Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Ε πιάστε τους επιτέλους ! Πιάστε τους γαμώ το κέρατό μου ! Πιάστε τους ! Μη φλυαρείτε!

"Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 16:00, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τηλεδιάσκεψη με τους Πρυτάνεις των Πανεπιστημίων της χώρας και..... την ηγεσία των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Προστασίας του Πολίτη.

Ο απαράδεκτος, φασιστικός, προπηλακισμός του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εκτός από ομόθυμη καταδίκη απαιτεί και την ανάληψη άμεσων πρωτοβουλιών με σκοπό τη διασφάλιση της ακώλυτης λειτουργίας και της προστασίας των Πανεπιστήμιων."

λέει η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

..
Ρε μάστορα, το πρόβλημά μας είναι να πάρουμε πρωτοβουλίες για την ακώλυτη λειτουργία των Πανεπιστημίων; Το πρόβλημά είναι, γαμώ το κέρατό μου, ΝΑ ΣΥΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑς ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΛΙΑ ! Σαν να σας το ζήτησαν οι εβραίοι! Πόσο πιο χαρακτηριστικά να σας το πω, για να καταλάβετε ότι μας αηδιάζει το γεγονός ότι τους προστατεύετε ! 

Ξεχάσατε ήδη σε μια μέρα το ποινικό μέρος της υπόθεσης, που είναι η ουσία και πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα για "πρωτοβουλίες ...." κι άλλες παπαριές.

Ρεεεεεεεεεεεε....συλλάβετέ τους και δείξτε τους ! Πείτε μας ποιοί είναι επιτέλους ! Δεν μασάμε από επικοινωνιακά κολπάκια! Πώς λέγονται ρε; Όνομα δεν έχουν; Στείλτε κάμερες στα σπίτια τους, να παίρνουν συνεντεύξεις απ΄τους γονείς τους, απ΄τους παππούδες τους. βγάλτε τους ίδιους στα κανάλια ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ για ώρες ολόκληρες! Σας να σας το ζήτησαν οι εβραίοι ! Πώς θα τους συλαμβάνατε και θα τους βγάζατε φόρα παρτίδα τότε; Ε κάντε το !

Το ότι δεν τους φυλακίζετε σημαίνει ότι είστε συνεργοί. Τόσο απλά και καθαρά.

Φ.Μ.


5 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΗΓΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΡΑΤΑ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγραψες "έτσι ΘΑ πάνε φυλακή και αριστερά φασισταρια..." Το πιστεύεις ή το εύχεσαι;

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΝΑ ΠΆΝΕ ΦΥΛΑΚΗ. ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΏΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΆΞΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ. ΑΠΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΑΠΌ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ

      Διαγραφή
  2. Ωραίος ο Φ.Μ.! Έγραψε, ζωγράφισε, κέντησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ρε και να ήταν "λουλούδια" της από εδώ μεριάς .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή