Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Συνέβη στο Παρίσι

Μουσουλμάνα, νεαρό κορίτσι από την Βοσνία που ζούσε με την οικογένειά της στην Γαλλία, ήθελε να παντρευτεί το αγόρι της, Σέρβο και Χριστιανό. Οι δικοί της διαφωνούσαν, την κούρεψαν γουλί και την ξυλοκόπησαν αγρίως, όπως κάνουν όλοι σχεδόν οι μουσουλμάνοι, όταν.... μαθαίνουν ότι η κόρη τους θα παντρευτεί Χριστιανό.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ της Γαλλικής πολιτείας: Οι κακοποιητές δράστες της οικογένειας, πατέρας, μητέρα, θείοι, συνολικά πέντε , απελαύνονται με συνοπτικές διαδικασίες πίσω στη Βοσνία, το κορίτσι μένει στην Γαλλία. Με τον καλό της."

Τα μαλλιά στο κεφάλι της δύστυχης κόρης θα ξαναβγούν, οι υπόλοιποι όμως έχασαν κάθε δικαίωμα εισόδου ξανά στη Γαλλία, μαζί και τα επιδόματα που εισέπρατταν.

"Αυτή η απέλαση από την εθνική επικράτεια είναι συνέπεια της απαράδεκτης συμπεριφοράς εκ μέρους της οικογένειας τον Αύγουστο, ιδίως των ξυλοδαρμών και του ξυρίσματος ενός έφηβου κοριτσιού που ερωτεύτηκε έναν νεαρό Σέρβο άντρα άλλης θρησκείας", ανέφερε το υπουργείο.

Ο Ε. Μακρόν δήλωσε :
"Σε τούτο το κράτος δυτικού δικαίου (Γαλλία) η κακοποίηση γίνεται κρατική μας υπόθεση. Κι όσοι εισέρχεστε στον πολιτισμό μας, το εθιμοτυπικό σας δίκαιο να το προσαρμόσετε αμέσως".

makpress

Y.Γ. Ωραίο είναι το απόσπασμα από το άρθρο (της) LeMonde, που περιγράφει την ερώτηση του εισαγγελέα, όταν ο δικηγόρος των φανατικών, ισχυρίστηκε για λογαριασμό των πελατών του, ότι "δεν τη χτύπησαν και πολύ, μόνο δυό χαστούκια της έδωσαν". Οπότε, λέει ο εισαγγελέας:

«Mais comment expliquez-vous la sévérité de l’examen médico-légal : côtes cassées, multiples hématomes, quatorze jours d’ITT [incapacité temporaire ou totale de travail]… ? »

5 σχόλια:

  1. Μας είπαν ότι ενσωματώνονται στις κοινωνίες στις οποίες μεταβαίνουν για να ζήσουν. Αληθεύει αυτό που μας είπαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλι είμαι μπερδεμένος, είναι ή δεν είναι ρατσιστική η απέλασή τους από τη Γαλλία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ρατσιστής αν το πεις εσύ, ενώ δεν είναι αν το πουν αυτοί ή οι Εβραίοι.
      Είσαι ναζί αν το πεις εσύ, ενώ δεν είναι αν το πουν αυτοί ή οι Εβραίοι.
      Είσαι ξενοφοβικός αν το πεις εσύ, ενώ δεν είναι αν το πουν αυτοί ή οι Εβραίοι.
      Τι δεν καταλαβαίνεις ;

      Διαγραφή