Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Μας εμπαίζει ο Χρυσοχοϊδης, μας φτύνει κατάμουτρα

"Χρυσοχοΐδης για προπηλακισμό πρύτανη: Οι δράστες θα επικηρυχθούν, δε θα περάσει ο φασισμός ",
γράφει ο κυβερνητικός ΣΚΑΪ.

«Η Ελλάδα ανατριχιάζει», σημειώνει ακόμη ο κ. Χρυσοχοΐδης. «Από τον προπηλακισμό ενός πρύτανη και την ανάρτηση φωτογραφίας, που τον δείχνει.... καταβεβλημένο με μια επιγραφή σαν θηλιά που βρωμίζει τη λέξη αλληλεγγύη. Ταμπέλες κρέμαγαν οι χιτλερικοί στους Εβραίους και στους αντάρτες.

Οι δημοκράτες αγανακτούν. Όσοι τους ανέχονται, όσοι τους ανέχθηκαν καιρός να αναθεωρήσουν και να θυμώσουν».

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/xrysoxoidis-gia-propilakismo-prytani-oi-drastes

Καλά τα λέτε κ.Υπουργέ, πράξεις δεν βλέπουμε!

Ωραία τα λόγια κ.Χρυσοχοϊδη, όμως τα φασιστόμουτρα που διέσυραν το θεσμό του Πρύτανη στο πρόσωπο του ανθρώπου αυτού, είναι γνωστά. Δεν ήρθαν από τον Άρη. Είστε επικεφαλής μιας υπηρεσίας που βρίσκει τα πάντα άμα θέλει, αλλά ακόμη να μας εξηγήσετε γιατί αυτοί οι τύποι φωτογραφίζουν τα ανδραγαθήματά τους και μετά δημοσιεύουν ανενόχλητοι σε ιστότοπο που έχει τον διακομιστή του μέσα σε εθνική περιουσία, μέσα στο πανεπιστήμιο. Γιατί δυσκολεύεστε τόσο να τους εντοπίσετε, όταν εντοπίζετε με τόσο μεγάλη ευκολία οποιονδήποτε θέλετε; 

Δεν χρειάζεται να επικηρυχθούν οι δράστες (όπως μας δουλεύετε ψιλό γαζί), χρειάζεται απλά να ξεπεράσετε τους φόβους σας για τον αριστερό φασισμό και επιτέλους να τους συλλάβετε, φεύγοντας από τα κούφια λόγια και περνώντας ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

Είναι η εκατοστή φορά που καταγγέλλετε τέτοιους τραμπουκισμούς από Ρουβίκωνες και σια, αλλά στην πράξη δεν είδαμε να ιδρώνει κανενός απ΄αυτούς το αυτί !  Συνεχίζουν να μην έχουν καμία συνέπεια των πράξεών τους !

Επειδή λοιπόν, δεν μας αρέσει καθόλου να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και να μας δουλεύουν, θα μας εξηγήσετε με σαφήνεια, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ;  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΆ ΤΟΥΣ;  Τι ακριβώς φοβάστε; Τους νεαρούς αποκλείεται! Μια ώρα δουλειά είναι για την αστυνομία, να τους συλλάβει και να  μάθει και πότε έκοψαν την πάνα όταν ήταν νήπια. Τι φοβάστε λοιπόν; Τους προστάτες τους; Ποιοί είναι άραγε οι προστάτες τους και είναι τόσο ισχυροί που σας τρομάζουν τόσο;

1 σχόλιο:

  1. Τα «παιδιά» που φόρεσαν την πικέτα κολλάρο στον πρύτανη, τού την είχαν φυλαγμένη επειδή την ημέρα που πανηγύριζαν μαζί στη συγκέντρωση έξω από το εφετείο, εκείνος δεν φορούσε μάσκα κι έβαζε σε κίνδυνο την υγεία του... αντιφασιστικού κινήματος.
    Ενδοοικογενειακά καυγαδάκια είναι αυτά. Μην το κάνουμε θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή