Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Αναβάλλεται το διάγγελμα Μητσοτάκη

«Η Σάμος άντεξε. Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στο νησί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ενημερώνομαι διαρκώς για την κατάσταση και καλώ τους κατοίκους να βρίσκονται σε εγρήγορση όσο ....διαρκεί η μετασεισμική δραστηριότητα. Οι ανακοινώσεις για την πανδημία θα γίνουν αύριο» έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγη ώρα μετά τον σεισμό των 6,7 Ρίχτερ στη Σάμο και την αναβολή του διαγγέλματός του για τα νέα μέτρα.

5 σχόλια:

  1. Το σημείωμα του Μαξίμου στο πρώτο θέμα και liberal το οποίο ανέβασαν αυτούσιο για να στηρίξουν τον Τσιόδρα δεν παίζει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς το παρόν, (άγνωστοι αι βουλαί του Υψίστου), δεν πλήρωσε η Σάμος το μίασμα που έκλεισε εκκλησίες, τον κούλη. Όσο είναι στα πράγματα αυτό το κάθαρμα, είμαι βέβαιος ότι θα θρηνήσουμε νεκρούς πολλαπλασίους εκείνων στο Μάτι, επί του επίσης προδοτικού τσιπροτσόγλανου. Εννοείται πως δεν θα είναι θάνατοι από κολοκυθοϊό, αλλά από την οργή του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τράβα ρε σε κανέναν γιατρό, λυπήσου τουλάχιστον την οικογένεια σου. Σε μια χαρά θεό πιστεύεις, που σκότωσε δυο αθώα παιδιά και θα σκοτώσει κι' άλλα επειδή οι Έλληνες ψήφισαν τον ''Κούλη''.

      Διαγραφή
    2. Είσαι ο εκπρόσωπος του Θεού στη γη και ερμηνευεις όσα γίνονται? Βρε άμε στο Σινούρι με έναν ζουρλομανδύα σαρδανάπαλε........

      Διαγραφή
  3. Οι αλληλέγγυοι, ελπίζουμε, όπως είναι δίκαιο άλλωστε, ότι θα αγωνιστούν ώστε οι Έλληνες της Σάμου να αποκτήσουν δωρεάν στέγη, νερό, ρεύμα, φαγητό, ίντερνετ και μηνιαία επιδόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή