρφωση» στα κελεύσματα των σατανιασμένων κυβερνώντων οφείλεται στον φόβο για επιβολή διοικητικού προστίμου, όχι στον κολοκυθοϊό, που είναι ανάξιος λόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς τα προβληματικά άτομα υπάρχουν και η κοινωνική συμπεριφορά τους ,επηρεάζει το σύνολο του πληθυσμού .
    Το να παριστάνουν τους παντογνώστες και τους ειδικούς το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν τους άλλους να νοιώθουν οίκτο για την δραματική τους ψυχική υγεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα προβληματικά άτομα επίσης είναι αυτά που τρέμουν και την ανύπαρκτη ΝΤΠ και παριστάνουν τους σοβαρούς σχολιαστές...

      Διαγραφή
    2. Χάρη εσύ ως σοβαρός σχολιαστής δεν μας λες πως σε έβαλε ο μπάρμπας σου στο δημόσιο απ' το παράθυρο να πάρουμε και εμείς μια συνταξούλα στα γεράματα ; Ποσταρε το και αυτό στην γεροντοπαρεα σου να δούμε τι γνώμη έχουν ;

      Διαγραφή
  4. Δυστυχώς οι τηλεψεκασμενοι θα φτάσουν στο σημείο που θα ουρλιάζουν σαν λυσασμενοι έτσι και δούνε κάποιον άνθρωπο δίχως το πανί στο στόμα του. Τουλάχιστον εδώ είναι λίγοι ακόμα αυτοί που περπατάνε στον δρόμο με ένα πανί στα μούτρα σαν ψεκασμενα όντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή