Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Στη φυλακή η ηγεσία της Χρυσής Αυγής

Στη φυλακή οδηγείται η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής καθώς δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις της. Αναστολή δόθηκε μόνο σε 12 από τους 50 κατηγορούμενους. Η απόφαση έγινε δεκτή με πανηγυρισμούς, από δεκάδες συγκεντρωμένους έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου.

12 σχόλια:

  1. Τώρα μπορείτε να καθίσετε άνετα στο τραπέζι των συζητήσεων με την Τουρκία μιας και δεν θα υφίσταται ενεργός πυρήνας αντίδρασης καθώς υπάρχει και σύμμαχος ο κοροϊδοιός που απαγορεύει τις μαζικές συγκεντρώσεις,...εκτός αν αυτές είναι των άπλυτων και των φίλων σας αριστερών έξω από δικαστήρια και άλλες "αλληλέγγυες" εκδηλώσεις.
    Ελα μην αργείς Κούλη. Ικανοποίησε το εκλογικό σου σώμα μπλε και κόκκινο (ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουμε γίνει ροζ).
    Κοπρίτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζουν ότι τώρα θα ψηφίσουμε την Ν.Δούλα;
    Και οριακά να είναι και να παιχτούν στον πόντο οι εκλογές με κίνδυνο να τις κερδίσει ο Σύριζα,
    ψήφο από εμάς δεν θα δούνε οι προδότες του Αιγαίου, το οποίο έχουν ήδη παραδώσει και δεν ξέρουν πως να μας το ανακοινώσουν.
    Αντί να μπούνε φυλακή οι προδότες της Μακεδονίας, του Αιγαίου, του Χρηματιστηρίου,
    της τεχνητής κρίσης, καταδίκασαν την Χ.Α. χωρίς κάποια ενοχοποιητικά στοιχεία, κάτι που γινόταν στην Λ.Αμερική και στην Ούσσα,όπου χιλιάδες αθώοι φυλακίστηκαν επειδή δεν υπάρχει δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί έχεις τόσο λάθος σκεπτικό;
      Το αντίθετο της ΝΔ δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η ΧΑ είχε κάποια ιδεολογική συγγένεια με τη ΝΔ. Οι ξέμπαρκοι ψηφοφόροι της ΧΑ, τώρα που δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, δεν θα στραφούν σε ένα προοδευτικό διεθνιστικό κόμμα όπως η ΝΔ του Μητσοτάκη.

      Διαγραφή
    2. Πέρα από την εντολή των επικυρίαρχων, ένας από τους λόγους που η Ν.Δ. εξαφανίζει
      την Χ.Α. είναι η υφαρπαγή των ψηφοφόρων της.
      Ποτέ άλλοτε η ακροδεξιά δεν είχε τόσο υψηλά ποσοστά όσο η Χ.Α.
      Δεν πήρε ποτέ πάνω από 2% και η Ν.Δου ήταν επαναπαυμένη, ενώ με την Χ.Α. τα χρειάστηκε, διότι ακόμη και με τόσες συκοφαντικές κατηγορίες τα ποσοστά της δεν μειώθηκαν.
      Δεν είναι φυσιολογική αυτή η απόφαση και είναι φανερό, ότι έπεσε πολύ πίεση.

      Διαγραφή
    3. Και ποιος νομίζεις ότι σας θέλει; Για να τα κάνετε μπάχαλο; Να μην ψηφίσετε, έτσι δεν κάνατε και την άλλη φορά και μας κατσικώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ;

      Διαγραφή
    4. Θεωρείς ότι Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με την εκλογή της Ν.Δ. άλλαξε; Σε ποιον τομέα; Στα εθνικά θέμματα; Στο μεταναστευτικό; Στην οικονομία; Στο θέμα της εγκληματικότητας;

      Διαγραφή
  3. Θα λειτουργήσουν οι πνευματικοί νόμοι. Οι άδικοι διώκτες και οι συνοδοιπόροι τους θα έχουν την κατάληξη που τους αξίζει. Θα καρκινιάσουν; Θα νεκροφιλήσουν τα τσογλάνια τουςί ίσως (όσα δεν δολοφόνησαν με έκτρωση); Θα παίξουν μπάλλα με τα σκουπιδοκέφαλά τους ισλαμιστές, όπως έκανε το μεμέτι με τον τέως γάλλο γενίτσαρο διεθνιστούλη-αθεούλη καθηγητή; Δεν ξέρω, ο Θεός το ξέρει.

    Υ/Γ: Πού είναι το οπλοστάσιο της χρυσής αυγής, που σύμφωνα με με την στημένη αδικογραφία ήταν κρυμμένο σε μοναστήρια (!), ΡΕ νουΔΟΥΛΙΚΑ κοπρόσκυλα, (που να μην ξημερωθείτε);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πληγωμένοι σύντροφοι της Χ.Α ,δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν και προσπαθούν να βρούν παρηγοριά σ αυτά που γράφουν .
    Και το πρόβλημα τους είναι αν θα ψηφίσουν Ν.Δ -ΣΥΡΙΖΑ -ΠΑΣΟΚ ,κλπ,κλπ.
    Ας μην στεναχωριούνται την νέα Χ.Α θα ψηφίσουν ,αυτήν δηλαδή που θα ιδρύσουν μέσα απο τις φυλακές οι έγκλειστοι .Βέβαια υπάρχει ενα πρόβλημα δηλαδή πόσα κόμματα θα ιδρύσουν οι ναζιστές της Χ.Α .
    Ευχομαι να πρυτανεύσει η λογική και να δούμε σαν αρχηγό κοινής αποδοχής την Ουρανία
    Ουρανία ζούμε ,αρχηγό για να σε δούμε .
    Ζήτω η Ουρανία
    Ζήτω η Χ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασα σχολαστικά τα παραπάνω σχόλια, τα οποία σχετίζονται με την καταδίκη της Χ.Α., πουθενά δεν αναφέρθηκε ότι υπάρχει προβληματισμός μεταξύ των πρώην ψηφοφόρων της Χ.Α., όσον αφορά το τι θα ψηφίσουν στο μέλλον.
      Το τι θα ψηφίσουν είναι πρόβλημα που απασχολεί κυρίως δύο κόμματα, τη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
    2. υπάρχουν 2 ερωτήματα ,που έμμεσα συνδέονται .Α] τι θα ψηφίσουν οι ψηφοφόροι της Χ.Α και Β] πώς τα υπόλοιπα κόμματα θα πάρουν κάποιους απο αυτούς .
      Τα ερωτήματα δεν είναι αμφίδρομα

      Διαγραφή
    3. Σιγά μη δουν ψήφους από εθνικιστές !!
      Παρά την φυλακή θα πάρουν τα ....μας

      Διαγραφή
  5. ΟΛοι οι δικαστές που έστειλαν τη χ.α φυλακή είναι διαμάντια.
    Μετά τον παναθηναικακια και την κλαπα που υπέγραψαν προφυλακίσεις 3 μέρες πριν αποολγηθουν οι κατηγορουμενοι,υπαρχει και αυτό το αστέρι

    Εκτός Δικαστικού Σώματος, πρόεδρος Εφετών που καθυστερούσε τις δικογραφίες
    Την αποπομπή από το Δικαστικό Σώμα της προέδρου Εφετών Ισιδώρας Πόγκα αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου.

    Η Ισιδώρα Πόγκα, η οποία έγινε γνωστή ευρέως διότι παρέπεμψε σε δίκη τους 69 κατηγορουμένους της Χρυσής Αυγής, παραπέμφθηκε για καθυστερήσεις στην περαίωση δικογραφιών, αιτία η οποία οδήγησε τον Άρειο Πάγο στο να την αποπέμψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή