Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Γιατί θα κυριαρχήσει στο τέλος ο Ερντογάν κι οι Ευρωπαίοι θα γίνουν χανουμάκια του

 Ο δαιμόνιος Ερντογάν, γνωρίζει πολύ καλά την Αχίλλειο πτέρνα της Ευρώπης και γενικότερα της "δύσης", που δεν είναι άλλη, από την παρανοϊκή αγωνία να καταπολεμήσει έναν φαντασιακό,  ανύπαρκτο....

"ναζισμό". Στην Ευρώπη, ζούμε σήμερα, το 2020, πιο έντονα κι από το 1940 τον "ναζισμό". Ούτε κατά τη διάρκεια του Β΄ παγκοσμίου πολέμου, που προκάλεσαν οι Γερμανοί παρέα με τους Ιταλούς και τους Ουκρανούς φασίστες, δεν υπήρχε τόση πρεμούρα και τόση κουβέντα για το "ναζισμό και το φασισμό".

Όλοι οι πολιτικοί στην Ευρώπη τρέμουν μην τους χαρακτηρίσουν "φασίστες" ή "ναζιστές" ή ακόμη να τους βαφτίσουν με άλλες λέξεις, που κάποιο αόρατο "χέρι" κατόρθωσε να ταυτίσει σχεδόν με το ναζισμό, αν και μέχρι πρότινος δεν είχαν καμία ιδεολογική συσχέτιση. Π.χ. η "ακροδεξιά" σήμερα, συνδέεται με το ναζισμό, αν και ο ναζισμός είναι πολύ πιο συγγενής ιδεολογικά με τον κομμουνισμό. Άλλωστε η λέξη ΝΑ-ΖΙ σημαίνει εθνικο....σοσιαλισμός. Και είναι ολοκληρωτικό καθεστώς.



Έτσι, ο Ερντογάν, που υλοποιεί ένα πολύ μακρόπνοο, φιλόδοξο, πρόγραμμα αναβίωσης της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, "τρολάρει" τους Ευρωπαίους ηγέτες, ως "φασίστες" και "ρατσιστές" απέναντι στους Μουσουλμάνους, τους οποίους είναι προφανές ότι θέλει να εκπροσωπήσει ως παγκόσμιος ηγέτης τους (και θα το καταφέρει!).

Στην αρχή, όλοι οι ηγέτες, αντέδρασαν στη ρητορική του Ερντογάν και κατά κάποιο τρόπο "στοιχήθηκαν" με ομοψυχία απέναντί του.

Τι -ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ κατά την άποψή μου - έγινε όμως;

Χθες έκανε δηλώσεις και ο Ολλανδός δημοφιλής και λαοφιλής πολιτικός Βίλντερς. Τον οποίο, το ίδιο αόρατο "χέρι" που βάζει τους πολιτικούς όλου του πλανήτη να ορκίζονται μέρα νύχτα ότι "καταδικάζουν το ναζισμό", βάφτισε "ακροδεξιό", επειδή έχει ατζέντα σεβασμού της ευρωπαϊκής κουλτούρας, την οποία το "χέρι" βαφτίζει "αντιμεταναστευτική ατζέντα" (με το αρνητικό "αντί" για να τη δαιμονοποιήσει), αντί για "φιλοευρωπαϊκή ατζέντα", που είναι στην πραγματικότητα.

Ο Βίλντερς λοιπόν, ήταν πολύ αιχμηρός με τον "Σουλτάνο".

Και τι έκαναν οι Ευρωπαίοι πολιτικοί και κυρίως τα ΜΜΕ;

Επιτέθηκαν στον ....Βίλντερς ! Όλοι συμφωνούν σε αυτά που είπε, αλλά αφού είναι (σύμφωνα με τις προσταγές του αόρατου "χεριού" ένας "ακροδεξιός", τότε ...εχθρός μας είναι ο Βίλντερς κι όχι ο Ερντογάν! Ο καημός των ευρωπαϊκών ΜΜΕ, δεν είναι ο Ερντογάν, αλλά ο "ακροδεξιός". Δεν υπάρχει ούτε ένα ελληνικό π.χ. ΜΜΕ , που να μην έχει τη λέξη "ακροδεξιός" πριν από το όνομα του Βίλντερς! Μην ξεφύγουν από τη "γραμμή" !!! Εξυπηρετώντας έτσι τα μάλα, τον Ερντογάν !

Γι αυτό θα κυριαρχήσει ο Ερντογάν και οι διάδοχοί του στην Οθωμανική αυτοκρατορία, που βλέπουμε να ανασυστήνεται σιγά σιγά, μπροστά στα μάτια μας και μπροστά στα θολωμένα από την παράνοια του κυνηγιού "φασιστών" μάτια των ευρωπαϊκών ΜΜΕ.

Ολόκληρη η Ευρώπη, θα μετατραπεί σε λίγες δεκαετίες σε Ισλαμικό Χαλιφάτο, που θα διοικείται από την Κωνσταντινούπολη, επειδή πολύ απλά, το αξίζει (η Ευρώπη) !

Η Οθωμανική αυτοκρατορία του μίσους και της εξολόθρευσης αλλόπιστων, ξαναχτίζεται μεθοδικά κι οι ευρωπαίοι κυνηγούν το φάντασμα του Χίτλερ, "ακροδεξιούς" "ναζί" "φασίστες" "ρατσιστές", την ώρα που η μουσουλμανική χατζάρα, δεν έφτασε απλώς στην πόρτα τους, αλλά μπήκε στην κρεβατοκάμαρά τους....

Β.Π.

Αντί υστερογράφου, λίγος Καβάφης, αφιερωμένος στους ευρωπαίους διαμορφωτές κοινής γνώμης:


Δεν ανησύχησεν ο Νέρων όταν άκουσε
του Δελφικού Μαντείου τον χρησμό.
«Τα εβδομήντα τρία χρόνια να φοβάται.»
Είχε καιρόν ακόμη να χαρεί.
Τριάντα χρονώ είναι. Πολύ αρκετή
είν’ η διορία που ο θεός τον δίδει
για να φροντίσει για τους μέλλοντας κινδύνους.

Τώρα στην Pώμη θα επιστρέψει κουρασμένος λίγο,
αλλά εξαίσια κουρασμένος από το ταξείδι αυτό,
που ήταν όλο μέρες απολαύσεως —
στα θέατρα, στους κήπους, στα γυμνάσια ...
Των πόλεων της Aχαΐας εσπέρες ...
A των γυμνών σωμάτων η ηδονή προ πάντων ...


Aυτά ο Νέρων. Και στην Ισπανία ο Γάλβας
κρυφά το στράτευμά του συναθροίζει και το ασκεί,
ο γέροντας ο εβδομήντα τριώ χρονώ. 

5 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά.
    Η Ευρώπη καταλαβαίνει πολύ καλά τον μουσουλμανικό κίνδυνο. Όμως, οι άνθρωποι που εξουσιάζουν αυτή την ήπειρο, η κάστα δηλαδή των ελίτ της πολιτικής, των τραπεζών και κυρίως των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, έχουν ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, που υπερβαίνει το φόβο της χατζάρας:
    την ικανοποίηση του βασικού ενστίκτου. Η έλευση των μουσουλμάνων, έλυσε το σεξουαλικό πρόβλημα της ομοφυλόφιλης ελίτ που κυβερνά από τα παρασκήνια.
    Να το πω ωμά και απλά: Το "διώχνουμε τους μουσουλμάνους" σημαίνει για κάποιους με τεράστια ισχύ "διώχνουμε τους επιβήτορές μας". Θα ξεμείνουν από εραστές της μιας βραδιάς, οι χιλιάδες gay της ελίτ, που καθορίζουν τι θα βλέπει η κοινή γνώμη.
    Όλα στη ζωή έχουν φροϋδική ερμηνεία. Σκεφτείτε το καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχεις άδικο, το κίνητρο είναι πολύ ισχυρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μεγάλο πλεονέκτημα του δυτικού κόσμου είναι η ευελιξία του. Μπορεί οι αλλαγές να είναι αργές και προσεκτικές αλλά γίνονται. Γι' αυτό και έχει κυριαρχήσει εδώ και αιώνες στον πλανήτη. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει χαρτοφυλάκιο "Προώθηση του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής", ο Έλληνας κάτοχος του οποίου είναι μάλιστα και αντιπρόεδρος (επιτυχία της κυβέρνησης πρέπει να το παραδεχτούμε), άρα αυτό το ζήτημα είναι κορυφαία προτεραιότητα. Ο ταγίπ λέει τα ίδια πράγματα με τον κάθε τριτοκοσμικό δικτατορίσκο, έβγαλε λεφτά να τρώνε και τα δισέγγονά του αλλά θα έχει άσχημο τέλος. Όπως και πριν από 80 χρόνια έτσι και στις μέρες μας ευτυχώς έχουμε διαλέξει την σωστή πλευρά της ιστορίας. Άλλωστε δεν έχουμε επιλογή, πρέπει να σταθούμε απέναντί του, δεν θα δηλώσουμε υποταγή στις ορέξεις του. Θα κερδίσουμε. Όπως κάθε φορά που έχουμε τις σωστές συμμαχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύγε Βασίλη για την τέλεια ανάλυση.
    Μακάρι να την διαβάσουν όλοι οι Κουτόφραγκοι, μπας και αφυπνιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή