Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Θα ανακοινωθούν σήμερα πάνω από 1.000 θετικά τεστ;

Σε διάγγελμα θα προχωρήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Πέμπτης (22/10) στις 19:00, αναφορικά με τον κορονοϊό, όπως όπως έγινε γνωστό από το Γραφείο Τύπου του.... πρωθυπουργού. Ωστόσο, προηγουμένως ο ίδιος ο πρωθυπουργός, είχε ενημερώσει την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, κατά την συνάντησή τους στο προεδρικό μέγαρο προς βρισκόμαστε σε ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας και θα ενημερώσει τους πολίτες για την κατάσταση.

5 σχόλια:

  1. Λίγα θα είναι, 20.000 ανεύθυνα γαϊδούρια επέτρεψε η κυβέρνηση να μαζευτούν προχθές. Και βγαίνουν ακόμα και κουνάνε το δάκτυλο οι ανεύθυνοι στον κόσμο. Λοκντουν άμεσα στην Αθήνα 😎😎😁😁

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μουσουλμανοποιηση και Ισλαμ προς αφομοιωση των ιθαγενων κατοικων αυτου το χωρου που ονομαζεται Ελλαδα. Ακριβως τα ιδια ισχυουν και στο Ισλαμ!
    Προσευχη φαι υπνος και κομμενα τα παντα που ειναι αντιθετα σε οτι οτι προσταζει το Ισλαμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ‘χει παρακάνει με το γυαλί. Αντί να βγει και να πει την αλήθεια για τα ελληνοτουρκικά που έχει φτάσει το ορουτς ρέϊς έξω από τον Πειραιά, μας πρήζει το συκώτι με τα ίδια και τα ίδια.
    Έχει και ΠΑΟΚ μετά. Μόνο μην ευχηθεί καμία καλή επιτυχία στην ομάδα ο γκαντέμης και πάμε άπατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο σε μένα προκαλεί εντύπωση ότι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν αναφέρεται ο αριθμός των ολικών τεστ ; Τι σημασία έχει αν τα κρούσματα είναι 10, 100, 1000 , 10,000 αν δεν γνωρίζουμε τον ολικό αριθμό τεστ ώστε να δούμε αν πραγματικά ανεβαίνει ή κατεβαίνει το ποσοστό των μολυσμένων. Καλά για τους διασωληνωμενους και τους θανάτους δεν έχουμε την παραμικρή στατιστική ανάλυση επί κρουσμάτων γιατί η μούφα έχει φτάσει στην κάλτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ξέρει κανένας πόσοι είναι αυτοί που είναι πραγματικά άρρωστοι; λένε πχ 1000 κρούσματα ενώ είναι απλά θετικοί σε ένα ιό, το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς δεν θα παρουσιάσει ούτε ένα απλό σύμπτωμα, ξέρω αρκετά άτομα που βγήκαν θετικά από το εργοστάσιο στην Σκύδρα.

      Διαγραφή